Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون پزشکی - ورزشی تاکید کرد که برای ورزشکاران اعزامی به بازی‌های آسیایی اندونزی، برنامه‌های ویژه‌ای در حوزه روانشناسی و تغذیه اجرا خواهد شد.

غلامرضا نوروزی در گفتگو با خبرنگار مهر، در رابطه با وضعیت دوپینگ در ورزش کشور گفت: تمام تلاش ما انجام اطلاع‌رسانی و ارائه آگاهی‌های به موقع است تا بتوانیم از این راه به پیشگیری دوپینگ بپردازیم اما به هر حال طبیعی است که در ورزش دنیا ارتکاب به دوپینگ توسط برخی ورزشکاران صورت می‌گیرد و برخی ورزشکاران هم مستثنی نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بهترین راه برای مقابله با دوپینگ، آموزش و دانش‌افزایی ورزشکاران و مربیان آنها است؛ بر همین اساس چنین رویکردی را برای اجرا در سال ۲۰۱۸ در دستور کار قرار داده‌ایم؛ درواقع مبنای کار ما این است که بیشتر از نمونه‌گیری، به آموزش در زمینه دوپینگ بپردازیم.

دبیرکل ستاد مبارزه با دوپینگ (نادو) تصریح کرد: نمونه‌گیری و نتیجه آن نشان می‌دهد که به لحاظ دوپینگ و مبارزه با آن در چه مرحله‌ای قرار داریم؛ انجام این فعالیت در پیشگیری از ارتکاب به دوپینگ نقش دارد، اما نه به اندازه آموزش. در نادو بیشتر از نمونه‌گیری، روی بحث آموزش تأکید داریم.

نوروزی همچنین به محرومیتی که برای ورزشکاران دوپینگی در نظر گرفته می‌شود، اشاره کرد و گفت: دوپینگ عوارض جسمانی برای ورزشکار دارد اما بعضاً بدون توجه به این مسئله، اقدام به استفاده از مواد نیروزا می‌کنند؛ بر همین اساس محرومیت‌ها را خیلی جدی و طبق قانون برای آنها اعمال می‌کنیم تا بدانند که عاقبت چنین اقدامی چیست.

وی با بیان اینکه در پایان سال میلادی، گزارشی از فعالیت‌های نادوی ایران طی یک سال گذشته در اختیار آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ (وادا) قرار می‌گیرد، افزود: صفر تا صد فعالیت‌های مبارزه با دوپینگ، از نمونه‌گیری گرفته تا بررسی و اعلام نتیجه، زیر نظر نادو انجام می‌شود؛ حتی نمونه‌گیری از بازیکنان فوتبال نیز به طور کامل بر عهده این نهاد است. البته در رابطه با فوتبال و از آنجا که مسئولان فدراسیون باید در تعامل و همکاری کامل با فیفا بوده و پاسخگوی آنها باشند، هماهنگی‌های لازم را با مسئولان مربوطه داریم و در کل طبق قوانین فیفا، نمونه‌گیری از بازیکنان فوتبال را انجام می‌دهیم. البته در این زمینه بین قوانین فوتبال با سایر رشته‌ها تفاوت شاخصی وجود ندارد.

دبیرکل ستاد مبارزه با دوپینگ (نادو) با بیان اینکه بررسی وضعیت سلامت ورزشکاران اعزامی به بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی از یکی، دو ماه دیگر به صورت رسمی آغاز می‌شود، تصریح کرد: منتظر هستیم تا وضعیت رشته‌ها و ورزشکاران اعزامی تا حدی مشخص شود و بر اساس آن طی هماهنگی با کمیته ملی المپیک، ارزیابی وضعیت این ورزشکاران به منظور تکمیل پرونده سلامت آنها را آغاز کنیم.

