Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: نایب رئیس اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی با بیان اینکه امضای تفاهم‌نامه بلند مدت با کشورهای خارجی برای صادرات فرآورده‌های نفتی توسط بخش خصوصی امکان‌پذیر نیست، گفت: دلیل این موضوع تغییر برخی فرمول‌ها و عدم تامین مواد اولیه برای کارخانه‌ها است.

به گزارش گروه اقتصادی رکنا، احسان باقریان در مورد امضای تفاهم‌نامه‌های بلند مدت با کشورهای خارجی برای صادرات فرآورده‌های نفتی توسط اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی اظهار کرد: برای صادرات برخی از محصولات باید قراردادهای بلند مدت امضاء شود، زیرا بسیاری از مواردی که شامل قراردادهای بلندمدت می‌شود مربوط به محصولات میانی و محصولاتی هستند که کاملا نهایی نشده‌اند و به عنوان خوراک در کشورهای دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه برای محصولاتی که به عنوان خوراک مورد استفاده قرار می‌گیرند باید قراردادهای بلند مدت امضاء شود، اظهار کرد: امنیت سرمایه‌گذاری در قراردادهای بلندمدت در حال حاضر در وضعیت مطلوب قرار ندارند زیرا برخی از فرمول‌ها در حال تغییر هستند. مواد اولیه برای کارخانه‌ها به خوبی تامین نمی شود و این موضوع‌ها ریسک امضای قراردادهای بلند مدت را افزایش داده است.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۳۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه

سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری به ریاست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه و با حضور معاونان و مدیران دستگاه های اجرایی عضو ستاد و نمایندگان بخش خصوصی با دستور کار "بررسی آخرین وضعیت پروژه های اقتصادی با کشورهای آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان و ترکمنستان" در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این نشست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه ضمن تبیین اهمیت توسعه مناسبات با کشورهای مذکور، بر لزوم همکاری کلیه دستگاه های ذیربط و بخش خصوصی جهت بهره گیری حداکثری از ظرفیت توسعه مراودات تجاری - اقتصادی با این کشورها به ویژه در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی، ترانزیت، صادرات محصولات دانش بنیان، انرژی، صنعت، معدن و همچنین تبادل استاد و دانشجو تاکید کرد.

در ادامه آخرین وضعیت طرح ها و پروژه‌های همکاری اقتصادی ایران با این کشورها، موانع و راهکارهای برطرف کردن آنها و تسهیل روند نهایی سازی و اجرای پروژه ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • صادرات ۷۱۰ میلیون یورو تجهیزات صنعت نفت
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • تاثیر مهاجرت‌ اتباع خارجی غیرمجاز بر صنف‌های شغلی
  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا