Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ بگفته اکبری مدیر دفتر و روابط عمومی صداوسیمای مرکز قزوین، برنامه‌ی تلویزیونی «چرتکه» با نگاهی موشکافانه و تحلیل گرانه چالش‌های حوزه اقتصاد استان را بررسی و مشکلات این بخش را از زبان کارآفرینان، تولید کنندگان و صنعتگران بیان می‌کند.

اکبری افزود: رادیو قزوین هم در برنامه‌ی «ما می‌توانیم» خود اتکایی، خلاقیت نسل جوان، ترغیب و تشویق فعالان بخش کشاورزی، صنعت و تجارت و توسعه فعالت‌های تجاری را تشریح می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: صدا و سیمای مرکز قزوین در این برنامه‌ها رویکردی تحلیلی در رابطه با استقلال اقتصادی کشور، حمایت از تولید و سرمایه‌ی ایرانی دارند و این مؤلفه‌ها را در برنامه‌های خود لحاظ می‌کنند.

اکبری گفت: برنامه‌ی تلویزیونی «چرتکه» به تهیه کنندگی بابک حسینیان روز‌های چهارشنبه بعد از بخش خبری ساعت ۲۰ سیما پخش و روز‌های جمعه ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه و شنبه یک و ۱۵ دقیقه بامداد هم بازپخش می‌شود.

به گفته مدیر دفتر و روابط عمومی صداوسیمای مرکز قزوین، برنامه‌ی رادیویی «ما می‌توانیم» هم به تهیه کنندگی احسان نوری زاده روز‌های چهارشنبه ساعت ۱۲ و ۵۵ دقیقه پخش و روز‌های جمعه ساعت ۱۰ و سی دقیقه و شنبه ساعت ۱۲ و ۵۵ دقیقه بازپخش می‌شود.

انتهای پیام/

 

تولید برنامه در حوزه اقتصادی مقاومتی در صدا و سیمای قزوین

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۹۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ رویکرد تحولی در زیرساخت‌های فرهنگی برای تحقق جهش تولید

سیدناصر نعمتی مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با موضوع شعار سال 1403 (جهش تولید با مشارکت مردم) با بیان اینکه زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی برای جهش تولید موضوعی است که کمتر به آنها توجه می‌شود و بدون تأکید بر آن سایر فعالیت‌ها اثربخشی لازم را نخواهد داشت، اظهار کرد: اعتماد و اعتقاد به توانمندی‌های داخلی، توجه به روحیه تعاون و نگاه عملیاتی به اقتصاد دانش‌بنیان سه محوری بوده که باید با رویکرد تحولی برای تحقق جهش تولید در سال جدید پیگیری شود.

وی افزود: در اعتماد و اعتقاد به توانمندی داخلی دچار چالش اجتماعی هستیم، عبور از این چالش نیازمند کار فرهنگی است و اگر نگاه‌ها در این حوزه تغییر نکند، نمی‌توانیم در مسیر جهش تولید توفیقات مدنظر را به‌دست آوریم.

بخش تعاون مهجور در اقتصاد کشور

نعمتی اضافه کرد: بخش تعاون در اقتصاد کشور هم یکی از حوزه‌های مهجور بوده که از ظرفیت آن به اندازه کافی بهره‌برداری نشده است؛ این مسئله ریشه فرهنگی دارد و می‌توان با فعال‌سازی این ظرفیت به یک دستاورد تحولی در جهش تولید رسید.

نعمتی سومین رویکرد تحولی در زیرساخت‌های فرهنگی برای جهش تولید را توجه به اقتصاد دانش‌بنیان دانست و تأکید کرد: اقتصاد دانش‌بنیان در کشور رشد خوبی داشته است؛ اما زمانی که از جهش تولید صحبت می‌کنیم باید برای آزادسازی ظرفیت‌های این بخش رویکرد تازه و تحولی را درپیش گیریم.

اقتصاد دانش‌بنیان درگیر نگاه‌های تزئینی

این پژوهشگر حوزه فرهنگ و ارتباطات بیان کرد: اقتصاد دانش‌بنیان هم درگیر نگاه‌های تزئینی بوده و عبور از این نگاه‌ها نیازمند رویکردی فرهنگی است. نباید در اقتصاد سنتی بمانیم و از رویکرد‌های جدید غفلت کنیم؛ این یک راهبرد اساسی و در واقع زیرساخت تحقق جهش تولید است.

نعمتی گفت: دانشگاه و دانشگاهیان در این مسیر نقش مهمی برعهده دارند؛ برای ایجاد رویکرد‌های تحولی در جامعه و اقتصاد، انتظار از دانشگاه به‌عنوان کانون تحولات اجتماعی بیش از سایر نهادهاست.

دولت و اضلاع حاکمیتی بسترهای نقش‌آفرینی دانشگاه را فراهم کنند

وی اضافه کرد: زنجیره‌های ارزش در حوزه فرهنگ و اقتصاد کشور به رویکرد‌های تحولی و جدید نیاز دارد و امیدوارم دانشگاه بتواند به رسالت تاریخی خود در این زمینه عمل کند؛ نباید فراموش کنیم که نقش‌آفرینی دانشگاه نیز نیازمند بستر‌هایی است که در دولت و سایر اضلاع حاکمیتی باید فراهم شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویژه برنامه ماه من میهمان سفره‌های افطاری
  • برنامه‌های صدا و سیمای زنجان در شب قدر اعلام شد
  • پوشش زنده لیالی قدر در شبکه قزوین 
  • پوشش زنده شب‌های قدر در شبکه قزوین
  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی هشتم فروردین
  • ۳ رویکرد تحولی در زیرساخت‌های فرهنگی برای تحقق جهش تولید
  • برگزاری ویژه برنامه‌های مناجات‌خوانی، نقالی و پرده‌خوانی در محوطه کانون پرورش فکری
  • مناجات‌خوانی، نقالی، پرده‌خوانی و تعزیه در محوطه مرکز تئاتر کانون
  • فعالیت پایگاه‌های انتقال خون استان قزوین در شب‌های قدر
  • حل مشکلات ثبتی بیش از هزار واحد صنعتی در استان تهران با پیگیری ستاد اقتصاد مقاومتی