Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیم قربانی، رئیس اسبق مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با تأکید بر لزوم وجود جایگاه پژوهشی برای قرآن و سلامت در دانشگاه‌های علوم پزشکی در کشور نبود این جایگاه را مانعی برای کاربردی کردن این پژوهش‌ها دانست.
وی تصریح کرد: پژوهش‌های قرآن و سلامت برای اینکه به خوبی کاربردی شوند باید شرایطی برای آن‌ها فراهم باشد، نخست اینکه سازمان یا قرارگاهی که دست‌‌اندرکار‌ این پژوهش‌ها است باید وضعیت، نیازها و خلأ‌ها شناسایی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قربانی عنوان کرد: این پژوهش‌ها به یک لیستی از تمامی پژوهش‌های انجام شده، سامانه‌ و بانک اطلاعاتی که این پژوهش‌ها در آن درج شده باشد نیازمند است.
رئیس مرکز قرآن و عترت بسیج سپاه محمد رسوالله(ص) تهران بزرگ بیان کرد: مطالعات میان رشته‌ای قرآن و سلامت باید به عنوان بخشی از فعالیت‌های اصلی دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار گیرد، در حال حاضر در معاونت پژوهشی وزارت‌ بهداشت و دانشگاه‌ها، پژوهش‌های میان‌ رشته‌ای قرآن و سلامت جایگاهی ندارد، با توجه به این وضعیت نه می‌توان پژوهشگر را آموزش داد و نه اینکه خلأ‌ها را احصا کرد.
قربانی با تأکید بر اینکه باید مراکز و نهادهایی به حمایت از پژوهش‌های قرآن و طب بپردازند گفت: در حال حاضر تمامی علاقمندان به این حوزه، به صورت خودجوش این پروژه‌ها را جلو می‌برند و این موجب می‌شود که از وجود کارهای دیگری که در این حوزه انجام شده است بی‌خبر بمانند.
وی تأکید کرد: پژوهش‌های میان رشته‌ای نیاز به حمایت خاص و بودجه ویژه دارد، تا جایگاه آن در نظام علوم پزشکی ما دیده نشود حمایت و بودجه‌ای هم به این کارها اختصاص داده نمی‌شود.
عضو کمیته قرآن و عترت فرهنگستان علوم پزشکی ادامه داد: بسیاری از افراد در گروه‌های مختلف علوم پزشکی علاقمند به انجام چنین پژوهش‌هایی هستند، ولی امکانی برای آن‌ها فراهم نیست، از سویی، موازی کاری‌های زیادی را می‌بینیم که مانعی برای انجام این کارها است.
وی یادآور شد: در زمان مسئولیتم در مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت نزدیک به 43 کنگره قرآن پژوهشی و طب را برگزار کردیم، زمانی که مقالات و پژوهش‌های ارائه شده را بررسی می‌کردیم با نقاط مشترک بسیاری از پژوهش‌ها مواجه شدیم، این نشان می‌داد که پژوهشگران به هم وصل نبودند و در نتیجه از کارهای همدیگر نیز بی‌خبر بودند چنانچه این افراد با یکدیگر در ارتباط بودند، بسیاری از پژوهش‌ها پخته، عمیق و در نتیجه کاربردی‌تر می‌شدند در نتیجه این حوزه نیز دارای رشد بیشتر و ایران نیز الگویی برای سایر کشورها در این زمینه می‌شد.
قربانی یادآور شد: لذا برای کاربردی کردن این پژوهش‌‎ها نیاز است است از آن‌ها حمایت کرده، ساختار و اساسی در دانشگاه‌های علوم پزشکی برای آنها دیده شده و ضمن شناسایی خلأ‌ها به رفع آنها به منظور توسعه و کاربردی کردن پژوهش‌های قرآن و سلامت پرداخت.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۸۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات

  حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه زرد زاهدان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی بعنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، باید با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی همکاران بهداشتی کیفیت ارائه خدمات سلامت به مراجعین را ارتقاء دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استقرار نظام ارجاع الکترونیک مبتنی بر سطح بندی خدمات و پرونده الکترونیک سلامت را از مهمترین برنامه های راهبردی نظام سلامت کشور عنوان کرد و افزود: اجرای دقیق و اصلاح نظام ارجاع الکترونیک به گونه ای که پزشکان سطح یک از اقدامات سطح 2 و 3 مطلع گردند ضروریست.

 

 وی در حاشیه این بازدیدگفت: در حال حاضر تمامی مناطق روستایی  و عشایری که تحت پوشش بیمه سلامت روستایی هستند، درصورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی می توانند با مراجعه به پزشک خانواده مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی و اخذ کد ارجاع و دریافت نوبت بدون معطلی در بیمارستانهای دانشگاه پذیرش و خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با کمترین هزینه دریافت نمایند.

وی ادامه داد: 20 تا 30 درصد نوبت های کلینیک های تخصصی بیمارستانهای دانشگاه به صورت روزانه به مراجعینی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تخصیص می یابد، لذا از تمامی روستائیان عزیز تقاضا داریم که قبل از مراجعه به مراکز تخصصی نسبت به دریافت کد ارجاع و نوبت از پزشک خانواده خود اقدام نمایند.

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت زاهدان  از مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد زاهدان بازدید کردند.

 مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد در فاصله 60 کیلومتری زاهدان قرار دارد و بیش 8 هزار نفر از هموطنان عزیز در این منطقه از خدمات سلامت شامل ویزیت پزشک، دندانپزشکی، مشاوره روان شناس، واکسیناسیون، داروخانه و خدمات مامایی  بهره مند هستند .

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات