Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-23@08:10:10 GMT

گرانترین سوییت جهان +عکس

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۵۸۰۴۲

گرانترین سوییت جهان +عکس

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از لست سکند، سوییت رویال پنت هاوس (Royal Penthouse Suit ) در هتل پرزیدنت ویلسون (President Wilson Hotel) ، در حال حاضر گرانترین سوییت جهان لقب گرفته است که هزینه اقامت در آن از شبی 80000 دلار شروع می شود. اما این سوییت چه چیزی برای عرضه دارد و چرا تا این حد گران است ؟ با هم نگاهی به این سوییت و امکانات آن می اندازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوییت رویال پنت هاوس با فضایی 1676 مترمربعی به طور کامل طبقه هشتم این هتل را به خود اختصاص داده است. یکی از مشخصه های سوییت رویال پنت هاوس تراس بزرگ و وسیع آن است که چشم اندازی زیبا و رویایی از دریاچه Lac Laman دارد ، علاوه بر اینها در این تراس وسیع یک تلسکوپ برای تماشای ستارگان در شب قرار گرفته است.

این سوییت ظرفیت 12 میهمان را دارد که هریک از آنها می توانند اتاق خواب مخصوص به خودشان را داشته باشند. بنابراین با کمی محاسبه می توان دریافت که هزینه اقامت هر شخص شبی 6600 دلار خواهد بود.

دو اتاق خواب این سوییت بزرگتر از سایر اتاقهاست و داخل آنها حمام مرمری ، یک جکوزی با چشم اندازی به سوی دریاچه وجود دارد. لوازم بهداشتی داخل حمام ها نیز از محصولات هرمس است.

از آنجایی که اغلب مقامات مهم و افراد مشهور در این سوییت اقامت می کنند ، این سوییت بزرگ دارای نیروی امنیتی و محافظ نیز می باشد. پنجره ها ضد گلوله طراحی شده اند و یک آسانسور اختصاصی میهمانان را به این سوییت می برد. سوییت رویال پنت هاوس هتل پرزیدنت ویلسون یک سالن ورزشی مجهز و اختصاصی نیز دارد ، بنابراین هیچ کس خسته شدن و ورزش کردن میهمانان VIP و افراد مشهور را نخواهد دید !

طبیعتا گرانترین سوییت جهان قرار نیست امکاناتی استاندارد و معمولی داشته باشند. هرچند تا اینجا نیز هیچیک از امکانات این سوییت برای افراد معمولی طراحی نشده بود ، میهمانان این سوییت برنامه های مورد علاقه خود را نیز بروی بزرگترین صفحه نمایش جهان برند Bang & Olufsen تماشا خواهند کرد ، یک پیانوی بزرگ از شرکت Steinway برای نواختن خواهند داشت و همچنین داخل اتاق های خود کلکسیونی از آثار هنری قدیمی و مشهور را خواهند دید.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۸۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مهمان خوبی برای «زمین» هستیم؟

همه ما از نخستین سال‌های ورود به مدرسه این جمله را حفظ کردیم که «زمین سومین و تنها سیاره قابل سکونت منظومه شمسی است.» حتی احتمالا روزی را به یاد بیاوریم که در کتاب علوم، تصویر کره زمین که در فاصله نزدیکی از خورشید قرار دارد را با حیرت به دوستانمان نشان دادیم و تعجب کردیم که چطور در این فاصله کم، نمی‌سوزیم!

آموزشی که البته در سال‌های بعد پیشرفته‌تر شد و در قالب کتاب جغرافیا سعی کرد تا موضوعاتی نظیر تغییرات اقلیمی، اقیانوس‌ها، گرمایش زمین و... را به شکل علمی برایمان ترسیم کند. اما آیا هرآنچه که لازم است درباره زمین بدانیم تا بتوانیم امانتدار خوبی باشیم و زمین را با کمترین تغییرات به دست نسل بعدی بسپاریم در این آموزش‌ها خلاصه می‌شود؟ نسلی که مبانی علمی مرتبط با جایی که در آن زیست می‌کند را به شکل نظری یا آموخت یا شبِ امتحان حفظ کرد تا مردود نشود، آیا در عمل هم از نگهداری زمین نمره قابل قبولی می‌گیرد؟ 

پاسخ به این سوال به سادگی نگاه به پیرامونمان است؛ درست همان زمانی که در دل پیچ و تاب جاده چالوس یا جاده‌ای فرعی در نقاط کویری کشور، نُت‌های موسیقی گوشمان را نوازش می‌کند، چشم‌هایمان رقصِ پرواز پلاستیک‌ها در آسمان یا شکوفه‌های زباله را بر سر شاخه درختان می‌بینید و در همین لحظه می‌توانیم فکر کنیم چقدر امانت‌دار خوبی هستیم؟

هرچند که با آوردن عنوان «زمین» ممکن است بیشتر افراد به سطح سختی که روی آن زندگی می‌کنند، فکر کنند، اما عکس‌های هوایی به خوبی نشان می‌دهند که دو سوم سیاره‌ای که در آن زندگی می‌کنیم را اقیانوس‌ها تشکیل داده‌اند که هرچند کمتر، اما این بخش و موجودات آن هم از گزند انسان در امان نبوده‌اند.

با این وجود آنچه که این سیاره را قابل سکونت کرده وجود اکسیژن است. ماده‌ای حیاتی که بعضی روز‌ها در ترکیب با سایر آلاینده‌ها، درصد ناچیزی از آنچه تنفس می‌کنیم را تشکیل می‌دهد. روز‌هایی که شاید آسیبِ آن با محدود کردن فعالیت‌ها و استفاده از ماسک‌های N ۹۵ برای ما تا حدی قابل جبران باشد،، اما آثاری که بر زمین می‌گذارد دراز مدت خواهد بود. 

با وجود تمام اتفاقات طبیعی و غیرطبیعی که طی میلیون‌ها سال گذشته در زمین رخ داده است، اما گستره تغییرات آسیب‌رسان پس از صنعتی شدن جوامع، افزایش چشمگیری داشت. روندی قابل توجه که حتی عده‌ای از افرادِ عادی را بر آن داشت تا با انجام برخی کارها، بیشتر به فکر جایی باشند که در آن زیست می‌کنند. کار‌هایی که شاید اگر فراگیرتر شود، محدود به گروه خاصی نباشد و انجام آنها به زمانی خاص موکول نشود؛ بیشتر به حفظ زمین کمک کند.

قرار نیست برای کمک به زمین کار سختی انجام دهیم، در واقع حتی اگر در یک جمع دوستانه این سوال را بپرسیم که «برای کمک به زمین چه کاری انجام داده‌اید؟» همان پاسخ‌ها می‌تواند کمک‌کننده و ایده‌دهنده باشند تا یک گام بیشتر برای حفظ زمین برداریم.

«نریختن زباله» اولین پاسخی است که اکثر افراد یک جمع از آن تحت عنوان کاری برای زمین یاد می‌کنند، هرچند به نظر می‌رسد این پاسخ بدیهی‌ترین وظیفه‌ای است که هر یک از ما نه تنها در مقابل زمین که در مقابل یکدیگر داریم! پس اگر قرار باشد پا از این اقدام فراتر بگذاریم، بهتر است کاری برای کاهش پسماند کنیم. چنانچه نمونه‌ای از این اقدام را در سال‌های اخیر، با تبلیغات صورت گرفته درباره کاهش مصرف پلاستیک شاهد بودیم. البته در شرایطی که برخی افراد با بهانه صرفه‌جویی در زمان به سمت مصرف ظروف یکبار مصرف رفته‌اند، احتمالا ترغیب آنها به استفاده از ظروف عادی سخت باشد، کسانی که حتی برای قانع نشدن این بهانه را می‌آورند که با استفاده از ظروف یکبارمصرف می‌توانند به صرفه‌جویی در مصرف آبی که برای شست‌وشو استفاده می‌شود، کمک کنند!

از سوی دیگر برخی در سال‌های اخیر به کار‌هایی مانند جمع‌آوری زباله و فیلتر‌های سیگار رو آورده و برای این کار گروه‌های دوستانه‌ای تشکیل می‌دهند تا به شکل گروهی زباله‌ها و فیلتر سیگار‌های محدوده‌ای خاص را جمع‌آوری کنند. کاری که احتمالا برگزاری گروهی آن سبب ترغیب افراد بیشتری برای شرکت در این کار مهم شود.

با این وجود قطعا کار‌هایی که ما می‌توانیم برای کمک به زمین انجام دهیم تنها محدود به نریختن زباله نمی‌شود. کار‌هایی که برخی از آنها نیازی به صرف هزینه و حتی وقت بیشتری ندارد و به مرور می‌تواند به بخشی از سبک زندگی تبدیل شود؛ به عنوان مثال اگر قرار است یک روز را در طبیعت بگذرانیم باید خود را موظف بدانیم که علاوه بر نریختن زباله از ایجاد آلودگی صوتی هم خودداری کنیم.

در نهایت بهتر است بدانیم ما مهمانِ زمین هستیم و باید قدردان میزبانی باشیم که قرار است پس از ما نیز پذیرای مهمانان دیگری باشد که آنها هم به آب، خاک و هوای سالم نیاز دارند. پس می‌توانیم با انجام کار‌هایی ساده مانند آنچه که تاکنون گفته شد و یا پرهیز از اسراف، محافظت از پوشش گیاهی، استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و... در نقش مهمانی دوست‌داشتنی ظاهر شویم.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • افراد ۱۴۴ بار در روز تلفن‌های خود را چک می‌کنند!
  • تربیت حافظان قرآن در موسسه بیت‌الاحزان قم
  • ببینید | زیاده‌روی در نوشیدن آب ممنوع
  • ماجرای خرید گوسفند با کارت ملی چه بود؟
  • «دیزی در پنت هاوس» منتشر شد
  • چرا نباید در نوشیدن آب زیاده‌روی کرد؟ + فیلم
  • خاطره مسعود فروتن از چگونگی ورود افراد به جعبه رادیو + فیلم
  • آیا مهمان خوبی برای «زمین» هستیم؟
  • اپلیکیشن AirChat: آینده‌ای روشن یا سرنوشتی مشابه کلاب‌هاوس؟
  • توصیه‌هایی برای بهبود کلسترول