Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل به نقل از نیریمیز، در مراسمی به مناسبت گرامیداشت حماسه آزادسازی خرمشهر با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان اردبیل و رییس بنیاد شهید نیر از "دده کیشی قلی زاده" سالخورده ترین رزمنده هشت سال دفاع مقدس استان در شهرستان نیر تجلیل شد.

 حجت الاسلام میکائیل مقدسی همراه با کادر سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل و سپاه ناحیه نیر با حضور در منزل حاج دده کشی قلیزاده رزمنده و جانباز هشت سال دفاع مقدس در روستای پیرنق از توابع بخش مرکزی نیر گفت: رزمندگان و جانبازان جنگ تحمیلی از سرمایه های مهم کشورمان هستند که باید قدر آنها را بدانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: رزمندگان اسلام در ۸ سال دفاع مقدس با ایستادگی به جهانیان ثابت کردند هرگز حاضر نبودند که متجاوزان قسمتی از خاک ایران به دست دشمن بعثی بیافتد و با رشادت و شجاعت به تمامی جهانیان ثابت نمودند افتخار نظام جمهوری اسلامی ایران به خانواده معظم شهدا جانبازان و آزادگان و رزمندگان است.

حجت الاسلام مقدسی گفت: شما جانبازان همت خود را در میدان نبرد ثابت کردید و ملت ایران به شما افتخار می کنند جایگاه شما بسیار بالا همچون ابولفضل العباس جانباز کربلا است.

 حاج دده کشی قلیزاده از 96 ماه کل دفاع مقدس 84 ماه آن را از سن 67 سالگی در جبهه های حق علیه باطل حضور داشته است و در 14 عملیات دفاع مقدس شرکت داشته و نزد بیشتر سرداران و رزمندگان جنگ تحمیلی چهره ای شناخته شده است.

 جانباز گرانقدر و بسیجی سلحشور دده کشی قلیزاده ساکن روستای پیرنق نیر با 84 ماه حضور در جبهه های نبرد حق علیه باطل و شرکت در 14 عملیات غرور آفرین دفاع مقدس اکنون در کهولت سنی قرار دارد و رزمندگان لشگر 31 عاشورا و اردبیل دلاوری های وی را در صحنه های نبرد به خاطر دارند و از آن به عظمت و بزرگی یاد می کنند.پیرترین رزمنده و جانباز دوران دفاع مقدس در حال حاضر با سن و سال بسیار بالا در پیرنق نیر زندگی می‌کند و به عنوان پیرترین و سالخورده‌ترین رزمنده دوران دفاع مقدس همواره از او تجلیل و تکریم می‌شود.

 حاج دده کشی قلیزاده در کتاب های نهضت سواد آموزی به نام استاد مراد شناخته می شود.

این جانباز گرانقدر برای بیشتر سرداران و رزمندگان جنگ تحمیلی چهره شناخته شده می باشد اکنون با 105 سال سن در روستای پیرنق شهرستان نیر استان اردبیل زندگی می کند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۲۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است

اسدالله عباسی، استاندار گیلان امروز (چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه) در جلسه هماهنگی افتتاح مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس گیلان، نقش موزه‌های دفاع مقدس در بازگو کردن فداکاری‌های رزمندگان اسلام برای نسل جدید را بسیار موثر دانست و گفت: برای حفظ آثار و ارزش‌های شهدا، این مجموعه را باید در حوزه مادی و معنوی غنا ببخشیم تا جوانان، نوجوانان، دانش آموزان، دانشجویان و مردم از آن استفاده کنند.

او با اشاره به اهتمام مسئولان برای ساخت موزه دفاع مقدس در گیلان افزود: این استان مهد شهیدان و سرداران در دوران دفاع مقدس است که هر کدام گنجینه و دانشگاه معرفت هستند ولی افتتاح موزه دفاع مقدس گیلان به نسبت سایر استان‌ها با تأخیر آغاز شد، لذا باید با جدیت تمام آن را افتتاح کنیم.

استاندار تصریح کرد: باید توجه به زیست بوم گیلان یک اصل در ساخت موزه دفاع مقدس باشد و حال و هوای دوران دفاع مقدس را برای ما تداعی کند.

در این جلسه سرهنگ حسن حبیبی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان، تعدادی از مدیران و شهردار رشت نیز حضور داشتند و نقطه نظرات خود برای تسهیل در بهره برداری این پروژه را بیان کردند.

بنا بر اعلام روابط عمومی استانداری گیلان؛ مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس گیلان در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار در مسیر ورودی اصلی به استان و شهر رشت در حال ساخت است.

فاز اول این پروژه ۲ هزار متر مربع زیربنا و یک هکتار محوطه دارد و سوم خرداد امسال توسط رئیس جمهور به صورت ارتباط تصویری همزمان با ۵ استان دیگر افتتاح خواهد شد.

ساختمان مدیریت مرکز فرهنگی و ساختمان مرکز اسناد و کتابخانه تخصصی دفاع مقدس، ساختمان‌های احداث شده در فاز اول هستند.

در فاز دوم و سوم نیز ساختمان‌های آمفی تئاتر و گالری‌های موزه احداث خواهند شد که در حال حاضر سازه آمفی تئاتر به پایان رسیده است.

بخشی از محوطه سازی فاز اول توسط شهرداری رشت ساخته شده و قرار است مابقی محوطه سازی نیز اجرا شود تا در آینده به عنوان یکی از پارک‌های شهر رشت بهره برداری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • زوایای پنهان دفاع مقدس برای نسل جدید بیان شود
  • پیکر جانباز شهید پاسبان در تربت جام آرام گرفت
  • وعده صادق جلوه زیبایی از وحدت ارتش، سپاه و وزارت دفاع بود
  • تقدیر از رزمندگان عملیات حمله به اسرائیل | هشدار مهم فرمانده کل ارتش
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است
  • پرواز مشهد مقدس از فرودگاه اردبیل دایر شد
  • تجلیل از پیشکسوتان ارتش نوعی «جهاد تبیین» برای نسل امروز