Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری سبزالبرز، سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: سازمان جنگل ها می تواند طبق قانون نسبت به صدور مجوز جمع آورى و بهره برداری از درختان خشک، شکسته، افتاده و ریشه کن شده در اثر توفان و رخدادهاى طبیعی برای مجریان واجد صلاحیت اقدام کند که با صدور این مجوزها نیاز صنایع چوب مثل نکاچوب، کارخانه چوب و کاغذ مازندران و سایر واحدهای صنعتی مرتبط تا حدود زیادی تامین خواهد شد و گام مهمی در بهداشت جنگل هم خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسؤول بیان کرد: در طرح تنفس جنگل، سازمان جنگل ها و مراتع مکلف است به گونه ای برنامه‌ریزی کند تا یک نفر هم با اجرای این طرح بیکار نشود و شغل خود را از دست ندهد.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی مکلف است با توجه به اعتبارات پیش بینی شده در سال ۹۶ نسبت به تهیه و اجرای طرح های احیا، جنگل‌کاری و حفاظت از جنگل هابه طور جامع و واگذاری آن به مجریان طرح ها اقدام کند تا هم عرصه های جنگلی را حفظ کند و هم از بیکار شدن کارگران و کارکنان طرح های جنگلدارى و واحدهای صنعتی مرتبط جلوگیری شود.

شاعری تاکید کرد: دولت همچنین مکلف است چوب و مواد اولیه موردنیاز واحدهای صنعتی را از طریق توسعه زراعت چوب و انجام جنگل کاری های دست کاشت و واردات چوب از سایر کشورها با تعرفه صفر تامین کند.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اظهار امیدوارى کرد: با پیگیری های انجام شده و مذاکراتی که با وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان جنگل ها شده است در آینده نزدیک نسبت به صدور این مجوزهای قانونی در چارچوب قانون برنامه ششم اقدامات لازم انجام شود.

نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس گزارش های دریافتی، وزارت جهاد کشاورزی اجازه جمع آوری و بهره برداری از درختان شکسته ،افتاده، خشک غیرقابل احیا و ریشه کن شده را به مجریان طرح ها یا افراد واجد شرایط نمی دهد که این تصمیم خلاف قانون برنامه ششم و صرفا یک اقدام سلیقه ای است.

شاعری تصریح کرد: سازمان جنگل ها و مراتع مکلف است براساس قانون برنامه ششم نسبت به اجرای طرح حفاظت از جنگل ها و کنترل بهره برداری از جنگل اقدام نماید.

وی تصریح کرد: مسوولین امر باید قانون را به درستی اجرا کنند و تنها بخشی از قانون ملاک عمل قرار نگیرد زیرا این طرح جامع است و همه جوانب کار را در نظر گرفته است پس لازم است به طور جامع و کامل اجرا شود.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اجرای طرح تنفس جنگل نباید منجر به بیکاری کارکنان و کارگران طرح هاى جنگل‌داری شود.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برای حفاظت از جنگل و جبران خسارت های ناشی از اجرای این طرح، ۸۰ میلیارد تومان در بودجه سال ۹۶ پیش بینی شده است که سازمان برنامه و بودجه باید هرچه زودتر نسبت به تخصیص کامل آن اقدام کند و سازمان جنگل ها هم پیگیری جدی برای جذب و اخذ تخصیص صد درصد داشته باشد.

منبع: سبز البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sabzalborz.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «سبز البرز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۰۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه

عبدالعلی جلیلیان رئیس اداره جنگل‌داری و جنگل‌کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه سهمیه امسال استان کرمانشاه برای اجرای طرح زراعت چوب را کاشت نهال در سطح ۱۲۰۰ هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی استان اعلام کرد و گفت : سال گذشته طرح زراعت چوب در سطح ۸۰۰ هکتار در استان اجرا شد.

 جلیلیان با بیان اینکه امسال برای اجرای طرح زراعت چوب در استان به حدود ۱.۵ میلیون اصله نهال احتیاج داریم، گفت: بیش از ۱.۱ میلیون اصله نهال سردسیری و بیش از ۳۰۰ هزار اصله نهال گرمسیری در استان در راستای اجرای این طرح تولید شده است.

رئیس اداره جنگل‌داری و جنگل‌کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه افزود: طرح زراعت چوب در مناطق سردسیری استان با غرس گونه «صنوبر» در شهرستان‌های سنقروکلیایی، صحنه، کنگاور، هرسین، کرمانشاه، دالاهو، اسلام آبادغرب ... و در مناطق گرمسیری با غرس نهال «اکالیپتوس» انجام خواهد شد.

 جلیلیان اشاره‌ای هم به وضعیت کلی مزارع تولید چوب استان داشت و گفت: هم اکنون ۸۰۰ هکتار توده سرپای قابل استحصال در مناطق سردسیری استان داریم که قابلیت برداشت چوب دارند.

 وی افزود: توده‌های سرپای قابل استحصال مربوط به اجرای طرح زراعت چوب عمدتا در شهرستان‌های سنقروکلیایی، صحنه، هرسین و کرمانشاه قابلیت برداشت دارند.

 جلیلیان یادآور شد: در حال حاضر در مزارع تولید چوب مناطق گرمسیری استان توده قابل استحصال نداریم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار
  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه
  • اعتبار هشت هزار میلیاردی برای مسکن نیرو‌های مسلح
  • پروژه های عمرانی گیلان سرعت می گیرد/ زباله سوز رشت نیازمند اعتبار ۲۰۰۰ میلیاردی
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس 13 اردیبهشت شروع می‌شود/ پیش‌بینی هزار و 20 شعبه اخذ رای
  • طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی اصلاح شد/ آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی
  • طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی در دستور کار مجلس قرار گرفت
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در دستورکار امروز مجلس
  • پیشرفت ۲۰ درصدی اجرای قانون حدنگار در اراضی کشاورزی استان