Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل حسن بیگی در گفتگو با امتداد نیوز، بابیان اینکه صنعت کشاورزی باید در راستای تخصصی شدن سامان‌دهی شود، ابراز داشت: تولید ثروت از روستاها مصداق اقتصاد مقاومتی است و حال باید پرسید چند درصد از برنامه پنجم انجام شد؟ در کل کشور برنامه نوشته‌شده ولی دولت‌ها مسیر را تغییر می‌دهند و این باعث سردرگمی مردم می‌شود و گاهی نیز قانون و برنامه نوشته‌شده و در بخش نظارت نیز هزینه می‌کنیم اما مسائل بین‌المللی مانند برجام و … ما را در  شرایطی قرار می‌دهد که برنامه درست انجام نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه در دامغان پنج هزار نیروی غیربومی کار می‌کنند، افزود: از سوی دیگر سه هزار نفر فارغ‌التحصیل بی‌کار در شهرستان داریم که نشان می‌دهد کشور در کلیات با مشکل مواجه است.

روستایی‌ها از دولت جلوتر هستند

عضو کمیسیون امنیت ملی بابیان اینکه هرکجا کار را به مردم واگذار کردیم امور به‌خوبی پیش رفته است، توجه به تولید داخلی و صادرات را ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: دولت ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای عمران و آبادانی روستاها در نظر گرفته است اما در یک نمونه کوچک بخشی را به‌عنوان قیر رایگان تخصیص و اجرا را خود مردم انجام دهند که هنوز طرح پایان نرسیده مجدد قانون عوض می‌شود.

حسن بیگی بابیان اینکه مردم امروز به دنبال کشاورزی نوین هستند، تصریح کرد: امروز ۱۱ هزار هکتار زمین پسته در دامغان وجود دارد که بالغ‌بر ۷۰۰ میلیارد تومان درآمد حاصله از آن بوده است که با فنّاوری جدید می‌توان آن را تا ۱۱۰هزار هکتار افزایش و تا ۲۰ هزار میلیارد تومان تولید ثروت کنیم.

وی با ابراز اینکه امروز شاهدیم فرزندان روستایی‌ها تحصیل کردند و با علم به کمک پدران خود آمدند، افزود: در اینجا روستایی‌ها از مردم و دولت جلوتر هستند اما برخی از قوانین دست‌وپا گیر موانعی بر سر راه توسعه ایجاد کردند که اگر آن‌ها برطرف شود می‌توانند اقدامات مؤثرتری را انجام داد.

۷۰ درصد پسته دامغان تازه خوری می‌شود

نماینده مردم دامغان بابیان اینکه در حوزه کشاورزی، صنعت و گردشگری اقدامات خوب اما ناکافی است، ابراز داشت: تولید پسته در اول انقلاب در هر هکتار یک‌تن بود که الآن به سه تن رسیده و مؤسسات تحقیقاتی این نوید را می‌دهند که به چهار و درنهایت شش تن خواهد رسید.

حسن بیگی با یادآوری اینکه استان سمنان در مسیر کری دور شمال-جنوب و شرق-غرب قرار دارد که سالانه ۲۰میلیون زائر از آن عبور می‌کند، گفت: این مسافران بالغ‌بر ۷۰ درصد محصول پسته را به‌صورت تازه خوری استفاده می‌کنند که باید برای افزایش صادرات این محصول افق چشم‌اندازی را پیش‌بینی کرد.

وی بابیان اینکه امروز تغییر الگوی کشت به بخش کشاورزی کمک زیادی می‌کند، افزود: باید شرایطی را فراهم کرد تا جمعیت مهاجری که در سنوات گذشته به شهرهای دیگر مهاجرت کردند با کمک مجلس و دولت بتوانیم دغدغه‌ها را برطرف و این افراد دوباره به وطن خود بازگردند.   

true برچسب ها : ابوالفضل حسن بیگی برنامه ششم توسعه پسته مجلس شورای اسلامی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۱۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات رسانی به مردم رویکرد اصلی دولت سیزدهم است

به گزارش خبرنگار مهر، کیا عاشوری صبح چهارشنبه در آئین افتتاحیه ساختمان اداری کمیته امداد بخش خشکبیجار اظهار کرد: تسهیل در امر خدمات رسانی به مردم در اولویت کاری دستگاه‌های اجرایی و نهادها قرار دارد.

فرماندار رشت بر لزوم تکریم ارباب رجوع در ادارات تاکید کرد و گفت: اتاق همه مدیران باید به روی شهروندان و مراجعان باز باشد چرا که خدمات رسانی به مردم رویکرد اصلی دولت سیزدهم است.

عاشوری با تاکید بر اینکه کار، تلاش مضاعف و خدمت رسانی به مردم، توطئه‌های دشمنان را خنثی می‌کند، تصریح کرد: معتقدم هر مسؤولی در نظام مقدس جمهوری اسلامی در خدمت مردم باشد، سرافراز خواهد بود.

فرماندار رشت با اشاره به افتتاح ساختمان اداری کمیته امداد شهر خشکبیجار ادامه داد: این پروژه از مهر ۱۴۰۱ استارت و فروردین ۱۴۰۳ به اتمام رسید و با بهره برداری از این پروژه ۱۸۰۰ خانوار تحت پوشش کمیته امداد این بخش خدمات دهی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه زمین این ساختمان توسط خیرین به کمیته امداد اهدا شده است، اضافه کرد: حضور خیرین در این شهرستان و فعالیت و کمک‌های آنها در عرصه‌های مختلف یک ظرفیت بی نظیر در این منطقه است.

فرماندار رشت به اقداماتی که در راستای آب شرب بهداشتی شهر خشکبیجار انجام گرفته اشاره کرد و گفت: مراحل پایانی انتقال آب خمام به خشکبیجار در حال انجام است و پیش بینی می‌شود در تابستان سال جاری به بهره برداری برسد.

عاشوری با اشاره به اقدامات انجام گرفته در راستای رفع ضعف برق این بخش نیز اضافه کرد: زمینی برای پست برق ۲۰/‏۶۳‬ توسط شورا و شهرداری خشکبیجار به شرکت برق منطقه‌ای برای احداث داده شده و در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 6087348

دیگر خبرها

  • نقاط حادثه خیز با احکام برنامه و منابع مالی مناسب رفع می شود
  • پل خورگو وارد فاز اجرا شد
  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران
  • در نشر و انتقال آرمان‌های انقلاب دچار ضعف هستیم
  • در معرفی انقلاب به جهانیان ضعیف عمل کردیم
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • واکنش ضرغامی به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس/ وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: این که گفته می‌شود سفر از سبد خانوار حذف شده حتما نادرست است و همان چیزی است که دشمن می‌خواهد
  • تجارت الکترونیکی یکی از راهبردهای دولت سیزدهم است
  • خزعلی: در زمینه حجاب دنبال فرهنگ سازی هستیم
  • خدمات رسانی به مردم رویکرد اصلی دولت سیزدهم است