Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-27@05:47:21 GMT

هیات‌های مذهبی دانشگاه پاسخگوی شبهات فرهنگی است

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۲۴۱۸۲

هیات‌های مذهبی دانشگاه پاسخگوی شبهات فرهنگی است

معاون دانشجویی فرهنگی واحد کازرون با معرفی کانال تلگرامی ویژه هیات‌های مذهبی دانشگاه برای اطلاع رسانی، پوشش اخبار فرهنگی و پاسخگویی به شبهات فرهنگی گفت: این کانال با هدف ارتباط بیشتر بین دانشگاه و دانشجو راه‌اندازی شده است و باید نهایت بهره‌گیری را از این طریق انجام داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی اکبر عارف در نخستین جلسه هیات‌های مذهبی رهروان ولایت، رهپویان مهدویت و آل یاسین با هدف آشنایی بیشتر اعضا و دانشجویان جدید با نوع فعالیت‌های فرهنگی، مذهبی این تشکل‌ها برگزار شد با قدردانی از تلاش هیات‌های مذهبی در برگزاری برنامه‌های فرهنگی، مذهبی و همچنین همکاری خوبی که تا با حوزه فرهنگی دانشگاه داشته اند، اظهار کرد: «هیات‌ها باید برنامه منظم و مدون خود را در طول ترم تهیه و برای تصویب و اختصاص بودجه در اختیار معاون فرهنگی دانشجویی قرار داده تا بر اساس اولویت و عدم تداخل با دیگر برنامه‌ها اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه نیز از فعالیت‌های چشمگیر دو هیات رهروان ولایت و رهپویان مهدویت در طول سال گذشته تشکر کرد و گفت:«هیات‌ها علاوه بر فعالیت‌های فرهنگی به لحاظ آموزشی، انضباطی و اخلاقی و رفتاری در دانشگاه الگو و سرآمد هستند.»

فرزانه شیرویس زاده افزود: «تشکل‌های دانشجویی باید بدور از ارائه برنامه های تکراری وموازی کاری درکنار هم به رقابت سالم و رفاقت پایدار بپردازند و در آینده شاهد پیشرفت و ارتقای کیفی و کمی فعالیت‌های فرهنگی، مذهبی آنان در واحد و استان باشیم.»

حسین نعیمی موسس هیات‌های مذهبی و دبیرهیات رهروان ولایت هم درباره اساسنامه هیات‌ها و حدود فعالیت‌های فرهنگی، مذهبی هیات‌ها توضیحاتی بیان کرد و خواهان همدلی و همکاری بیشتر بین هیات‌ها و نیز بخش‌های مختلف به ویژه حوزه فرهنگی دانشگاه شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۴۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان گفت: در شش ماهه گذشته شاهد رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، معصومه حسنی خونسار عصر امروز در دیدار دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری؛ راه‌اندازی محافل قرآنی و کتابخانه هدهد سفید را از اقدامات مؤثر این دولت ذکر کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 54 با کتابخانه عمومی در استان وجود دارد که از این تعداد 16 باب روستایی و 38 باب کتابخانه شهری و مشارکتی با سایر ادارات هستند.

وی از عضویت 51 هزار نفر در کتابخانه‌های کردستان خبر داد و گفت: 900 هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های استان وجود دارد و در شش ماهه گذشته شاهد رشد 3 برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان افزود: راه‌اندازی کتابخانه مرکزی حضرت آیت‌الله خامنه ای یکی از مهم ترین و برجسته ترین اقدامات در این زمینه بوده که خوشبختانه به خوبی مورد توجه علاقمندان به کتاب و کتابخوانی قرار گرفته است.

وی برگزاری نشست‌های مطالعاتی، نشست‌های کتابخوان، کارگاه‌های آموزشی، جلسات مشاوره، محافل ادبی، نشست‌های جمع‌خوانی کتاب، رونمایی از کتاب، مسابقات کتابخوانی مکتوب و مجازی، نقد کتاب، نشست‌های تخصصی کتابخوان، قصه‌گویی، برنامه‌های ویژه در بخش‌های کودک، جشنواره رضوی، جشنواره قصه‌گویی، طرح‌های «هدهد سفید» و «با هم بخوانیم» را از جمله این برنامه‌ها برشمرد.

حسنی عنوان کرد: در سال گذشته 24 هزار و 500 جلد کتاب با موضوعات متنوع از سوی خیرین و واقفین کتاب اهدا شده که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان خواستار حمایت مسئولان استان از کتابخانه‌های عمومی شد و تصریح کرد: توجه به ترویج فرهنگ کتابخوانی می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای شاخص‌های کتابخوانی داشته باشد.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • مدیریت شهری مفید با تعامل دانشگاه و شورای شهر