Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:


وزیر بهداشت در پیامی به رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت ایران، انتظارات جدید خود برای عملیاتی کردن برنامه های وزارت بهداشت در دولت دوازدهم را ابلاغ کرد.

به گزارش بی‌باک، در پیام دکتر سیدحسن هاشمی خطاب به دکتر سیدرضا مجدزاده، آمده است: با توجه به ضرورت تولید شواهد و داده های معتبر مورد نیاز برای تصمیم گیری های کاربردی نظام سلامت، پیرو نامه شماره ۱۰۰/۱۱۱۶ مورخ ۱۳۹۴/۱۱/۲۸ که در آن مسئولیت استفاده از ظرفیت کشور برای انجام مطالعات مندرج در تقویم پیمایش های مطالعات ملی سلامت، مدیریت داده های تولید و جمع آوری شده، تامین نیازهای اطلاعاتی سازمان های بین الملی و تهیه و انتشار گزارش های سالیانه دیده بانی با همکاری واحدهای ذی ربط و حمایت معاونت های زیر مجموعه وزارت بهداشت برعهده آن موسسه گذاشته شده بود، ضمن تاکید دوباره بر تحقق این وظایف، موارد زیر نیز که جهت تحقق برنامه این وزارت در دولت دوازدهم ضرورت دارد عملیاتی گردد، جهت اجرایی شدن به جنابعالی ابلاغ می گردد:

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکمیل نظام اطلاعات سلامت کشور با شناسایی کمبودهای داده ای سلامت باتوجه به نیازهای موجود و برنامه ریزی برای جمع آوری آنها (مانند داده های سلامتی گروه های آسیب های اجتماعی، داده های مورد نیاز از سایر بخش های توسعه و...) با مشارکت سایر بخش های ذیربط
۲. راه اندازی کامل سیستم داده های مالی بخش سلامت و نهادینه سازی سامانه نظام مند برای تحلیل حساب های ملی سلامت
۳. استقرار نظام پاسخ دهی سریع مبتنی بر شواهد برای سیاستگذاران و تصمیم گیران حوزه سلامت
۴. ارزیابی کمی پیشرفت سیاست های کلی سلامت و برنامه ششم توسعه
۵. استفاده از ارزیابی فناوری های سلامت در بازبینی و تدوین بسته خدمات سلامت


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۴۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش برنامه «سلامت خانواده» به ۱۸۰ شهر کشور/ ضرورت پوشش گسترده «پویش ملی سلامت» توسط رسانه‌ها

معاون بهداشت وزارت بهداشت از گسترش برنامه «سلامت خانواده» به ۱۸۰ شهر کشور خبر داد و بر ارتقای پوشش «پویش ملی سلامت» در تمام کشور تاکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین فرشیدی گفت: «پویش سلامت خانواده» با هدف ارتقای سواد سلامت به ویژه در شهر‌های بزرگ و همچنین تقویت برنامه «سلامت خانواده و نظام ارجاع» که از اردیبهشت ماه فاز شهری آن آغاز شده است، از ۲۰ آبان ماه آغاز شد و تا ۱۵ دی ماه ادامه دارد.

وی افزود: برنامه «سلامت خانواده» در فاز اول از ۵۹ شهر شروع شد و سپس به ۹۳ شهر ارتقا یافت و هم اکنون در ۱۸۲ شهر کشور در حال اجراست و یک میلیون نفر جمعیت را تحت پوشش قرار داده است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: ما یک نظام شبکه‌ای قوی در منطقه داریم که البته بخش شهری آن به ویژه در شهر‌های بزرگ به اندازه بخش روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر توسعه نیافته است.

دکتر فرشیدی با اعلام این که ۲۰ میلیون نفر تا پایان سال تحت پوشش برنامه سلامت خانواده قرار می‌گیرند، اظهار داشت: ضریب پوشش خدمات ما در شهر‌ها به ویژه شهر‌های بزرگ کمتر از حد انتظار است. ایجاد مراکز و تامین نیروی انسانی در شهر‌های بزرگ طی سال‌های گذشته آنچنان که باید توسعه نیافته است. اگر پوشش فراگیر برنامه‌ها تا ۸۰ درصد ارتقا یابد، شاید دیگر نیازی به برگزاری پویش‌هایی نظیر «پویش ملی سلامت» برای جلب نظر مردم نباشد.

وی ابراز داشت: باید با اجرای «پویش ملی سلامت» بتوانیم برنامه «سلامت خانواده و نظام ارجاع» و همچنین تشکیل «پرونده الکترونیک سلامت» را تسهیل کنیم. ارتقای سواد سلامت و آشناسازی مردم با مراکز و بخش‌های خدمت بهداشتی نیز با اجرای این پویش تسهیل می‌شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان این که باید همه بیماری‌های واگیر و غیرواگیر را تحت پوشش برنامه‌های خود قرار دهیم، گفت: در پویش ملی سلامت دو ریسک فاکتور «پرفشاری خون و دیابت» به عنوان اولین فاز از برنامه‌های سلامت خانواده غربالگری می‌شوند. هر بیماری که این عوامل خطر را دارد و از وجود آن در خود بی خبر است اگر تحت درمان قرار گیرد، به آینده سلامت کشور کمک شایانی می‌شود.

فرشیدی در پایان خاطرنشان کرد: برای اجرای «پویش ملی سلامت» لازم است تمام امکانات سازمان‌ها و وزارتخانه‌هایی که درگیر فرهنگسازی و ارائه خدمات دولتی هستند به کار گرفته شود. همچنین نیروی بسیج و بخش خصوصی نیز در ارائه پوشش حداکثری برنامه می‌توانند به ما کمک کنند

دیگر خبرها

  • یک انتصاب در معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت
  • استفاده از ظرفیت بالقوه انجمن‌های علمی در حل مشکلات نظام سلامت/ حضور ۲۰۲ انجمن علمی در وزارت بهداشت
  • استفاده از ظرفیت بالقوه انجمن‌های علمی در حل مشکلات نظام سلامت
  • هدف تحقیقات باید به تهدیدات نظام سلامت گره بخورد
  • سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات وزارت بهداشت منصوب شد
  • بیماران خاص، چگونه از کمک هزینه‌های بیمه سلامت استفاده کنند؟
  • گسترش برنامه «سلامت خانواده» به ۱۸۰ شهر کشور
  • گسترش برنامه سلامت خانواده به ۱۸۰ شهر کشور
  • گسترش برنامه «سلامت خانواده» به ۱۸۰ شهر کشور/ ضرورت پوشش گسترده «پویش ملی سلامت» توسط رسانه‌ها
  • گسترش برنامه «سلامت خانواده» به 180 شهر کشور