Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-03-29@05:51:46 GMT

تولید واکسن 70 سویه از بیماری پنومونی

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۴۳۲۱۵

تولید واکسن 70 سویه از بیماری پنومونی

رکنا:محققان در یک پژوهش جدید موفق به توسعه یک واکسن شدند که سویه‌های مختلفی از "پنومونی" را هدف قرار داده و می‌تواند جان هزاران نفر را نجات دهد.

به گزارش گیزمگ، مطالعات اولیه نشان می‌دهد که این واکسن جدید به طور موثر از افراد در برابر انواع باکتری‌هایی که باعث بیماری‌های "پنوموکوک" از جمله "پنومونی"، "مننژیت" و "سپسیس" می‌شود محافظت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجا که در اوایل سال 2000 واکسن‌هایی که بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از پنومونی را هدف قرار داده اند معرفی شدند، سازمان جهانی بهداشت تخمین می‌زند مرگ و میر جهانی کودکان از این بیماری به نصف کاهش یافته است.علاوه بر تغذیه بهتر و دسترسی به آنتی بیوتیک‌ها، این واکسن توانست علیه 23 باکتری کشنده که باعث مرگ ناشی از پنومونی می‌شود، جان میلیون‌ها نفر را نجات دهد.

اکنون یک تیم از دانشمندان دانشگاه بوفالو و مرکز پزشکی لانگون دانشگاه نیویورک یک واکسن جدید ایجاد کرده‌اند که 50 سویه دیگر از باکتری به نام "استروپتوکوک پنومونیه" (Streptococcus neumonia)،یعنی باکتری‌های اولیه ای که باعث بیماری‌های پنوموکوک می‌شوند را هدف قرار می‌دهد.

یکی از محققان این پژوهش اظهار کرد: "ما پیشرفت‌های فوق العاده‌ای در مبارزه با گسترش پنومونی به خصوص در میان کودکان ایجاد کرده‌ایم، اما اگر بخواهیم خود را از شر این بیماری خلاص کنیم، باید واکسن‌های هوشمندانه تر و مقرون به صرفه‌تری ایجاد کنیم".

کمتر از 10 درصد از موارد فعلی بیماری پنوموکوک در کودکان ایالات متحده با واکسن‌های فعلی رفع نمی‌شوند اما واکسن جدید به گونه‌ای طراحی شده که می‌تواند به طرز ارزان‌تر و سریع‌تری تولید شده و با این سویه‌ها مبارزه کند.این پژوهش جدید در مجله Science Advances منتشر شده است.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۳۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلودگی آب‌های سطحی در مناطق سیل زده، عامل بروز بیماری‌های پوستی/ کودکان تن به آب نزنند

ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس مرکز بهداشت چابهار گفت: استفاده از آب‌های سطحی و هوتک‌ها در مناطق سیل زده عامل بروز بیماری‌های پوستی می‌شود.

عبدالرسول خدمتی امروز ۷ فروردین در جلسه آبفا و مرکز بهداشت چابهار افزود: اواخر اسفند ماه سال گذشته اخباری مبنی بر بروز بیماری‌های پوستی ناشی از آب آلوده در مناطق سیل زده توسط برخی از رسانه‌ها مخابره شده که با توجه به اهمیت موضوع بلافاصله تیم‌های مشترک شرکت آب و فاضلاب استان و دانشگاه علوم پزشکی برای بررسی علت این عوارض پوستی به محل‌های اعلامی اعزام و نسبت به نمونه‌برداری‌ از آب و آزمایش‌ مجدد اقدام کردند.

رئیس مرکز بهداشت چابهار، ضمن بیان اینکه، کلیه اقدامات کنترلی و بهداشتی در زمان وقوع سیلاب تا رفع کامل کدورت آب، انجام می‌شود، گفت: طبق بررسی‌های بعمل آمده مشکلات پوستی مطرح شده قبل از وقوع سیل نیز در این مناطق وجود داشته اما عبور سیلاب از مسیر زمین‌های کشاورزی و هدایت این آب در محل هوتک‌ها، که همراه با سموم حیوانی و شیمیایی است عاملی بر آلودگی آب و بروز عوارض پوستی است.

