Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمریکا، کره جنوبی و ژاپن به رغم هشدارهای جهانی و تهدیدهای پیونگ‌یانگ، مانور موشکی مشترک خود برای مقابله با کره شمالی را آغاز کردند.

ارتش کره جنوبی روز گذشته اعلام کرد، آمریکا، ژاپن به همراه این کشور از روز سه شنبه مانور دو روزه رهگیری موشکی را آغاز کرده‌اند که هدف اصلی آن آمادگی برای مقابله با هرگونه تهدید موشکی یا هسته‌ای از سوی کره شمالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مانورها در آب‌های ساحلی کره جنوبی و ژاپن برگزار می‌شود.
تسنیم هم در این‌باره به نقل از رویترز نوشته پس از امضای موافقتنامه‌های امنیتی بین آمریکا و کره جنوبی در سال گذشته، دو کشور به طور مرتب مانورهای موشکی مشترکی را انجام داده‌اند و حتی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا نیز تهدید کرده که می‌تواند کره شمالی را به طور کامل نابود کند.
 این در حالی است که مقامات کره شمالی بارها نسبت به این اقدامات تحریک‌آمیز هشدار داده‌اند و مانورهای دریایی آمریکا با کره‌جنوبی و ژاپن را تمرینی برای جنگ دانسته‌اند. همچنین کشورهای مختلف جهان از آمریکا و کره جنوبی خواسته‌اند دست از اقدامات نظامی و تنش‌زا برداشته به راه‌های دیپلماتیک روی آورند.
لئون پانتا وزیر دفاع سابق آمریکا نیز به تازگی در سخنانی تاکید کرده «رئیس‌جمهور آمریکا باید حجم لفاظی‌ها علیه کره شمالی را کاهش دهد و به جای آن بر تلاش‌های بلندمدت دیپلماتیک تمرکز کند تا این کشور به مذاکرات بازگردد.» به اعتقاد وی «نگرانی این است که تبادل اظهارات تند بین ترامپ و رهبر کره شمالی، سطح تنش را افزایش داده و احتمال ‌اشتباه محاسباتی منجر به یک درگیری بزرگتر در منطقه و مرگ هزاران نفر و آغاز یک جنگ هسته‌ای شود».
تنش‌ها در شبه جزیره کره پس از ششمین آزمایش هسته‌ای کره شمالی و شلیک موشک‌های دوربرد این کشور بار دیگر بالا گرفته است. کره شمالی با مشاهده این تهدیدات گفته به دنبال دستیابی به موشک‌هایی است که بتواند خاک آمریکا را هدف قرار دهد. کره شمالی حتی تهدید کرده حمله هسته‌ای غیرقابل تصوری را انجام و پایگاه نظامی آمریکا در جزیره گوام را هدف قرار می‌دهد.
از سوی دیگر، شورای امنیت سازمان ملل در راستای اعمال فشار بیشتر علیه کره شمالی برای متوقف کردن برنامه هسته‌ای و موشکی‌اش، لیست کالاهای ممنوع شده برای صادرات به این کشور را گسترش داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از اسپوتنیک، کمیته سازمان ملل که ناظر تحریم‌های اعمالی علیه پیونگ یانگ است، ۳۲ کالای دیگر را که هم مورد استفاده نظامی و غیرنظامی قرار می‌گیرند، به لیست کالاهای منع شده برای صادرات به کره شمالی افزود.

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۸۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است

کیم اون چول، معاون وزیر امور خارجه کره شمالی گفت که تحریم‌های آمریکا علیه کشورش به حلقه‌ای بر گردن خود واشنگتن تبدیل شده است.

براساس گزارش المیادین، خبرگزاری مرکزی کره شمالی به نقل از معاون وزیر این کشور گفت: برای آمریکا که علاقه زیادی به تسلط و انقیاد بر دیگر کشور‌ها دارد، تحریم‌ها ابزار دیپلماتیک ترجیحی است، اما در شبه جزیره کره، تحریم‌ها به حلقه‌ای بر دور گردن خود آمریکا تبدیل شده است.

او با اشاره به اینکه تحریم‌های آمریکا به تقویت کره شمالی کمک کرد، افزود که توسعه سلاح‌های هسته‌ای در این کشور در پاسخ به تهدیدات هسته‌ای آمریکا آغاز شد.

کیم اون تایید کرد که در صورت اعمال تحریم‌های بیشتر پیونگ یانگ به تولید تسلیحات هسته‌ای ادامه خواهد داد.

پیش از این، کیم یو جونگ، عضو کمیته مرکزی حزب کارگران کره شمالی و خواهر کیم جونگ اون، رهبر این کشور گفت که کشورش به ساختن یک نیروی نظامی عظیم برای حفاظت از حاکمیت و صلح منطقه‌ای خود ادامه خواهد داد.

پیونگ یانگ در معرض یک سری تحریم‌هایی است که در سال ۲۰۰۶ توسط سازمان ملل اعمال شد و چندین بار تشدید شد.

با این وجود کره شمالی به توسعه برنامه‌های نظامی خود ادامه داد. در سال ۲۰۲۲، این کشور اعلام کرد که وضعیت این کشور به عنوان یک قدرت هسته‌ای به دلیل تهدیدات و تحریکات مداوم آمریکا علیه آن، «غیرقابل بازگشت» است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر به‌عنوان ابزار سیاسی علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • کره شمالی : آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می کند
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست
  • کره شمالی چند پرتابه راکتی آزمایش کرد
  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است
  • پاسخ قاطع پیونگ‌یانگ به نسخه تحریمی آمریکا
  • تأکید کره شمالی بر حفظ قدرت نظامی خود
  • پیونگ‌یانگ به آمریکا درخصوص «اقدامات عملی قدرتمند» برای تقویت قدرت نظامی خود هشدار داد
  • کره شمالی: اقدامات بیشتری برای حفظ قدرت نظامی خود انجام می‌دهیم