نوروزی با تأکید بر اینکه برای بازی‌های آسیایی پیش‌رو، روی روانشناسی و تغذیه ورزشکاران خیلی بیشتر از همیشه تأکید داریم، گفت: در برنامه داریم که این کار را به صورت چهره به چهره (انفرادی) و تیمی برای همه رشته‌ها انجام دهیم. به هر حال به خاطر محدودیت‌هایی که برای اعزام کاروان ورزش کشورها به این‌گونه بازی‌ها وجود دارد، امکان اعزام مربی روانشناس و تغذیه در همه رشته‌ها نیست. به همین دلیل ضرورت دارد پیش از اعزام ورزشکاران، این برنامه در رابطه با آنها اجرا شود.

وی با تأکید بر اینکه توجه به این دو فاکتور در نتیجه‌گیری ورزشکاران تأثیر زیادی دارد، خاطرنشان کرد: البته از ۸-۷ ماه پیش، این فعالیت را در رابطه با ورزش بانوان آغاز کردیم، اما در کل مبنای کارمان این است که برای بازی‌های آسیایی، توجه ویژه‌ای روی بحث روانشناسی و تغذیه ورزشکاران وجود داشته باشد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۴۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار ۱.۵ میلیاردی بازدید برنامه‌های نوروزی و رمضانی رسانه ملی در فضای مجازی

به گزارش جام جم آنلاین از  روابط عمومی رسانه ملی، مجتبی کشوری در نشست خبری گزارش برنامه‌های نوروز و رمضان رسانه ملی که امروز در سازمان صداوسیما برگزار شد، ضمن یادآوری این نکته که در این گزارش درباره بازدید‌ها صحبت می‌کنیم و نه میزان بازدیدکنندگان، اظهار کرد: با استفاده از ابزار داده‌کاوی، حدود ۵۰۰ هزار محتوای تقطیع شده از برنامه‌های نوروز و ماه رمضان رسانه ملی در چهار پلتفرم تلگرام، اینستاگرام، روبیکا و ایتا جمع‌آوری کرده‌ایم که در مجموع یک میلیارد و نیم بازدید داشته‌اند.

وی افزود: در این میان در تلگرام ۱۷۳ میلیون بازدید، در اینستاگرام ۱.۱ میلیارد بازدید، در ایتا ۸۵.۵ میلیون بازدید و در روبیکا ۱۳۹ میلیون بازدید ثبت شده است.
مدیرکل اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی با بیان اینکه در میان برنامه‌ها نیز «محفل» با ۴۰۵ میلیون بازدید، «زندگی پس از زندگی» با ۲۷۸ میلیون، «سال نو» شبکه سه با ۱۱۸ میلیون، «برمودا» در ایام عید ۱۰۳ میلیون و «شب عیدی» شبکه دو با ۷۹ میلیون بازدید در ردیف پرمخاطب‌ترین برنامه‌ها قرار داشتند عنوان کرد: در میان ویدئو‌هایی از مجموعه‌های نمایشی، «نون خ» با ۶۴ میلیون بازدید، «زیرخاکی» با ۳۹ میلیون بازدید، «هفت‌سر اژدها» با ۲۴.۵ میلیون بازدید و «رستگاری» با ۵.۱ میلیون بازدید در شبکه‌های اجتماعی دیده شدند.

دیگر خبرها

  • رفسنجان، طولانی ترین مسیر کاروان پیاده روی صادقیه در کشور را اجرا می کند
  • کردستان برای سومین سال میزبان زائران اربعین شد
  • ٨ اردیبهشت، موعد اعزام زائران کرماني به حج عمره
  • آمار ۱.۵ میلیاردی بازدید برنامه‌های نوروزی و رمضانی رسانه ملی در فضای مجازی
  • اعزام زائران حج تمتع مازندران در قالب ۳۲ کاروان
  • معدوم ۱۲ تن مواد غذایی فاسد در طرح نوروزی غرب خراسان
  • ۲ هزار بازرسی بهداشتی در قالب بسیج سلامت نوروزی گناوه انجام شد
  • اعزام بیش از ۴۲۰۰ زائر مازندرانی به حج تمتع
  • زمان مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون صلاحیت حرفه‌ای
  • زائران کرمانی ۸ اردیبهشت به حج عمره اعزام می‌شوند