خدمتی گفت: در چنین شرایطی برای جلوگیری از بروز بیماری پوستی، باید از آب‌تنی و شنا کودکان در این اماکن ممانعت شود، همچنین  بانوان نیز باید از شست‌وشو لوازم خانه و البسه در این آبگیرها نیز خودداری کنند.

وی با اشاره به بازدیدها و برگزاری جلسات مستمر، اضافه کرد: به همراه مدیر دفتر مرکز پایش و مدیر امور آب و فاضلاب چابهار بررسی‌های میدانی به طور مستمر انجام و طی بازدید اخیر نیز که در دوم فروردین ماه صورت گرفت، نتایج این بازدیدها نیز موضوع را تائید می‌کند.

وی، با اشاره به مصوبات جلسه مشترک با آبفا گفت: طی این جلسه، مقرر شد تا نسبت به استمرار اطلاع‌رسانی‌ها و آگاه‌سازی مردم در خصوص آلوده بودن آب‌های سطحی و عدم استفاده از این آب‌ها و شنا توسط دانشکده علوم پزشکی اقدام شود.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان چابهار نیز گفت: برای بهبود کیفیت آب مناطق سیل زده، علاوه بر سایت‌های کلرزنی موجود، پنج دستگاه کلرزن نصب و راه‌اندازی شد.

علی‌اکبر آقایی بیان کرد: همکاری مرکز بهداشت و آب و فاضلاب در کنترل کیفیت آب مناطق سیل زده نتایج مطلوبی را به همراه داشته و بهبود کیفیت آب و جلوگیری از شیوع بیماری‌های مرتبط با آن را می‌توان از مهم‌ترین نتایج این اقدامات برشمرد.

وی ادامه داد: در همین راستا برای حفظ سلامت ساکنین مناطق سیل زده علاوه بر سایت‌هایی کلرزنی موجود، پنج دستگاه کلرزن مایع در نقاط حساس نصب و راه‌اندازی شد و بالغ بر چهار هزار و ۶۰۰ عدد قرص کلر یک درصد نیز برای توزیع در مناطق آسیب دیده از سیل در اختیار دانشکده علوم پزشکی چابهار قرار گرفت.

وی عنوان کرد: طبق گزارش معاونت بهداشتی دانشگده، تاکنون هیچگونه اپیدمی در منطقه اتفاق نیفتاده و به منظور حفظ سلامت مردم، ادامه فعالیت و بازدیدهای مشترک تا کاهش کدورت به حد استاندارد همکاری‌های مشترک آبفا، مرکز بهداشت و دانشکده علوم پزشکی ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تغییر ژن‌های ایمنی در خون بیماران آلزایمر
  • سازندگان واکسن برکت از قهرمانان ملی هستند/ روایتی متفاوت از یک دستاورد علمی
  • فناوری نانو به کمک درمان بیماری‌های خودایمنی می‌آید
  • راه اندازی سردخانه نگهداری واکسن در مرکز بهداشت غرب اهواز
  • چگونه با کودکان درباره بیماری صعب‌العلاج والدین صحبت کنیم؟
  • چگونه با کودکان در باره بیماری صعب‌العلاج والدین صحبت کنیم؟
  • شما هم می توانید یک یتیم را سرپرستی کنید ؛ با هزینه اندک شما و همت والای "ماه"
  • بیشترین بیماری هاری توسط سگ و گربه ایجاد می‌شود
  • آلودگی آب‌های سطحی در مناطق سیل زده، عامل بروز بیماری‌های پوستی/ کودکان تن به آب نزنند
  • آلودگی آب‌های سطحی عامل بروز بیماری‌های پوستی/ کودکان تن به آب نزنند