Web Analytics Made Easy - Statcounter

لاهیجان‌زاده گفت:تعدادی فلر نفتی واقع در غرب کارون و در محدوده هورالعظیم وجود دارد که آلودگی بسیاری ایجاد می کنند اما تا زمان ساخت ال ان جی‌ها باید باقی بمانند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: گام دوم طرح آماک به دلیل وجود برخی مشکلات فنی متوقف شد اما از یکشنبه هفته گذشته این مشکلات رفع شد.

 به گزارش «انرژی امروز» احمدرضا لاهیجان‌زاده چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه روزانه بین ۶ تا ۱۰ میلیون فوت گاز اسیدی برای تهیه خوراک به پتروشیمی رازی منتقل می‌شود افزود: با فشارهایی که به شرکت نفت وارد شد مقرر شد فعلا برای ۲ فلر واقع در کوی نفت و حوالی ورزشگاه غدیر اهواز، تزریق هوا برای بهسوزی صورت گیرد تا در آینده گازهای همراه جمع آوری شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت:دربرنامه ششم مصوب شده که تا پیش از پایان برنامه ۷۰درصد گازهای همراه نفت جمع آوری شود. پارسال سه قرارداد برای جمع آوری این گازها منعقد شد.
وی با اشاره به اینکه این پروژه زمانبر است و با روش‌های معمولی قابل جمع آوری نیست ادامه داد: جمع آوری تمام گازهای همراه به تکنولوژی روز نیاز دارد.
لاهیجان زاده با بیان اینکه فلر نفتی کریت کمپ نیز آلودگی بسیاری ایجاد می کند گفت: تعدادی فلر نفتی واقع در غرب کارون و در محدوده هورالعظیم وجود دارد که آلودگی بسیاری ایجاد می کنند اما تا زمان ساخت ال ان جی‌ها باید باقی بمانند.
وی با اشاره به اینکه پروژه نصب ال ان جی‌های این منطقه ۳۰درصد رشد فیزیکی داشته افزود: این پروژه امسال می‌بایست به بهره برداری می‌رسید اما به دلیل مشکلات سرمایه گذاری به سال آینده موکول شد.

۶۰درصد برداشت نیشکر باید به روش سبز باشد

 مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: طبق تعهدات شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، امسال حدود ۶۰درصد برداشت نیشکر باید به صورت سبز صورت گیرد و تا سال سوم باید به ۹۰درصد برسد.

 وی درخصوص آتش سوزی‌های شرکت توسعه نیشکر در زمان برداشت محصول اظهار کرد: در نشست‌هایی که در دادستانی و بازرسی استان صورت گرفت شرکت توسعه نیشکر متعهد شد در مدت سه سال برداشت سبز را به صورت کامل در مزارع انجام دهد.
وی ادامه داد: پارسال حدود ۲۷ تا ۳۰درصد از برداشت نیشکر این شرکت به صورت برداشت سبز بود. البته در شرکت نیشکر کارون شوشتر این پیشرفت به مراتب بالاتر است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان یادآور شد: طبق تعهدات این شرکت امسال حدود ۶۰درصد برداشت نیشکر باید به صورت سبز صورت گیرد و تا سال سوم به ۹۰ درصد برسد.
پیش از این بیش از ۸۰ هزار هکتار مزرعه نیشکر، در شمال و جنوب اهواز، بیش از ۱۲۰ روز در فاصله ماه های مهر تا اردیبهشت، برای برداشت آتش زده می شود تا شاخه های اضافی سوخته شود. این آتش زدن آلودگی های شدید زیست محیطی و تنفسی را برای شهروندان درپی داشته است.
شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی دارای هفت واحد کشت و صنعت نیشکر در خوزستان است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۹۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرزندی که حساب پدرش را خالی کرد

رئیس پلیس فتا استان هرمزگان از شناسایی فردی که مبلغ ۴۵۰ میلیون ریال از حساب پدر خود در بازی آنلاین برداشت کرده بود، ‎خبر داد.

سرهنگ احسان بهمنی گفت:فردی با شکوائیه‌ای مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی به پلیس فتا مراجعه و اظهار کرد که در روز‌های گذشته مبالغ متعددی به ارزش کلی ۴۵۰ میلیون ریال از حساب بانکی‌اش به صورت غیرمجاز و بدون اطلاع برداشت شده است. به همین منظور، پرونده با توجه به حساسیت موضوع در دستور کار این پلیس قرار گرفت.

وی گفت:با بررسی و تحقیقات انجام‌شده روی صورت‌حساب شاکی مشخص شد مبالغ برداشت‌شده از درگاه‌های اینترنتی مختلف برای خرید محتویات (CP) و (جم) بازی آنلاین از حسابش خارج شده بود.

این مقام مسئول بیان داشت: با اقدامات فنی کارشناسان پلیس فتا معلوم شد از شماره تلفن شاکی برای ایجاد حساب کاربری و شارژ حساب در بازی‌های آنلاین استفاده شده بود. موضوع با او مطرح و مشخص گردید فرزند اقدام به خرید  کرده  است.

رئیس پلیس فتا استان هرمزگان به کاربران فضای مجازی هشدار داد: آشنا کردن نوجوانان با تهدید‌ها و آسیب‌های فضای مجازی از سوی والدین یک ضرورت است و والدین برای کاهش تهدید‌ها و آسیب‌های فضای مجازی می‌توانند با استفاده از ابزار‌های کنترلی نظارت دقیق‌تری بر فعالیت و رفتار مجازی دانش‌آموزان داشته باشندواستفاده بی‌رویه از بازی‌های رایانه‌ای باعث ایجاد تغییر در سلامت فیزیکی و روانی و افت تحصیلی دانش‌آموزان خواهد شد. به همین دلیل، همراهی و هماهنگی والدین با فرزندان و نظارت بر رفتار و فعالیت سایبری آنها یک ضرورت است.

رییس پلیس فتا استان هرمزگان گفت: در صورت بروز مشکل و مواجهه با مشکل در فضای مجازی می‌توانند با مراجعه به پلیس فتا از مشاوره‌ها و راهنمایی‌های کارشناسان این پلیس در جهت رفع مشکلات احتمالی استفاده کنند یا با مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir و یا با شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ درخواست خود را ثبت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • تضعیف تلاش‌های مقابله با بحران آب‌وهوایی با تولید پلاستیک
  • خطر نابودی گیاهان دارویی و خوراکی با برداشت بی رویه
  • فرزندی که حساب پدرش را خالی کرد
  • اجرای نخستین پویش جمع آوری ته سیگار‌های رها شده در گلبهار
  • ۲۵ درصد تخفیف پرداخت عوارض شهرداری قم تا پایان تیرماه
  • تمهیدات لازم برای برگزاری آزمون نهایی
  • واگذاری پرسپولیس به بانک ها؛ پایان بی پولی یا دردسر جدید؟!
  • ۸۰ درصد هزینه گلخانه به صورت تسهیلات در اختیار افراد قرار می گیرد
  • کشاورزان بقایای هرس شده درختان خود را جمع آوری نمایند
  • توسعه باید با دانش سنتی و بومی هر منطقه همراه شود