Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@07:59:30 GMT

فرایند مدیریت پسماند در ساوه ساماندهی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۳۱۸۰۹

فرایند مدیریت پسماند در ساوه ساماندهی می‌شود

شهردار ساوه با بیان اینکه طرح‌های پسماند در ساوه اجرا می‌شود گفت: فرهنگ‌سازی پیش نیاز و تضمین‌کننده برنامه‌های مدیریت پسماند است بنابراین فرایند مدیریت پسماند در ساوه ساماندهی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، سیدمهدی حسینی عصر امروز در بازدید از مجموعه آرامستان بهشت رضوان این شهرستان با اشاره بر توسعه این مجموعه اظهار داشت: با توجه به اینکه شهروندان مراجعه کننده به این سازمان در شرایطی هستند که یکی از عزیزان خود را از دست داده‌اند باید با ظرافت ویژه‌ای با آنان مواجه شد تا امورات اداری تدفین عزیزان خود را در کمترین زمان ممکن انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید تمهیدات لازم به منظور ارتقاء خدمات رفاهی برای مراجعان به آرامستان فراهم شود و با ایجاد زیرساخت ها و خدمات رفاهی در این آرامستان می‌توان شهروندان را برای دفن اموات خود در این محل ترغیب کرده تا مردم متحمل هزینه‌های سنگین در مواقع نیاز نشوند.

شهردار ساوه تصریح کرد: نخستین توصیه ما به مجموعه مدیریت و کارکنان سازمان آرامستان این است تا می‌توانید به مردم خدمت و کمک کنید زیرا این سازمان مانند بیمارستان‌ها با مراجعه کنندگانی مواجه است که دارای شرایط روحی مساعدی نیستند بنابراین کارکنان و مدیران آن می توانند با خدمات پرثواب خود بسیار تاثیرگذار باشند.

حسینی بیان کرد: در گذشته برنامه های فرهنگی فقط در محدوده خاصی اجرا می‌شد ولی توجه به نیازهای فرهنگی آرامستان شهرداری ساوه مورد توجه است و مردم هم باید از برنامه های فرهنگی تاثیرگذار این مکان استفاده کنند و هم برنامه‌های تفریحی خود را داشته باشند.

وی در بازدید از شهرک بازیافت شهرداری ساوه گفت: امروزه مدیریت مناسب پسماند یکی از مهم‌ترین شاخصه‌هایی است که با آن می‌توان مدیریت شهری را ارزیابی کرد وطرح تفکیک زباله‌ها سبب حفظ محیط زیست و کاهش هزینه‌ها می‌شود و باید به این سمت حرکت کنیم.

شهردار ساوه خاطرنشان کرد: فرهنگ‌سازی پیش نیاز و تضمین‌کننده برنامه‌های مدیریت پسماند است و تا زمانی که فرهنگ صحیح تولید و نحوه انباشت و جمع کردن زباله در بین مردم نهادینه نشود مدیریت پسماند آن طور که باید و شاید با موفقیت همراه نیست.

انتهای پیام/

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۱۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود

حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان گفت: بخشی از پسماند‌های پزشکی هرمزگان در مراکز بهداشت روستایی تولید می‌شود که دانشگاه علوم پزشکی برای نظارت بر انتقال و بی خطرسازی و دفع ایمن آنها مسئولیت دارد و بی توجهی به آن خطرناک است.

وی میزان تولید پسماند در روستا‌های هرمزگان را سالانه ۵۲۰ هزار تن اعلام و اضافه کرد: این میزان با پسماند‌های شهری استان برابر است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان با اشاره به تولید بیش از یک‌میلیون و ۳۰۰هزار تن پسماند صنعتی و روزانه بیش از ۴۰۰ تن پسماند ویژه در استان خواستار به روز رسانی شیوه‌های مدیریت پسماند در استان شد.

وی اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن ضایعات تولید می‌شود که به نظر می‌رسد متولیان این حوزه عملکردی برای فرآوری آنها ندارند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان با اشاره به ضرورت توجه مدیران صنایع به مدیریت پسماند‌های صنعتی و ویژه تصریح کرد: قانون‌گذار مجازات‌هایی برای مدیران خاطی در حوزه محیط زیست در نظر گرفته است.

مسیحی تازیانی ادامه داد: برای مدیریت پسماند شهری، در ۴۸ شهر مطالعات پایان یافته و طرح مدیریت پسماند ۴۱ شهر مصوب شده که اجرای آن نیازمند اختصاص اعتبار است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست با اشاره به برگزاری کارگاه مدیریت پسماند صنعتی توسط شرکت «سپنتامهام ایرانیان» از مشارکت بخش خصوصی در آموزش استقبال کرد و آن را نتیجه درک عملی مفهوم حفظ محیط زیست به عنوان یک وظیفه همگانی دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا