Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- فيلم‌هاي سينمايي «روباه» و «ديوانه‌اي از قفس پريد» براي پخش از کانال‌هاي عربي و انگليسي شبکه آي‌فيلم انتخاب شده و به‌ترتيب در روزهاي جمعه و شنبه با زيرنويس عربي و انگليسي به نمايش گذاشته خواهدشد.
به گزارش آريا به نقل از روابط عمومي شبکه آي فيلم، آخر هفته‌ها فيلم سينمايي از کانال‌هاي سه‌گانه آي‌فيلم براي مخاطبان اين شبکه در داخل و خارج از کشور پخش‌مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين هفته نيز در کنار پخش «دو فيلم با يک بليط» از برنامه کافه آي فيلم در شامگاه پنجشنبه از کانال فارسي،  «روباه» براي پخش از کانال عربي و «ديوانه‌اي از قفس پريد» براي مخاطبان کانال انگليسي در آن سوي مرزها درنظرگرفته‌شده‌است.
«روباه» درقاب آي‌فيلم عربي
«روباه» فيلمي به کارگرداني و نويسندگي بهروز افخمي و تهيه‌کنندگي محمد پيرهادي ساخته سال 1393 است.
در اين فيلم سينمايي به مسائل امنيتي و جاسوسي در حوزه انرژي هسته‌اي پرداخته شده‌است؛ برادرِ نتانياهو براي انجام عمليات تروريستي جديدي عليه دانشمندان هسته اي، به ايران مي آيد. اين مأمور حرفه‌اي در ايران براي رسيدن به اهداف خود از راننده ساده اي سوء استفاده مي‌کند اما...
حميد گودرزي، جلال فاطمي، بابک حميديان، مرجان شيرمحمدي و آرش مجيدي بازيگران فيلم «روباه» هستند.
فيلم سينمايي «روباه» جمعه شب ساعت 22:30 به وقت تهران (22:00 به وقت مکه) روانه آنتن مي‌شود. تکرار آن نيز در ساعت‌هاي 04:30، 10:30 و 16:30 روز بعد پخش خواهدشد.

نيکي کريمي با «ديوانه‌اي از قفس پريد» در آي‌فيلم انگليسي
«ديوانه‌اي از قفس پريد» سومين فيلم بلند احمدرضا معتمدي و با بازي نيکي کريمي، محصول سال 1381 است که در بيست و يکمين جشنواره فيلم فجر به نمايش درآمد و موفق به دريافت سه سيمرغ بلورين شد.
خلاصه داستان اين فيلم سينمايي از اين قرار است: يلدا با روزبه، جانباز جنگ، ازدواج کرده اما بيماري روزبه شدت گرفته و او را در يک آسايشگاه براي مراقبت و درمان بستري مي‌کنند. يلدا به روزبه علاقه دارد اما در مورد ادامه رابطه‌اش دچار ترديد شده‌است. روزبه که در دادگستري کار مي‌کند، پيگير پرونده‌هاي مفاسد اقتصادي ست. مستوفي، عموي يلدا، در سال‌هاي پس از جنگ از طريق اعمال خلاف و رباخواري و قاچاق و اختلاس ثروت نفوذ زيادي به دست آورده است و ...
نيکي کريمي، پرويز پرستويي، عزت‌الله انتظامي و علي نصيريان از جمله بازيگراني هستند که در اين فيلم سينمايي به ايفاي نقش پرداخته‌ند.
«ديوانه‌اي از قفس پريد» شنبه شب ساعت 01:30به وقت تهران( 22:00 به وقت GMT) پخش خواهدشد و تکرار آن در ساعت‌هاي 07:30، 13:30 و 19:30 روز بعد خواهدبود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۷۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟

گاهی حتی قشر تحصیلکرده تفاوت روانشناس و روانپزشک را نمی دانند و شاید در محاورات مردم شنیده باشید که می گویند: مگر من دیوانه ام به روانشناس مراجعه کنم!

این در حالی است که دکتر کیهان نیا، روانشناس به قدس آنلاین می گوید: مراجعه به روانشناس تنها مربوط به قشر یا سن خاصی از جامعه نیست؛ بلکه ممکن است در هر سنی، فرد نیاز به مشاوره روانشناسی پیدا کند.

دکتر اصغر کیهان نیا، روانشناس

وی ادامه می دهد: کمک گرفتن از روانشناس با هدف دریافت مشاوره و راهنمایی و مراجعه به روانپزشک برای درمان برخی بیماری ها از جمله افسردگی، فوبیا و ترس های ناگهانی ضروری است.

امروزه مشکلات روحی روانی بسیاری، به دلیل تورم، فقر، بیکاری و ... در سراسر دنیا وجود دارد که جامعه ما نیز از این مسئله مستنثنی نیست. بنابراین عواملی اینچنینی سبب نگرانی، استرس، فوبیا و دیگر اختلالات روانی می شود.

دکتر اصغر کیهان نیا درباره مقاومت برخی مردم در مراجعه به روانشناس می گوید: برای مثال وقتی دندان درد می گیریم به راحتی می پذیریم به دندانپزشک مراجعه کنیم بنابراین برای رفع مشکلات روحی نیز باید از مشاوره روانشناسی کمک گرفت.

این نویسنده بیش از ۲۰ کتاب مشاوره ادامه می دهد: متأسفانه برخی مردم به روانشناسان اعتماد ندارند و معتقدند که خودشان درباره همه چیز آگاهی دارند و تنها مطالعه چند کتاب و مقاله درباره روانشناسی را دلیل مراجعه نکردن به روانشناس عنوان می کنند.

