Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@18:01:11 GMT

ماجرای اعتراض استقلالی‌ها به بیژن حیدری

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۷۳۰۳۲

در دقیقه ۳۴ دیدار استقلال و پرسپولیس در چارچوب داربی ۸۵ کمال کامیابی‌نیا روی امید ابراهیمی مرتکب خطا شد. او با یک تکل خشن هافبک استقلال را سرنگون کرد اما بیژن حیدری داور مسابقه به اشتباه تصور کرد که ربیع‌خواه روی ابراهیمی مرتکب خطا شده و به او کارت زرد نشان داد.

بعد از این ماجرا کمال کامیابی نیا یک خطای دیگر روی بازیکنان استقلال مرتکب شد و بیژن حیدری به این بازیکن کارت زرد نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمان استقلالی‌ها که منتظر بودند داور کارت قرمز را به کامیابی‌نیا نشان دهد، در عین ناباوری دیدند که اتفاقی نیفتاد و به داور چهارم و سعید فتاحی در این زمینه اعتراض کردند و به فتاحی گفتند که کامیابی‌نیا الان دومین کارتش را گرفته است. بعد از اعتراض استقلالی‌ها فتاحی کارت های داده شده توسط داور در نیمه نخست را چک می‌کند و متوجه می‌شود بیژن حیدری در دقیقه ۳۴ دچار اشتباه شده و به همین دلیل کامیابی‌نیا در این بازی دو کارت نگرفته است.

البته شاید اگر کامیابی‌نیا می‌دانست که کارت اول متعلق به او بوده خطای دوم را مرتکب نمی‌شد چرا که او به خوبی می‌دانست داور به اشتباه به ربیع‌خواه در دقیقه ۳۴ کارت داده و حتی ربیع‌خواه در همان دقایق به هم‌تیمی‌هایش اعتراض می‌کند که چرا او باید در اینجا کارت بگیرد اما هم‌تیمی‌های او ربیع‌خواه را آرام می‌کنند.

در داربی ۸۵ کمال کامیابی‌نیا، حسین ماهینی و محمد ربیع‌خواه از پرسپولیس کارت گرفتند و از تیم استقلال روزبه چشمی، امید ابراهیمی، فرشید باقری، میلاد زکی‌پور، وریا غفوری، داریوش شجاعیان و فرشید اسماعیلی کارت زرد گرفتند.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۳۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای اعتراض طلافروشان چیست؟

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران در گفت و گو با خبرنگار مهر، در مورد علت اعتراض طلافروشان اظهار کرد: سامانه جامع تجارت از قبل فعال بود اما در مورد عملکرد آن ابهاماتی برای صنف طلا وجود داشت که زمستان پارسال مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا ۳ ماه به تعویق بیفتد تا اگر نیاز به اصلاح بود این اصلاحات صورت گیرد. در این زمینه جلسات متعددی با مسوولین ذی ربط برای حل مشکلات داشتیم اما دولت هیچ گونه اقدامی برای رفع مشکلات صنعت ما نکرد. بر همین اساس هم فعالان صنف طلا اعتراضاتی نسبت به این موضوع داشتند.

وی افزود: فعالان صنف و صنعت طلا نسبت به ثبت سرمایه، امنیت سامانه و صدور فاکتورها اعتراض دارند زیرا در آخرین جلسه ای که در وزارت کشور داشتیم قرار بود سامانه جامع تجارت و سامانه امور مودیان به صورت یکپارچه در یک سامانه فعالیت کنند و ثبت فاکتور انجام دهند اما در این ۳ ماه هیچ اتفاقی نیفتاد و مسوولین هم اعلام کردند که به طور کلی امکان تجمیع وجود ندارد.

بذرافشان تصریح کرد: این در حالیست که با وضع فعلی برای فعالان صنف و صنعت طلا سردرگمی به وجود آمده است؛ به عنوان نمونه ثبت فاکتورهای الکترونیکی در سامانه امور مودیان به صورت ریال و در سامانه جامع تجارت به صورت وزن است. همچنین در سامانه امور مودیان ثبتکارت ملی الزامی نیست اما در سامانه جامع تجارت ثبت کد ملی الزامی است.

وی ادامه داد: از سویی دیگر فعالان صنف طلا نگران هستند که در آینده بحث مالیات بر عایدی سرمایه مشمول آنها هم بشود.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران تاکید کرد: فعالان این بخش نسبت به شفاف سازی مشکلی ندارند و همکاری های لازم را هم انجام می دهند اما تعدد این سامانه ها و ناهماهنگی نهادها در مورد رفع این مشکل موجب اعتراض فعالان صنف و صنعت طلا و جواهر شده است.

وی یادآور شد: جلساتی با حضور نمایندگان استانداری، بسیج اصناف، اتاق اصناف و وزارت صمت داشتیم اما اعلام کردند که قانون باید اجرا شود؛ اما لازم است مسوولین نسبت به اصلاح این رویه اقدام کنند زیرا امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است اما صنعت طلا که پارسال هم مشکلات زیادی داشت از ابتدای امسال دچار بحران شدیدی شده و ممکن است شرایط مالی تولیدکنندگان طلا بحرانی شود.

بذرافشان گفت: ۵۰۰ هزار نفر در صنعت طلا مشغول به کار هستند و ۷۰ هزار نفر فعال صنفی داریم. ما ۳ ماه پیش به فعالان امید دادیم که این ماجرا را پی گیری می کنیم و پی گیری ها را انجام دادیم ولی خروجی نداشت.

وی یادآور شد: بازار راکد است و خریداری نیست و با اجرای این دست از قوانین، اعتراض پیش می آید. فعالان صنف و صنعت طلا از دیروز واحدهای خود را تعطیل و نیمه تعطیل کردند.

کد خبر 6092347 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تساوی یک نیمه‌ای تراکتور و استقلال در بازی سرد
  • نقطه ضعف استقلالی‌ها، فن اصلی تراکتور
  • ماجرای اعتراض طلافروشان چیست؟
  • ریسک ممنوع، افشاریان باتجربه‌هایش را به‌خط کرد
  • دو جوان استقلالی همچنان سرشار از انگیزه (عکس)
  • دو بازی حساس هفته۲۵ لیگ با داوری دو برادر!
  • حیدری داور دیدار سپاهان و پرسپولیس شد
  • داوران هفته بیست و پنجم لیگ برتر مشخص شد
  • داوران هفته بیست و پنجم | حساس ترین بازی ها به برادران حیدری رسید
  • «حیدری»‌ها داوران دیدارهای حساس پرسپولیس و استقلال شدند!