Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- پايگاه خبري اماراتي ايلاف امروز جمعه با اشاره به انتشار اسناد محرمانه سفر `جک روبي `قاتل ` اسوالد` متهم اصلي ترور `جان اف کندي` رئيس جمهوري پيشين آمريکا به سرزمين اشغالي از دست داشتن تل آويو در ترور `کندي` خبر داد.

به گزارش روز جمعه پايگاه خبري ايلاف، برخي منابع خبري از ارتباط ضارب قاتل جان اف کندي رئيس جمهوري آمريکا در 1963ميلادي با مقامات صهيونيست خبر مي دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پايگاه خبري ايلاف اعلام کرد: اسناد منتشره اخير سند مسافرت جک روبي قاتل اسوالد ( مظنون به ترور کندي) به اسراييل در سال 1962 شک‌ برانگيز است. اسراييل مخالف مذاکرات کندي و جمال عبدالناصر ( مصر) بود.
جان اف کندي، سي و پنجمين رئيس جمهوري ايالات متحده آمريکا جمعه 22 نوامبر 1963 در ساعت 12:30 ظهر به وقت تگزاس در شهر دالاس در ايالت تگزاس ترور شد . اين اتفاق زماني رخ داد که جان اف کندي به همراه همسرش ، ژاکلين و جان کانلي ، فرماندار ايالت تگزاس و همسر وي ، نلي کانلي سوار بر خودروي رو باز رياست جمهوري و در حال عبور از محله ديلي پالازا بودند .
در اين لحظه صداي حداقل دو گلوله شليک شد که در مقابل صدها تن از مشايعت کنندگان، يکي صورت رييس جمهوري را هدف قرار داد و ديگري بر قلب فرماندار تگزاس نشست. ماموران امنيتي خودروي رييس جمهوري را به سرعت به نزديک ترين بيمارستان منتقل کردند آن هم در حالي که ژاکلين کندي وحشت زده در تلاش بود از روي خودروي در حال حرکت حود را نجات دهد .
هنگامي که خودروي رياست جمهوري به بيمارستان رسيد ، جان اف کندي در اثر برخورد مستقيم گلوله به سرش درگذشته بود . وي بعد از آبراهام لينکلن ، جيمز گارفيلد و ويليام مک کنلي ، چهارمين رييس جمهوري و در عين حال مشهورترين آنان بود که در هنگام زمامداري ترور شد . با مرگ جان اف کندي ، معاون وي ليندون جانسون به رياست جمهوري رسيد ، آن هم در هواپيمايي که جسد رييس جمهوري قبلي را به واشنگتن منتقل مي کرد و در کنار ژاکلين کندي با لباس هاي خونين ايستاده بود .
ساعت 19 بعدازظهر همان روز ، 22 نوامبر ، ماموران پليس ، لي هاروي اسوالد را دستگير و اتهام وي را قتل يک مامور پليس دالاسي اعلام کردند . اما در ساعت 23:30 همان شب اتهام قتل رئيس جمهوري متوجه اسوالد شد . اين اتهام قويا از سوي مظنون رد شد و وي خود را قرباني توطئه اي از پيش طراحي شده معرفي کرد . اسوالد اعلام کرد که او به کسي تيراندازي نکرده و مدعي شد که از او به عنوان طعمه استفاده مي کنند.
اسوالد همچنين ، مدعي شد که عکسي که او را با سلاح قتاله نشان مي‌داد جعلي است و صورت او را به بدن فرد ديگري چسبانده‌اند. اسوالد دو روز بعد در ايستگاه پليس دالاس در حالي که در حلقه به هم فشرده ماموران پليس و خبرنگاران قرار داشت ، توسط فردي به نام جک روبي به قتل رسيد تا راز قتل جان اف کندي پنهان بماند . به دليل مرگ اسوالد ، بيگناهي يا مجرميت وي هرگز در دادگاهي اثبات نشد و بعضي منتقدان مدعي شدند که اين شخص هيچ نقشي در ترور رييس جمهوري وقت ايالات متحده نداشته ‌است.
لحظه قتل اسوالد توسط جک روبي