وی درباره سن درگیری با مشکلات روحی و روانی می گوید: مشکلات روانی تنها مختص سالمندان نیست بلکه گروه های مختلف سنی اعم از  نوجوانان، میانسالان و سالمندان ممکن است درگیر مشکلات روحی روانی شوند.

نویسنده کتاب «نوجونان چه می گویند؟» می افزاید: نوجوانان دو مرحله بحران دارند که یکی بحران هویت و دیگری بحران بلوغ است.

بحران اولیه مربوط به بلوغ و از سن ۹ تا ۱۲ سالگی است و دومین مرحله بلوغ، بحران هویت است که از ۱۲ تا ۱۷سالگی را شامل می شود. در این مرحله نوجوان از خود می پرسد: من کیستم، چکاره ام، آیا دوست داشتنی هستم؟ چه شغلی خواهم داشت؟ و پرسش هایی از این دست که او را دچار بحران می کند. بنابراین در این مرحله حتما نیاز به مشاوره روانشناسی دارد تا از او راهنمایی بگیرد و بتواند بهتر با بحران های مربوط به خود کنار بیاید.

کیهان نیا تصریح می کند: علاوه بر نوجوانان، میانسالان و سالمندان نیز به مشاور نیاز دارند تا درد دل کنند، تخلیه روحی شوند و روانشناس با صبوری گوش کند و برای مشکل آن ها راه حل پیشنهاد دهد.

تفاوت روانشناس با روانپزشک

کیهان نیا درباره تفاوت روانشناس با روانپزشک می گوید: روانپزشک، برای درمان یک سری از بیماری های روحی روانی از جمله افسردگی، فوبیا و ترس های ناگهانی و ... مجوز نسخه نویسی و تجویز دارو دارد اما روانشناس حق تجویز دارو ندارد و تنها می تواند برای کمک به حل مشکلات روحی افراد، راهنمایی و مشاوره دهد.

مقایسه ایران با دیگر کشورها

این مشاور روانشناسی با اشاره به تجربه زندگی در آمریکا می گوید: در واقع مردم همه دنیا با مشکلات روحی روانی مواجهند. من مدتی در آمریکا زندگی کردم. مردم آمریکا مراجعه بیشتری به روانشناسان داشتند و بیشتر ناایمن بودند، چون اگر شغل شان را از دست می دادند راه فرار نداشتند اما در کشور ما اگر فردی شغلش را از دست دهد می تواند از والدین یا دیگر خویشاوندان کمک بگیرد بنابراین چنین نیست که فکر کنیم خارج از ایران امنیت روانی بیشتری وجود دارد.

علاوه بر نوجوانان، میانسالان و سالمندان نیز به مشاور نیاز دارند تا درد دل کنند، تخلیه روحی شوند و روانشناس با صبوری گوش کند و برای مشکل آن ها راه حل پیشنهاد دهد.

کیهان نیا ادامه می دهد: بیشتر مردم تمایل دارند در مراکز شهرهای بزرگ زندگی کنند و این موضوع سبب استرس های گوناگون و فشارهای روحی روانی بیشتری می شود. بنابراین توصیه می شود کسانی که در شهرهای بزرگ ساکن هستند بیشتر به طبیعت بروند تا آرامش بیشتری داشته باشند.

وی برای آرامش روانی بیشتر به چهار اصل مهم اشاره می کند و می گوید:

تحرک (جنب و جوش، ورزش و کار کردن)

تنفس (وقتی تحرک باشد تنفس نیز سالم است)

تغذیه (استفاده از غذای سالم، بدون چربی و قند)

تخلیه (در صورت تحرک، تنفس و تغذیه سالم، تخلیه سالمی نیز خواهیم داشت و دچار یبوست نخواهیم شد چراکه متأسفانه یبوست یکی از بیماری های مهم قرن است.)

 کیهان نیا می گوید: در واقع انسان به ظاهر سالم نیز گاهی نیاز به مشاوره روانشناسی دارد چراکه اکنون آمار مشکلات روحی روانی بالاست و مردم جامعه برای هر مسئله پیش پا افتاده ای زود عصبانی می شوند و پرخاشگری می کنند و این موضوع یعنی مشکل روحی روانی دارند و باید به کمک روانشناس کنترل زندگی را به دست بگیرند و به آرامش خود کمک کنند.  

عفت زارع

دیگر خبرها

  • بازگشت روباه بدجنس به لیگ برتر
  • مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟
  • حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به مناطقی در یمن
  • جاده دو طرفه ایران و روسیه به روایت رسانه انگلیسی
  • ستاره پی‌اس‌جی: رونالدو من را دیوانه خودش کرد
  • سال ۲۰۲۴ هر لحظه دیوانه‌تر می‌شود!
  • مسقط، مهم ترین تسهیل کننده دیدارهای غیرمستقیم ایران و آمریکا / چرا عمان تمایلی به نمایش قدرت دیپلماتیک خود ندارد؟/ عمان کانال گفت و گوی غیرمستقیم میان تهران-واشنگتن را باز نگاه داشته است
  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست
  • حضور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی در اجرای نمایش «نظامِ ابن عربی»
  • تقدیم اجرای «نظامِ ابن عربی» به فرهاد ناظرزاده‌کرمانی