Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-27@14:04:19 GMT

حمل لپ‌تاپ به هواپیما ممنوع می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۴۰۱۱۹

حمل لپ‌تاپ به هواپیما ممنوع می‌شود؟

تین‌نیوز | 

اداره هوانوردی فدرال (FAA) قصد دارد حمل وسائل الکترونیکی بزرگ نظیر لپ‌تاپ به هواپیما را بدلیل احتمال انفجار باتری آنها ممنوع اعلام کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت  engadget، اداره هوانوردی فدرال (FAA) در حوزه ترابری و حمل و نقل ایالات متحده آمریکا، اختیار کنترل و سرپرستی همه امور هوانوردی غیرنظامی در آمریکا نظیر مجوز پروازهای ملی این کشور را برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سازمان به تازگی اعلام کرده است که قصد دارد از حمل وسائل الکترونیکی بزرگ همانند لپ‌تاپ که دارای باتری لیتیوم یونی بزرگ است، به قسمت بار هواپیماهای مسافربری جلوگیری بعمل بیاورد.

میشل ژانگ، بعنوان یکی از مقامات رسمی اداره هوانوردی فدرال، خاطر نشان کرده است که این سازمان پیشنهاد داده است که هرگونه وسیله الکترونیکی که از موبایل و گوشی همراه بزرگتر و دارای باتری لیتیوم یونی باشد، نباید به داخل هواپیماهای مسافربری حمل شود. این سازمان علت این ممنوعیت را احتمال منفجر شدن این باتری‌های بزرگ اعلام کرده است.

وی در تشریح این موضوع این چنین توضیح داده است که متخصصان این سازمان در آزمایشی، ۱۰ دستگاه لپ تاپ را داخل کیف مخصوص لپ‌تاپ گذاشتند و سپس یک وسیله گرم‌کن را در نزدیکی آن قرار دادند. نتیجه این آزمایش آن بود که مواد و وسائل داخل قسمت بار هواپیما همانند شامپو، لاک پاک کن و مواد دارای الکل در مجاورت با باتری لیتیوم یونی دستگاه‌هایی همانند لپ تاپ مشتعل کرده و این دستگاه‌ها منفجر می شوند. نکته اینجاست که آتش آنها نیز با تجهیزات اطفای حریق معمول در هواپیما خاموش نمی‌شود و همین کافیست تا یک فاجعه به بار بیاورد.

وی در ادامه افزود:" البته ما مطمئن هستیم که مردم از این قانون بسیار ناخشنود خواهند شد و توجیه آنان برای چنین اتفاق ناگوار و خطرناکی کار بسیار دشواری است".

این سازمان در جریان نشستی که در ماه ژوئیه سال جاری میلادی برگزار شد،  نتایج تحقیقات و آزمایش‌های انجام شده خود را در اختیار گروه امنیت بار  سازمان هوانوردی غیر نظامی بین‌المللی ایکائو (ICAO ) نیز ارائه داده است. قرار است اعضای این گروه قوانین و مقررات موجود درباره حمل وسائل الکترونیکی بزرگ را مورد مطلاعه دقیق قرار داده و در صورت لزوم قوانین و شرایط جدیدی را وضع کنند.

 

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۰۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی بزرگ‌ترین نخاله‌گاه تبریز

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز از راه‌اندازی بزرگ‌ترین نخاله‌گاه در تبریز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، حبیبه هراتی صبح امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روند اجرای راه اندازی بزرگ‌ترین نخاله گاه تبریز در راستای ساماندهی و مدیریت پسماندهای عمرانی و ساختمانی شرق تبریز آغاز شده است.

وی افزود: با آغاز عملیات اجرایی تحویل زمین سه هکتاری بزرگترین نخاله گاه شرق تبریز با همکاری اداره کل راه و شهرسازی و سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز، پروژه راه‌اندازی بزرگترین نخاله‌گاه در تبریز اجرایی می‌شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: برای همین منظور طی جلسه‌ای با معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و مدیرکل راه و شهرسازی استان، زمین مورد نیاز نخاله‌گاه شرق تبریز تحویل این سازمان شد.

هراتی تصریح کرد: این پروژه در مجموع شامل ۳۰ هکتار است که در فاز نخست سه هکتار برای بهره‌برداری و انجام مراحل اجرایی احداث نخاله اه شرق تبریز تحویل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز شد و انتظار می‌رود با احداث این نخاله‌گاه شاهد رعایت حقوق عامه شهروندان و عدم تخلیه نخاله‌ها و پسماندهای عمرانی و ساختمانی در حاشیه اتوبان‌ها و مسیل‌های رودخانه‌ها در حوزه شرق تبریز باشیم.

وی گفت: بیشتر فعالیت‌های عمرانی و ساختمانی در منطقه شرق تبریز صورت می‌پذیرد و نبود یک محل به عنوان نخاله‌گاه در محدوده شرق موجب بروز مشکلات متعدد از جمله تخلیه نخاله در حریم و بستر آجی چای و حاشیه جاده‌های اصلی توسط ماشین‌های حمل نخاله می‌شد که نازیبایی‌های بصری و آلودگی محیط زیست را به دنبال داشت.

کد خبر 747804

دیگر خبرها

  • لهستان عبور خودروهای نظامی اوکراین از خاک خود را ممنوع کرد
  • ایمنی هوانوردی در ایران در حد استاندارهای جهانی است
  • خسارات سیل دبی/ چالش جدید ابرپروژه لاین عربستان
  • ممنوعیت افزایش کرایه تاکسی‌های ابهر تا تعیین‌تکلیف نرخ مصوب
  • منشی زن در ادارات دولتی ممنوع شد
  • دستوری تازه در مورد استفاده از منشی‌های زن: «در ادارات دولتی ممنوع شد!»
  • بکارگیری منشی‌های خانم در این استان ممنوع شد!
  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین نخاله‌گاه تبریز
  • پس از ورزشگاه یادگار تبریز، ورود زنان به ورزشگاه امام خمینی اراک هم ممنوع شد!