پنج روز پس از مرگ اسوالد ، ليندون جانسون در مقام رياست جمهوري ، ` کميسيون وارن` را تشکيل داد تا پروندهٔ ترور جان اف کندي را بررسي شود. اين کميسيون نتيجه گرفت که اسوالد به تنهايي در قتل کندي دست داشته ‌است. تحقيقاتي که بعد‌ها در دههٔ 1970 توسط ` کميتهٔ انتخابي مجلس نمايندگان براي ترورها ` انجام گرفت بر قاتل بودن اسوالد تاييد کرد، اما اين کميته همچنين ادعا کرد که اسوالد احتمالاً بخشي از يک دسيسه براي قتل رئيس جمهوري بوده ‌است. با اين حال اين کميته مدرکي دال بر شرکت فرد ديگري در اين دسيسه ارائه نکرد.
در سال هاي بعد ، فرضيات متعددي در مورد نحوه ترور و عوامل دخيل در آن مطرح شد . اين فرضيات بر اساس تعداد گلوله هاي شليک شده و جهت شليک گلوله ها متفاوت بوده است . در اين ميان اتحاد شوروي ، کوبا ، مافيا ، سازمان سيا ، تشکيلات سياسي ، ارتش و مجتمع هاي صنعتي - نظامي در مظان اتهام قرار گرفتند .
در سال 1992 فيلم سينمايي ` جي اف کي ` بار ديگر توجهات را به ترور جان اف کندي جلب کرد . در همان سال کنگره ` قانون جي اف کي ` ( قانون جمع آوري اسناد ترور رييس جمهوري جان اف کندي مصوب سال 1992 ` را تصويب کرد . هدف از اين قانون جمع آوري کليه اسناد مربوط به اين ترور در آرشيو ملي ايالات متحده عنوان شد . دفتر مستقلي که در آشيو ملي براي اجراي اين قانون تاسيس شد از سال 1994 تا 1998 ، 60 هزار سند در 4 ميليون صفحه را گردآوري کرد . بخشي از اين اسناد بر اساس `قانون جي اف کي ` محرمانه اعلام شدند . اين قانون اجازه داد در اکتبر سال 2017 حدود 5 هزار صفحه محرمانه اعلام شده با دستور رييس جمهوري افشا شود مشروط بر اين که افشاي اين اطلاعات به اسرار نظامي و امنيتي ايالات متحده لطمه وارد نکند .
دونالد ترامپ ، رئيس جمهور آمريکا 54 سال پس از ترور جان اف کندي ، روز پنجشنبه دستور انتشار برخي اسناد محرمانه مربوط به ترور جان اف کندي رئيس جمهور اسبق اين کشور در سال 1963 را صادر کرد اما برخي از اين اسناد پس از درخواست هاي پليس فدرال آمريکا ( اف بي آي ) و سازمان اطلاعات مرکزي آمريکا ( سيا ) براي بررسي هاي بيشتر همچنان محرمانه حفظ خواهد شد.
يک مفسر سياسي امريکايي مي‌گويد که اسرائيل در پشت ترور جان اف کندي، رئيس جمهوري سابق امريکا بود، چرا که وي مخالف طرح‌هاي اسرائيل براي تبديل شدن به يک قدرت هسته‌اي در خاورميانه بود.
دکتر کوين برت معتقد است «هر کسي با هر حس مشترکي مي‌داند که دستيابي اسرائيل به تسليحات هسته‌اي يک فاجعه بزرگ براي همه جهانيان بود.»
برت در ادامه افزود: «اسرائيلي‌ها، افراط ‌گرايان متعصبي هستند که آن‌ها هر کجا که مي‌خواستند، مي‌توانند بروند و بايد بسيار سخت، سرکش و تهاجمي رفتار کنند و آن‌ها بايد جهانيان را فريب داده و به آزار و اذيت آن‌ها بپردازند. به طوري که آن‌ها داراي پيشينه وحشتناکي از فريب گسترده، دروغ و خشونت شديد هستند. آن‌ها رواني هستند و احتمالش بسيار زياد است که از سلاح‌هاي هسته‌اي استفاده کنند.»
وي در ادامه خاطرنشان کرد: «رئيس جمهوري کندي، همانند رئيس جمهور آيزنهاور و همه امريکايي‌هايي که عقل داشتند، قطعا نمي‌خواستند که اسرائيل تسليحات هسته‌اي داشته باشد. کندي تلاش کرد که برنامه هسته‌اي اسرائيل را تعطيل کند. ديويد بن گوريون، نخست وزير سابق اسرائيل در اعتراض، استعفا داد و کمتر از شش ماه بعد کندي مرد و اسرائيل در مسير خود براي تبديل شدن به يک قدرت هسته‌اي قرار گرفت.»
خاورم** 1453**1144
مترجم: آمنه دهقان* انتشار دهنده: عليرضا جباري
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۸۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زهر چشمی که ایران در حمله به «نواتیم» از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود

ضربه کاری بی‌سابقه‌ای که ایران با وجود اعلام قبلی به پایگاه نظامی نواتیم وارد کرد، به نتانیاهو فهماند که اگر جنگ واقعی آغاز شود، چیزی از امکانات نظامی اسرائیل نخواهد ماند.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: در این باره روزنامه دنیای اقتصاد در تحلیلی می‌نویسد: پس از گذشت دو هفته از حمله ترکیبی موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل، و با انتشار ابعاد تازه‌ای از این حمله، می‌توان ادعا کرد کیفیت حمله بالستیکی ایران به این پایگاه راهبردی، حتی در تصمیم نتانیاهو در خودداری از حمله تلافی‌جویانه به ایران مؤثر بوده است. پایگاه هوائی نِواتیم متعلق به نیروی هوائی اسرائیل در ۱۵ کیلومتری جنوب شرقی شهر بئرشبع در صحرای نقب قرار دارد. این پایگاه عظیم با سه باند با طول‌های مختلف پروازی میزبان جت‌های رادارگریز اف ۳۵، هواپیماهای ترابری، هواپیماهای ‌تانکر و هواگردهای شناسایی و تشخیص الکترونیکی است.

پس از آنکه سخنگوی ارتش اسرائیل، حمله ایران به این پایگاه را کم‌اهمیت و جزئی اعلام کرد، این رسانه‌های آمریکایی بودند که از قول منابع آگاه اعلام کردند، ضربات موشکی ایران، «چیزی بیش از ضربات جزئی اعلام‌شده از سوی اسرائیل بوده است». ما اکنون می‌دانیم که یکی از باندها با صدمه جدی مواجه شده، یکی از هواپیماهای پهن‌پیکر اسرائیلی از نوع سی ۱۳۰ (که البته این نوع هواپیماها کاربردهای شناسایی - الکترونیکی هم دارد) آسیب دیده و همچنین یک آشیانه اف ۳۵ و یک انبار قطعات یدکی نیز منهدم شده‌اند. در ابتدا، تعداد موشک‌های برخورد کرده به پایگاه، ۳ فروند، سپس ۵ فروند و بعد ۹ فروند اعلام شد. رسانه‌های غربی احتمالا با توافق مقامات پنتاگون با انتشار قطره‌ای اطلاعات قصد دارند تا یک نکته را به مقامات اسرائیل گوشزد کنند: «اگر آمریکا کمک نمی‌کرد چیزی از پایگاه نواتیم باقی نمی‌ماند».

اما چرا حمله به نواتیم، نتانیاهو را از پاسخ جدی باز داشت؟ از مجموع پرتابه‌های ایران، ۱۲۰ فروند موشک بوده‌اند و رهگیری این نوع موشک‌ها به دلیل شیوه حرکت بسیار سخت است. اگرچه سایر موشک‌ها را هواپیماهای جنگی اسرائیل و متحدانش، سامانه گنبد آهنین یا حتی فلاخن داوود می‌توانند (با درصد زیاد) از بین ببرند، اما این تجهیزات در برابر موشک بالستیک ناتوان از انهدام (و حتی رهگیری) هستند. موشک‌های بالستیک ایران (حتی انواع قدیمی‌تر) از لحظه پرتاب، ظرف دو دقیقه از جو خارج شده، ۹ دقیقه خارج از جو به حرکت خود ادامه می‌دهند و در یک دقیقه آخر با سرعت ۶تا ۸ برابر صوت به سمت هدف حرکت می‌کنند. اسرائیل دربرابر این نوع موشک‌ها با محدودیت مواجه است. تنها سامانه ارو (پیکان) قادر به درگیری با این نوع موشک‌هاست؛ اما این سامانه به دلیل لانچرهای کم‌تعداد، با محدودیت تعداد موشک مواجه است. اطلاعات ارتش آمریکا نشان می‌دهد که اگر حمایت ناوشکن‌های آمریکایی مستقر در مدیترانه از «نواتیم» نبود، احتمالا بیش از ۲۰ موشک به این پایگاه اصابت می‌کرد.

