Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، این فیلم همراه شش فیلم دیگر از کارگردانان فیلم‌های کلاسیک و مطرح جهان همچون «ویتوریو دسیکا» و «مائورو بولونینی» از ایتالیا، «آلن بارون» و «جان کاساوت» از آمریکا، «تونی ریچاردسون» از انگلیس و «الکساندر پتروویچ» از یوگسلاوی سابق در روزهای ۲۴ و ۲۷ مهر سال ۱۳۹۶ در شهر لیون فرانسه به نمایش گذاشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این خبر، «دونده» از نخستین فیلم‌های کلاسیک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که سال گذشته در ایران ترمیم و بازسازی شد.

جشنواره لومیر یکی از بزرگ‌ترین جشنواره‌های بین‌المللی فیلم‌های کلاسیک دنیاست که در سال ۲۰۰۹ تأسیس و همه ساله آثار سینمایی کلاسیک کارگردانان مطرح جهان را با هدف یادآوری آغاز سینمای جهان تحلیل می‌کند.

بر همین اساس، در سال گذشته ۳۹۷ نمایش از ۱۷۷ فیلم برتر جهان در ۲۴ بخش این جشنواره به نمایش گذاشته شد.

بر همین اساس، برگزاری مراسم بزرگداشت برای کارگردانانی که تمایل به ساخت فیلم‌های تاریخی دارند، دعوت از بازیگران، فیلم‌سازان و آهنگ‌سازان فیلم‌های کلاسیک، نمایش فیلم‌های صامت، برگزاری کلاس‌ها و دیدارهای ویژه با مهمانان جشنواره از سراسر دنیا، نمایشگاه عکس فیلم‌ها، از جمله برنامه‌های این رویداد هنری و سینمایی است.

از دیگر فعالیت‌های این جشنواره می‌توان نمایش فیلم‌های کلاسیک برای کودکان ۵ تا ۱۴ ساله، برگزاری کارگاه‌هایی با موضوع‌های تاریخی پیش از سینما، عکاسی لومیر رازهای سینما و نوابغ سینمای بِرلِسک (مضحک)، موسیقی فیلم را بیان کرد.

گفتنی است که در سال گذشته ۲۵۰۰ دانش‌آموز به این جشنواره آمدند و امکان رأی دادن به فیلم‌ها را از طریق اینترنت و یا معلم‌هایشان داشتند.

جشنواره لومیر از ۲۲ تا ۲۶ مهر سال ۱۳۹۶ در شهر لیون فرانسه برگزار شد.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۰۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود

بر اساس گزارش به روز شده چشم انداز جهانی صندوق بین المللی پول، رشد آهسته اقتصاد فرانسه، این کشور را ظرف پنج سال آینده از فهرست ۱۰ اقتصاد بزرگ جهان خارج خواهد کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بر اساس گزارش به روز شده چشم انداز جهانی صندوق بین المللی پول، رشد آهسته اقتصاد فرانسه، این کشور را ظرف پنج سال آینده از فهرست 10 اقتصاد بزرگ جهان خارج خواهد کرد.

این مؤسسه بین‌المللی مستقر در واشنگتن پیش بینی کرد که سهم فرانسه از تولید ناخالص داخلی جهانی بر حسب برابری قدرت خرید (PPP)  در سال 2029 به 1.98 درصد کاهش خواهد یافت در حالی که تحلیلگران صندوق بین المللی پول در سال گذشته میلادی این رقم را 2.2 درصد ثبت کرده بودند.

آخرین پیش بینی های این صندوق نشان می دهد که کسری بودجه فرانسه تا سال 2029 بالای 4 درصد باقی خواهد ماند و انتظار می‌رود بدهی دولت این کشور از 115 درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) فراتر رود.

بدتر شدن مشکلات اقتصاد فرانسه با افزایش کسری تجاریپاریس: اقتصاد فرانسه به دلیل افزایش قیمت گاز در خطر است

کمیسیون اروپا قبلاً در واکنش به برنامه بودجه سال 2024 فرانسه، نسبت به تضاد بالقوه آن با قوانین مالی اتحادیه اروپا هشدار داده و تأکید کرده بود که چشم انداز فعلی خطر تعدیل منفی از سوی آژانس‌های رتبه بندی جهانی را به همراه دارد.

بر اساس داده‌هایی که توسط این سازمان در ماه جاری میلادی به‌روزرسانی شد، انتظار می‌رود که سهم بریتانیا از تولید ناخالص داخلی جهانی در سال 2029 بر حسب برابری قدرت خرید، 2.2 درصد باشد و این کشور دهمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد بود.

در همین حال، پیش بینی می شود که ترکیه جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد، زیرا سهم آن در پنج سال آینده به 2.09 درصد خواهد رسید.

پیش بینی می شود که پنج کشور اصلی تشکیل دهنده ساختار اقتصاد جهانی تا سال 2029، کشورهای چین (19.48 درصد از تولید ناخالص داخلی جهان)، ایالات متحده (14.72 درصد)، هند (9.23 درصد)، ژاپن (3.21 درصد) و اندونزی (2.79 درصد) باشند.

همچنین انتظار می‌رود که آلمان (2.77%)، روسیه (2.71%) و برزیل (2.19%) در میان ده کشور برتر باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امیر جدیدی نقش تنیسور مشهور ایرانی را بازی می‌کند
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • گراوید از میاندوآب نامزد دریافت بهترین فیلم کوتاه جشنواره لتونی شد
  • بازیگران و عوامل «گنجشک مفرغی» معرفی شدند
  • (ویدئو) آتش المپیک؛ نمایش پهپادها در آسمان فرانسه
  • «شتر و آسیابان» به کازابلانکا رسید
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • آواز قوی ژان لوک گدار و هفتاد سالگی «هفت سامورایی» در کن کلاسیک
  • جشنواره مسکو به «آه سرد» ۲ جایزه داد
  • «آه سرد» ۲ جایزه از جشنواره مسکو گرفت