Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-24@09:01:22 GMT

ضرورت بهبود وضعیت ایمنی بازار تهران

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۶۵۱۳۳

ضرورت بهبود وضعیت ایمنی بازار تهران

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از مهر جلسه هم اندیشی با راهبردهای ارتقاء ایمنی بازار تهران با رویکرد ایمنی و آتش نشانی با حضور بابک نگاهداری رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، مرتضی تورک معاون دادستان تهران، افشین حبیب زاده عضو شورای شهر تهران، پیمان حسین محسنی شهردار منطقه ۱۲ و نمایندگان دستگاه های مختلف شهرداری در ساختمان شهرداری منطقه ۱۲ تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بابک نگاهداری با اشاره به بازدید شهردار تهران از بازار و دستور وی مبنی بر بررسی وضعیت ایمنی آن در این جلسه به معرفی دقیق زیرساخت های موجود در بستر بازار پرداخت و گفت: شبکه آب رسانی و جمع آوری فاضلاب، توزیع و مصرف برق، شبکه گازرسانی، شبکه مخابرات، سیستم های حفاظت در برابر حریق، سیستم گرمایش، سرمایش و تهویه مطبوع و معابر و دسترسی ها از جمله مهم ترین زیرساخت هایی هستند که به منظور ایمنی بازار تهران باید مورد ارزیابی و ایمن سازی قرار گیرند.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با اشاره به حوادث روی داده در مجموعه بازار تهران در سال های اخیر، گفت: در این پروژه مطالعاتی، به منظور شناسایی تهدیدات مترتب بر بازار تهران تعداد کثیری از اسناد ستاد مدیریت بحران منطقه ۱۲ و نیز مستندات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی مورد بررسی قرار گرفته است.

وی در ادامه سهم عوامل تهدید شناسایی شده در وقوع حوادث بازار تهران را ارائه کرد و اذعان داشت: شبکه برق با نقش ۴۵ درصدی، تجهیزات با نقش ۲۰ درصدی، و انفجار و نشت گاز با نقش ۱۸ درصدی، اهم دلایلی بوده اند که در سال های اخیر موجب بروز حریق و حادثه در بازار تهران شده اند.

نگاهداری در خصوص ماخذ مورد استفاده در این پروژه جهت شناسایی استاندارهای ارزیابی ایمنی در بازار تهران، به استانداردهایی همچون مقررات ملی ساختمان، استانداردهای منتشر شده توسط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی، مستندات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی ،استانداردها و ضوابط منتشر شده توسط شرکت مدیریت تولید ،انتقال و توزیع نیروی برق ایران و استانداردها و ضوابط منتشر شده توسط معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری و معاونت آب و آبفای وزارت نیرو اشاره نمود.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در ادامه خاطرنشان کرد: این پژوهش با رسالت ارتقاء ایمنی در بازار تهران در برابر وقوع خطرات غیرمترقبه طبیعی و انسانی صورت گرفته است و اهدافی چون کاهش سطح آسیب پذیری و ریسک پذیری بازار و افزایش قابلیت سرویس دهی را دربرمی گیرد. وی تصریح کرد: ارتقای ایمنی بازار تهران نیازمند رویکرد اجتماعی بوده و در این طرح راهکارهای لازم با هدف جلب مشارکت اصناف و کسبه ارائه شده است.

وی ارتقاء قابلیت فرماندهی یکپارچه در سطح بازار، جلب مشارکت حداکثری اصناف و شهروندان در ارتقاء ایمنی بازار، و افزایش میزان رعایت الزامات استانداردهای فنی ایمنی را از راهبردهای اصلی ارتقاء سطح ایمنی در بازار برشمرد و عنوان کرد: در این راستا به منظور پشتیبانی از راهبردهای مذکور، سیاست های اجرایی معینی پیش بینی گردیده است. نگاهداری در ادامه تصریح کرد: از جمله این سیاست ها می توان به توسعه مراکز عملیاتی مقابله با آتش سوزی و سوانح با اولویت نواحی جنوبی بازار، امکان مداخله هوایی در مواقع لزوم، به کارگیری تجهیزات با اولویت فناوری های روزآمد، سبک و قابل حمل و انجام مداخلات روبنایی و تقویت تجهیزات اطلاع رسانی با هدف کاهش وخامت و سرایت حریق اشاره کرد.

به گفته رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، از دیگر سیاست های پیش بینی شده در این پروژه مطالعاتی، توسعه زمینه های لازم برای کاهش تراکم، اصلاح نوسازی بافت و فضای کالبدی بازار با حفظ ارزش های تاریخی و هویتی آن و اعمال استانداردهای سختگیرانه در مورد ساخت و سازهای صورت گرفته در بازار است.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در پایان اقدامات عملیاتی پیشنهادی برای ارتقا سطح ایمنی در بازار تهران را مطرح کرد و گفت: مجموعه این اقدامات در پنج گروه مختلف شامل "ارتباطات، تعاملات و ساز و کارها"، "هوشمندسازی و بکارگیری فناوری اطلاعات"، "آموزش و فرهنگ‌سازی"، "زیرساخت‌های فیزیکی"، و در نهایت "ساختاری- مدیریتی- توانمندسازی" تدوین و ارائه گردیده است.

700

رئیس مرکز مطالعات شهر تهران جلسه هم اندیش بهبود وضعیت ایمنی بازار بابک نگاهداری ضرورت بهبود وضعیت ایمنی بازار تهران بازار حریق در بازار

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۵۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار پوستر ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران

به‌گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، پوستر ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران، امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت‌، طی مراسمی در سالن کنفرانس دانشگاه سوره، رونمایی شد. در آیین رونمایی پوستر ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران که توسط انجمن سینمای جوانان ایران برگزار شد، کاظم نظری رییس دانشکده هنر دانشگاه سوره و مدیرکل مرکز هنرهای نمایشی، امیررضا نوری‌پرتو مدیر پژوهش دانشکده هنر دانشگاه سوره، مریم جلالی مدیر آموزش دانشکده هنر دانشگاه سوره، علی حاجی‌ملاعلی مدیر گروه نمایش دانشگاه سوره، بهزاد آقاجمالی مدیر گروه ادبیات نمایشی دانشگاه سوره، احمدعلی سجادی‌صدر مدیر گروه سینما دانشگاه سوره، رامتین شهبازی عضو شورای علمی ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران، سیدجواد میرهاشمی مدیر انتشارات و پژوهش انجمن سینمای جوانان ایران و جمعی از دانشجویان دانشگاه سوره حضور داشتند.

در ادامه نشست تخصصی «فیلم جُستار، نظریه و عمل» با حضور رامتین شهبازی و احمدعلی سجادی‌صدر به‌عنوان اولین نشست تخصصی همایش ششم، برگزار شد.

ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران با شعار امکانات بومی در ژانرهای آمیخته (هیبریدی) و اهمیت چرخه‌های تولید برگزار می‌شود و در چهار بخش «مقالات پژوهشی»، «جستارهای آزاد»، «فیلم‌-جُستار» و «ترجمه» پذیرش آثار خواهد داشت.

«فیلم-جُستار» (Video Essay) که برای اولین بار در این دوره به همایش فیلم کوتاه تهران افزوده شده است، یکی از گونه‌های پژوهش‌های بصری است که محقق، دستاوردهای تحقیقاتی خود را نه در قالب متنِ مکتوب که در شکل بصری ارایه می‌دهد. «فیلم‌-جستار» حاصل نوعی نگاه اول شخص، متفکر، واکاو، خوداندیش و جوینده است. پژوهشگر در این قالب، مجاز است که از همه‌ رسانه‌های بصری برای به بار نشستن موضوع مورد بحث خود سود جسته و انگاره خود را تبیین کند. همایش مطالعات فیلم کوتاه در ششمین دوره برگزاری علاوه‌بر منابع مکتوب، پذیرای این شکل پژوهشی نیز خواهد بود.

آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات و طرح‌نامه «فیلم‌-جُستار» به ششمین همایش مطالعات فیلم‌کوتاه تهران، یک‌شنبه ۶ خرداد است و اسامی چکیده مقالات پذیرفته شده روز یکشنبه ۳ تیر اعلام خواهد شد.

شرکت‌کنندگانی که چکیده‌ مقالاتشان پذیرفته می‌شود تا یکشنبه ۲۹ مهر فرصت خواهند داشت تا آثار کامل خود را به این رویداد، ارسال کنند.

ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران روز یکشنبه ۲۵ آذر با اعلام آثار برگزیده به کار خود پایان خواهد داد.

نشست‌های تخصصی ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران، به همت انجمن سینمای جوانان ایران برگزار می‌شوند و حضور در این نشست‌های تخصصی برای عموم آزاد است.

کد خبر 6086813

دیگر خبرها

  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • ضرورت پرداخت حق تأهل به کارگران چهارمحال و بختیاری
  • انتشار پوستر ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران
  • بلومبرگ: نیروهای اوکراینی به نقطه شکست می‌رسند
  • جدیدترین قیمت فروش آپارتمان در مناطق 22گانه تهران (+عکس)
  • ضرورت مصرف مکمل‌ها در زمان‌های مشخص برای بهبود جذب آن‌
  • ضرب الاجل بازرسی لرستان برای ساماندهی و بهبود وضعیت معابر سطح شهر
  • تاکید استاندار همدان بر بهبود وضعیت نمازخانه‌‌ مدارس
  • تجهیز خیابان‌های تهران به سطل زباله هوشمند
  • سطل‌های زباله در تهران هوشمند می‌شود