Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، شرکت‌های مختلفی در صنایع غذایی کشور و استان مازندارن فعالیت و طیف وسیعی از تولیدات خود را به بازار‌های داخلی و خارجی عرضه می‌کنند.

بالطبع نیاز‌ها و مطالبات مطرح شده از سوی این شرکت‌ها نیز گسترده و متنوع است. نگاهی به اظهارنظر‌های دست اندرکاران برخی صنایع غذا در بخش خصوصی روشن می‌کند که این افراد از لزوم توجه به مسائلی سخن می‌گویند که هم به کارآیی و تولید صنایع خاص مرتبط است و هم به نقش فعال دولت برای توسعه این بخش.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینجا ساری یکی از مجموعه‌های صنعتی و آقای افشار راغب تولیدکننده کیک و کلوچه و شیرینی‌های آردی که از سن کودکی تا پایان تحصیلات دوره راهنمایی از راه بلال فروشی و دست فروشی گذران زندگی می‌کرد.

این تولید کننده گفت: با توجه به اینکه با ظرفیت‌های مازندران آشنا بوده دست به یک کار تولیدی در زمینه کیک و کلوچه و شیرینی‌های آردی زد.

وی افزود: تولید و بسته بندی این محصولات را از یک میز کوچک شروع کرد و توانست آن را توسعه دهد.

 کاهش بیکاری با راه اندازی صنایع غذایی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، اشتغالزایی برای جوانان یکی از مهمترین برنامه‌های افشار تولیدکننده کیک و کلوچه و شیرینی‌های آردی در ساری بود.

این تولیدکننده می‌گوید: با راه اندازی و توسعه این کارخانه توانست ۵۰ نیروی بیکار را در استان مشغول به کار کند.

 

علیزاده یکی از شاغلان این مجموعه صنعتی می‌گوید: ۹ سال است که در این کارخانه فعالیت می‌کند و از کار خود نیز بسیار راضی است.

رمضانی پرسنل دیگر این مجموعه تولیدی می‌گوید: با توجه به اینکه ۵ سال ابتدای کار را در یک مکان استیجاری می‌گذراندند، اما تولید محصولاتشان مورد پسند مشتریان است.

غفرانی دیگر شاغل مشغول در این کارخانه تولیدی کیک و کلوچه گفت: تقریبا ۳۰ مورد کیک و کلوچه‌های مختلف با طعم‌ها و وزن‌های متفاوت در اینجا تولید و به بازار عرضه می‌شود.

توسعه تولیدات با بکارگیری فارغ التحصیلان دانشگاهی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، یکی از دلایل مشتری پسندی محصولات کیک و کلوچه و شیرینی‌های آردی تولید شده در کارخانه آقای افشار بکارگیری نیروی تحصیل کرده و فارغ التحصیلان دانشگاهی در تمامی مراحل تولید است.

سیفی یکی از این فارغ التحصیلان دانشگاهی که در بخش آزمایشگاه مشغول به کار است در باره فعالیت خود می‌گوید: محصولات تولیدی هم از لحاظ ظاهری و هم از لحاظ مشخصات شیمیایی و میکروبی ابتدا در بخش آزمایشگاه کنترل و سپس به بازار مصرف عرضه می‌شود.

خورشیدی مدیر بازرگانی کارخانه گفت: به دلیل کیفیت بالا و مشتری پسندی حالا محصولات این مجموعه صنعتی در سراسر کشور توزیع می‌شود و با توجه به تنوع آن تمام نقاط کشور بازار هدف شان محسوب می‌شود.

جذب مشتری خارجی با افزایش کیفیت

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،  افشار این تولید کننده کیک و کلوچه در ساری تنها به تولید و توسعه بازار‌های خود در داخل کشور اکتفا نکرد و توانست در کشور‌های خارجی هم بازار‌های مناسبی برای خود ایجاد کند.

او می‌گوید: با توجه به تحریم‌های مختلف درصدد صادرات محصولات خود به کشور‌های گوناگون بوده و در این بین کشور ترکیه را بازاری مناسب برای تولید و عرضه انتخاب کرد.

افشار راغب در باره مشکلاتی که سر راهش بوده و برخی از آن‌ها را توانست مرتفع کند اشاره کرد و افزود: راه اندازی دو کارگاه تولیدی در کشور ترکیه و صادرات مواد اولیه از ایران از جمله اقداماتی بود که با انجام آن تا اندازه‌ای توانست بر مشکلات فائق آید.

این تولید کننده گفت: با ارزش افزوده‌ای که به مواد اولیه داده می‌شود در ترکیه خمیری صادر کرد و کارگاه‌هایی توانست راه اندازی کند که کارگران ترک این خمیر را توانستند قالب بزنند، بپزند و به بازار عرضه کنند.

حالا استادکاران ترک هم از این محصولات راضی بودند به طوری که یکی از آن‌ها درباره کیفیت شیرینی‌های ایرانی گفت: کیفیت محصولات ایرانی بسیار عالی و شیرینی‌های آماده شده این کشور مورد پسند مشتریان ترک زبان است.

 

یکی از مشتریان و خریداران همیشگی این کلوچه و شیرینی‌ها نیز گفت: این محصولات از لحاظ طعم و مزه بسیار خوشمزه و عالی است.

 توسعه و صادرات صنایع غذایی در گرو حمایت مسئولان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، برای توسعه صنایع غذایی، چون کیک و کلوچه و شیرینی‌های آردی نیاز است مسئولای پای کار آمده و از تولیدکنندگان حمایت کنند.

 

افشار راغب در این باره می‌گوید: اگر بتوانیم ۱۰ کارگاه صنایع غذایی را در کشور ترکیه به نتیجه برسانیم، ۱۰۰ تا ۱۵۰ کارگاه نیز می‌توانیم با وامی که از دولت این کشور دریافت می‌کنیم راه اندازی ودر نتیجه مواد اولیه تمام این کارگاه‌ها را از ایران تامین کنیم.

به طور حتم رونق اقتصادی و توسعه صادرات میسر نخواهد شد مگر اینکه دولت دوشادوش سرمایه گذاران خصوصی تلاش کرده و با شناسایی فعالیت‌ها و زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار کشور بر آن‌ها متمرکز شود.

گزارش از مرضیه عابد

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۹۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات گفت: این ستاد، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه برق و مخابرات را در دستور کار خود قرار داده است تا با توجه به اولویت‌ها و ضرورت‌های کشور که کدام فناوری نیاز به بازاریابی و تسهیل‌گری دارد، این شرکت‌ها را مورد حمایت مادی و معنوی قرار دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر سید محمد کرباسی در جریان بازدید از شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» بر ضرورت شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و دسته‌بندی آن‌ها برای حمایت از این شرکت‌ها و ارتباط با نهادها، سازمان‌ها و بازیگران حوزه زیست‌بوم فناوری تأکید کرد.

شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز»، با نشان «فرا موج» از سال ۱۳۹۵ و با هدف توسعه محصولات استراتژیک در حوزه مخابرات آغاز به فعالیت کرده و هشت محصول دانش‌بنیان باسطح فناوری یک در کارنامه خود دارد و در دسته شرکت‌های "فناور" دانش‌بنیان قرار می‌گیرد.

کرباسی در این بازید طی سخنانی اظهار داشت: با توجه به مأموریت ستاد، وظیفه اصلی ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و دسته‌بندی شرکت‌ها برای حمایت از آن‌ها و ارتباط با نهادها، سازمان‌ها و بازیگران حوزه زیست‌بوم فناوری است.

وی خاطرنشان کرد: موضوع اصلی در معاونت علمی، توسعه فناوری‌ها در سطح علمی و اقتصادی در شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ از این رو، تسهیل همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر‌های پیش‌رو از اولویت‌های ستاد محسوب می‌شود.

کرباسی ادامه داد: در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حال رایزنی با "پارک فاوا" هستیم و یکی از پتانسیل‌های ستاد معرفی شرکت‌ها به نهاد‌های دولتی برای رفع موانع تولید و رفع چالش‌ها است.

حمیدرضا پوریعقوبی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» در این بازدید با بیان اینکه این مجموعه با حمایت جمعی از نخبگان توانسته گام‌های مثبتی در راستای رفع نیاز‌های کلیدی کشور در برخی صنایع استراتژیک بردارد، تصریح کرد: تخصص این شرکت به طور خاص طراحی و تولید محصولات حوزه مخابراتی است. فاصله سنج‌های رادیویی، لینک‌های ارتباط داده و تقویت کننده‌ها نیز از دیگر تخصص‌های این شرکت محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: شناسایی درست مسائل استراتژیک صنایع، سرمایه‌گذاری و چندین سال تمرکز روی حل این مسائل باعث شده است علاوه بر محصولات تولید شده، انباشت کم‌نظیری از دانش فنی در این حوزه حاصل شود. در نتیجه فعالیت‌های ما در این شرکت، این ظرفیت‌های ایجاد شده به درستی به صنایع مربوطه متصل و زمینه همکاری‌های عمیق و سازنده‌ای را برای کشور فراهم آورده است.

به گفته پوریعقوبی، اهتمام جدی به مسئله ارتقاء، کیفیت تولید در تراز جهانی، رعایت استاندارد‌ها در بخش تولید، تأمین قطعات از منابع معتبر، صحت سنجی از قطعات در آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی و تعریف فرآیند‌های دقیق و کارآمد در کنترل کیفیت از مهمترین اقداماتی است که موجب ارتقاء محسوس کیفیت در تولیدات شرکت شده است.

وی ادامه داد: هفت، هشت شرکت داخلی با ما رقیب هستند. البته با توجه به پیچیدگی محصولات رقبا کم هستند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» همچنین، طراحی و توسعه کارت‌های پردازش داده - طراحی و ساخت انواع آنتن‌های مخابراتی، پروژه‌های تولیدی انواع فیلتر‌های مکانیکی را از دیگر محصولات این شرکت برشمرد.

در ادامه کرباسی از بخش‌های مختلف واحد تحقیق و توسعه اعم از قسمت طراحی سخت افزار و اندازه‌گیری، اتاق تست و بخش تولید و استانداردسازی، کنترل کیفیت پخش بازدید کرد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، همچنین از یک شرکت دانش‌بنیان دیگر که در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه فناوری اطلاعات، تولید نرم افزار، سخت افزار و شبکه رایانه‌ای، واردات و صادرات در حوزه فناوری اطلاعات اعم از سخت افزاری، نرم افزاری و شبکه، انجام تمام فعالیت‌های مرتبط در حوزه شبکه‌های رایانه‌ای، امنیت داده و شبکه، پایگاه‌های داده و سیستم‌های ویژه، خرید و فروش در حوزه فناوری اطلاعات، انجام دیگر فعالیت‌های مرتبط با کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند هم بازدید کرد و طی این دیدار بر اتصال این شرکت به نهاد‌های مرتبط از جمله معاونت علمی برای تسهیل‌گری زمینه‌های همکاری و حمایت‌های مادی و معنوی تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • معرفی 14 میلیارد تسهیلات توسعه باغ در ساری