دوباره به شب ۲۵ فروردین بازگردیم. اگر ایران حمله را از قبل اطلاع نمی‌داد، به‌جای موشک‌های قدیمی‌تر، از فتاح ۲ یا خیبرشکن و خرمشهر استفاده می‌کرد و تعداد موشک‌ها را دو برابر می‌کرد، چه رخ می‌داد؟ اسرائیل تعدادی از بهترین دارایی‌های خود نظیر هواپیماهای شناسایی و پیش‌اخطار گلف استریم، سوخت‌رسان‌های ۷۰۷ و از همه مهم‌تر بخشی از اف۳۵‌ها را از دست می‌داد. پس قدرتی برای حمله متقابل به ایران نمی‌یافت. واقعیت این است که نیروی هوائی اسرائیل برای حملات کوتاه و پرتعداد تجهیز شده و برای حمله به کشوری در ۱۲۰۰ کیلومتری، تجهیزات کافی ندارد. اسرائیل تنها از ۳۹ فروند اف ۳۵ برخوردار است و نباید از یاد برد که سایر تجهیزاتش رادارگریز نیستند. این تعداد هواپیما برای یک حمله بزرگ کافی نیستند. اسرائیل مشکل کمبود سوخت‌رسان دارد و اگر ۷۰۷‌های سوخت‌رسانش را که تنها ۷ فروند هستند، از دست دهد، حتی قادر به یک حمله محدود به ایران نیز نیست. (به همین دلیل هم بخشی از آنها را به آلمان فرستاد تا از دسترس ایران دور باشد.)

حمله ایران به نواتیم به نتانیاهو نشان داد که هرگز بدون آمریکا حریف جدی برای ایران نیست. ایران بیش از ۱۷پایگاه هوایی، صدها پایگاه موشکی با هزاران سیلوی پرتاب دارد و حمله به چنین اهدافی نیاز به هزاران بمب‌افکن و صدها ‌تانکر سوخت‌رسان دارد. اگر قرار باشد که ایران، سه پایگاه اصلی اسرائیل را زیر بارانی از موشک بالستیک بگیرد، در کمتر از یک هفته توان هوائی اسرائیل به کمتر از نصف کاهش می‌یابد.

به نظر می‌رسد گزارش فرماندهان ستاد مشترک ارتش اسرائیل (که اتفاقا در کابینه جنگ او نقش اساسی دارند) در ممانعت از حمله اسرائیل تاثیر جدی داشته است. سال‌ها قبل یک افسر ارشد سیا در دولت اوباما گفته بود که اسرائیلی‌ها مایلند تا آخرین سرباز آمریکایی با ایران بجنگند، آنها علاقه‌ای به درگیری طولانی نظامی با ایران ندارند. این عملیات به ایران نیز نشان داد که حمایت آمریکا از اسرائیل بی‌چون و چرا نیست و اگر ایران حتی به اسرائیل حمله‌ قانونی داشته باشد، حتی از نتانیاهو و کابینه جنگ‌طلب او نیز کاری ساخته نیست.

دیگر خبرها

  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • نظر هیات منصفه دادگاه مطبوعات درباره رویداد ۲۴ و مجله ناداستان 
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • ضرب و شتم نظامیان زن اسرائیلی بعد از امتناع از حضور در ارتش
  • ترور برای بقا
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی به نخبگان دانشگاه‌های آمریکا
  • زهر چشمی که ایران در حمله به «نواتیم» از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • لیورپول چشم به یک پیشنهاد وسوسه انگیز/ بازگشت سانچو به یونایتد
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم