Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشکلات روانی کارکنان موجب می شود صاحبان مشاغل سالانه 42 میلیارد پوند خسارت بپردازند. 

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن ؛ سالانه حدود سیصد هزار شاغل در انگلیس، به علت اختلالات روانی، بیکار می شوند که خسارت ناشی از این بیکاری ها، سالانه به 99 میلیارد پوند می رسد.
بر اساس گزارشی که به درخواست دولت انگلیس تهیه شد و رونق کار (Thriving at Work) نام دارد،‍  مشکلات روانی کارکنان موجب می شود صاحبان مشاغل سالانه 42 میلیارد پوند خسارت بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
به نوشته گاردین، نویسندگان این گزارش از ابعاد مشکلات روانی افراد شاغل در انگلیس، شگفت زده شده اند زیرا مشکلات روانی افراد شاغل، 50 درصد بیش تر از مشکلات جسمی افراد شاغل، موجب بیکاری آنان می شود.
تارنمای روزنامه گاردین نوشت: دولت انگلیس در طرحی از همه صاحبان مشاغل خواست تا به مفاد طرحی شش گانه که در سال 2010 میلادی تصویب شده است، عمل کنند.بر اساس این گزارش، شمار کارکنانی که مشکلات روانی دارند، زیاد است و هنوز تعدادی از افراد شاغل که از مشکلات روانی رنج می برند، از پیگیری این موضوع در هراسند؛ بیماری روانی، هنوز در محیط های کار، تابو محسوب می شود و شمار زیادی از کارکنان از صحبت درباره مشکلشان، می پرهیزند.
نویسندگان این گزارش معتقدند مجموعه ای از کمبود اطلاعات و فهم از مشکل روانی، نبود حمایت از مبتلایان در شماری از محیط های کاری و نبود راه های درمانی فوری و در دسترس، به افزایش مشکلات روانی افراد شاغل در انگلیس منجر شده است. براساس این گزارش، 15 درصد از افراد شاغل در محیط های کاری انگلیس، علامت هایی از اختلالات روانی را نشان می دهند که برای حمایت از آنان، اقدامات لازم باید صورت پذیرد.
گاردین نوشت: هر 1 پوندی که برای درمان مشکلات روانی شاغلان در انگلیس سرمایه گذاری شود، یک و نیم تا 9 پوند عایدی خواهد داشت. برگزاری کلاس های کمک های اولیه بهداشت روانی در محیط های کاری، آموزش اینترنتی راه های شناسایی مشکلات بهداشتی به کارکنان تا خودشان مشکلاتشان را شناسایی کنند، بررسی منظم وضعیت روانی کارکنان و راه های یافتن کمک روانی، از مواردی است که به افراد شاغل و صاحبان مشاغل توصیه شده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۶۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوائد تماشای تلویزیون | چشم‌های‌تان به شما دروغ نمی‌گویند

همشهری آنلاین -یکتا فراهانی: چشم‌ها می‌توانند چیزهای زیادی در مورد سلامت مغز ما آشکار کنند. ضمن آنکه مشکلات مربوط به آنها هم می‌تواند یکی از اولین نشانه‌های زوال قدرت شناخت ما باشد. آخرین مطالعات ۱۳ آوریل April ۲۰۲۴ در این زمینه نشان می‌دهد از دست دادن حساسیت بینایی می‌تواند احتمال ابتلا به زوال عقل را ۱۲ سال زودتر پیش بینی کند.


ارتباط تست بینایی با امکان ابتلا به زوال عقل

در شروع مطالعه، از شرکت کنندگان خواسته شد یک تست حساسیت بینایی انجام دهند. برای انجام این آزمایش آنها به محض اینکه دیدند مثلثی در میدانی از نقاط متحرک شکل می‌گیرد، باید دکمه‌ای را فشار می‌دادند. افرادی که به زوال عقل مبتلا می‌شوند در مقایسه با افرادی که چنین مشکلی نخواهند داشت بسیار کندتر این مثلث را روی صفحه نمایش می‌بینند.
مشکلات بینایی ممکن است نشانه اولیه زوال شناختی باشد زیرا پلاک‌های آمیلوئید سمی مرتبط با بیماری آلزایمر ممکن است ابتدا نواحی مغز مرتبط با بینایی را تحت تأثیر قرار دهند و با پیشرفت بیماری، قسمت‌هایی از مغز که با حافظه مرتبط است آسیب ببینند. بنابراین تست‌های بینایی ممکن است قبل از آزمایش‌های حافظه، نقص‌هایی را پیدا کنند.

بیشتر بدانیم:

۷ مرحله بروز علائم آلزایمر برای تشخیص زودهنگام آن را بشناسید

یک روش ساده برای بهبود تمرکز و حافظه

علائم ابتدایی ابتلا به زوال عقل و آلزایمر | چگونه از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنیم؟ پردازش بصری در بیماری آلزایمر

چندین جنبه دیگر از پردازش بصری وجود دارد که در بیماری آلزایمر تحت تأثیر قرار می‌گیرد. مانند توانایی دیدن خطوط کلی اشیا (حساسیت کنتراست) و تشخیص بین رنگ‌های خاص (توانایی دیدن طیف آبی-سبز در اوایل زوال عقل تحت تأثیر قرار می‌گیرد). همه این‌ها می‌توانند زندگی افراد را تحت تأثیر قرار دهند؛ بدون اینکه از آنها خبر داشته باشند.

یکی دیگر از نشانه‌های اولیه آلزایمر، نقص در «کنترل بازدارنده» حرکات چشم است؛ جایی که به نظر می‌رسد محرک‌های حواس پرتی با سهولت بیشتری توجه را به خود جلب می‌کنند. به نظر می‌رسد افراد مبتلا به آلزایمر در نادیده گرفتن محرک‌های حواس پرت کننده مشکل دارند که ممکن است به عنوان مشکلات کنترل حرکت چشم ظاهر شود.

محرک‌های حواس‌پرتی و تشخیص چهره‌ها

اگر زوال عقل اجتناب از محرک‌های حواس‌پرتی را سخت‌تر کند، این مشکلات می‌توانند خطر تصادفات رانندگی را افزایش دهند؛ چیزی که در حال حاضر در دانشگاه لافبورو در حال بررسی آن هستیم.

ما شواهدی داریم که نشان می‌دهد افراد مبتلا به زوال عقل تمایل دارند چهره افراد جدید را به طور ناکارآمد پردازش کنند. به عبارت دیگر، آن‌ها از الگوی معمول اسکن چهره فردی که با او صحبت می‌کنند پیروی نمی‌کنند.

ضرورت تشخیص حرکات چشم

پزشکانی که با افراد مبتلا به زوال عقل کار می‌کنند، هنگام ملاقات با آنها متوجه می‌شوند که فرد، مبتلا به زوال عقل است. این افراد ممکن است گاهی اوقات گمشده به نظر برسند. چون آنها عمداً چشمان خود را برای اسکن محیط از جمله چهره افرادی که به تازگی ملاقات کرده‌اند حرکت نمی‌دهند.

در نتیجه در آینده کمتر قادر خواهند بود افراد را بشناسند. زیرا ویژگی‌های آنها رادر ذهن خود چاپ یا اسکن نکرده‌اند.

ارتباط تماشای تلویزیون و کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر

با توجه به آنکه حساسیت بصری با عملکرد حافظه مرتبط است باید دید آیا وادار کردن افراد به انجام حرکات چشمی بیشتر به بهبود حافظه آنها کمک می‌کند یا خیر.

مطالعات نشان می‌دهند حرکت چشم می‌تواند حافظه را بهبود بخشد. بنابراین شاید بتوان گفت افرادی که بیشتر تلویزیون تماشا می‌کنند و بیشتر مطالعه می‌کنند حافظه بهتری دارند و خطر زوال عقل کمتری خواهند داشت.

هنگام تماشای تلویزیون یا خواندن، چشمان ما روی صفحه و صفحه تلویزیون به جلو و عقب می‌چرخند. همچنین داشتن تحصیلات خوب نیز ظرفیت ذخیره مغز را بیشتر فراهم می‌آورد.

عوامل مؤثر در ابتلا به آلزایمر

تحقیقات بر ۸۶۲۳ فرد سالم در نورفولک انگلستان نیز نشان داد ۵۳۷ شرکت‌کننده به زوال عقل مبتلا شده بودند، به این ترتیب می‌شد دید چه عواملی ممکن است قبل از این تشخیص تأثیر گذار باشند.

با وجود این یافته‌های هیجان‌انگیز، درمان مشکلات حافظه با استفاده از حرکات عمدی چشم در افراد مسن هنوز به اندازه کافی انجام نشده است. همچنین، استفاده از نقص در حرکات چشم به عنوان یک تشخیص، با وجود امکاناتی که در فناوری حرکت چشم وجود دارد، چندان ساده به نظر نمی‌رسد.

یکی از مشکلات دسترسی به فناوری‌های ردیابی چشم است که علاوه بر هزینه زیاد، تجزیه و تحلیل آن نیز نیاز به آموزش تخصصی دارد. به این ترتیب تا زمانی که ردیاب‌های چشمی ارزان‌تر و با کاربرد آسان‌تر در دسترس نباشند، استفاده از حرکات چشم به‌عنوان ابزار تشخیصی برای آلزایمر در مراحل اولیه در خارج از آزمایشگاه امکان‌پذیر نخواهد بود.

منبع:
https://www.sciencealert.com/your-vision-can-predict-dementia-۱۲-years-before-diagnosis-study-
finds

https://theconversation.com/how-your-vision-can-predict-dementia-۱۲-years-before-it-is-diagnosed-

کد خبر 845257 برچسب‌ها چشم بیماری - آلزایمر مغز تلویزیون - صدا و سیما

دیگر خبرها

  • فوائد تماشای تلویزیون | چشم‌های‌تان به شما دروغ نمی‌گویند
  • نجات شهروند لنگرودی با حضور و اقدام به موقع پلیس
  • شناسایی ۱۳۰۰۰ بیمار مبتلا به هموفیلی در ایران
  • حمله افراد ناشناس به کارشناسان اورژانس اهواز
  • ستاد «جهش تولید محیط زیست محور» تشکیل می‌شود
  • حمله افراد ناشناس به آمبولانس اورژانس اهواز
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران/ این گروه بیشتر در معرض بیماری هستند
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران/ نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین 
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران / نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین
  • مدیر کانون هموفیلی ایران بیان کرد: وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران