Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، جعفر مددی در خصوص طرح برخورد با واحدهای عرضه کننده پوشاک متخلف در اراک، گفت: بر اساس ابلاغیه، طرح برخورد با واحدهای صنفی پوشاک متخلف با هماهنگی دستگاه قضایی و با همکاری ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی و نمایندگان اتحادیه‌های صنفی در شهریور و مهرماه جاری در اراک اجرا شد.
مددی اظهار کرد: در بازرسی های صورت گرفته حدود ۱۵۰ مورد اخطار به واحدهای صنفی که پوشاک نامتعارف، پوشاک خارجی، مانتوهایی پشت نویسی شده و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. عرضه می کردند داده شده است.
رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک اراک با بیان اینکه با جدیّت تخلفات حوزه صنفی پوشاک را پیگیری می کنیم ادامه داد: ظرف چند روز آینده، بازرسی مشترک از واحدهای صنفی که اخطار دریافت کرده اند انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: درصورتی که واحدهای عرضه کننده پوشاک موارد تخلف را برطرف نکرده باشند با جریمه و پلمب مواجه می شوند.
رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک اراک با اشاره به اینکه لباس و پوشاک مهمترین نشانه فرهنگی ، بارزترین و مشخص ترین مظهر قومی و بهترین وسیله انتقال نشانه فرهنگی است بیان کرد: با واحدهایی که بخواهند با موارد تخلف فرهنگ جامعه را تخریب کنند برخورد جدی خواهیم کرد.
مددی خاطر نشان کرد: اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک اراک با یک هزار و ۱۰۰ عضو لباس فروش و تولیدکننده لباس و پوشاک به صورت عمده و خرده فروش فعالیت دارد؛۲۰۰ واحد از این تعداد در حوزه شال و روسری فعالیت دارند.

 

46

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۳۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است

 موضوع اجرای سامانه جامع تجارت در روزهای اخیر همانند سال گذشته اعتراض و تعطیلی واحدهای صنفی در بازارهای بزرگ دادوستد طلا در شهرهایی نظیر تهران و تبریز را به همراه داشته است. بذرافشان رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران علاوه بر تایید نیمه تعطیل شدن بازار طلا در پایتخت، در مورد بی‌توجهی به درخواست‌ طلافروش‌ها مبنی بر ایجاد تغییرات در سامانه جامع تجارت صحبت کرد.

به گزارش تجارت‌نیوز، الزام به اجرای سامانه جامع تجارت از ابتدای سال گذشته اعتراض‌های جسته‌گریخته این صنف را در سراسر کشور در برهه‌های زمانی مختلف به همراه داشته است؛ در جریان راه‌اندازی و اجرای این سامانه در مقطعی از سال ۱۴۰۲ حساب‌های بانکی برخی از فعالان صنف طلا بسته شد.

بعد از کشمکش‌های فراوان، فعالان این صنف ملزم به اجرای سامانه تجارت از هفتم فروردین امسال شدند که در روزهای اخیر بار دیگر اعتراضات و تعطیلی واحدهای صنفی در بازارهای طلا در شهرهای بزرگ را به دنبال داشته است.

سامانه جامع تجارت بدون اصلاحات لازم‌الاجرا شد

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه طلا، سکه و جواهر تهران با تایید نیمه تعطیل شدن بازار طلا در تهران به تجارت‌نیوز گفت: «فعالان صنفی به اجرایی شدن مجدد سامانه جامع تجارت و بی‌تفاوتی به درخواست‌هایی که صنف طلا درباره ایجاد اصلاحات در مساله مذکور داشته‌اند اعتراض دارند؛ زیرا بعد از گذشت سه ماه هیچ تغییری حاصل نشده است.»

او با اشاره به اینکه به طور رسمی اعلام شده اجرای سامانه جامع تجارت بی‌کم‌وکاست لازم‌الاجراست اظهار کرد: «طلافروش‌ها نیز نسبت به بی‌توجهی به اعتراضات‌شان و اصلاح نشدن مواردی از این سامانه واکنش نشان داده‌اند.»

بذرافشان تاکید کرد: «در خصوص شرایط صنف طلا و چرخه تولید و توزیع، جلسات متعددی برگزار شده است؛ زیرا در بسیاری از مسائل این سامانه برای صنف طلا قابل اجرا نیست.»

اعتراض از ترس دریافت مالیات بر عایدی 

او موضوع ثبت سرمایه در سامانه جامع تجارت را غیرقابل اجرا دانست و افزود: «صنعت و صنف طلا و جواهر فرایند خاصی در چرخه تولید و توزیع دارد. علاوه بر این، بسیاری از فعالان صنفی بابت دریافت احتمالی مالیات بر عایدی در آینده نگران‌اند و این موضوع باعث شده به اجرایی شدن مجدد این سامانه واکنش نشان دهند.»

رئیس اتحادیه طلا خاطرنشان کرد: «طی جلساتی که برگزار شد، قرار بود یکسری اصلاحات انجام شود اما هیچ‌گونه تغییری در این سامانه صورت نگرفته و از هفتم فروردین استفاده از این سامانه را لازم‌الاجرا کرده‌اند و اعتراضات کسبه این صنف به همین دلیل است.»

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: یک طلافروشی با گردش مالی 9 هزار میلیارد تومان کارمندان مالیات بیشتری دادند یا طلافروشان؟ (فیلم) مالیات حدود نصف طلافروشان کمتر از ۵۰۰ هزار تومان در ماه!

دیگر خبرها

  • مهر و موم واحد‌های صنفی متخلف در رودسر
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • خبر جدید از حراج شمش/ شمش تولیدکنندگان داخلی هم حراج می‌شود
  • پلمب ۴۸ واحد صنفی متخلف در مرند
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • دیدار روسای اتحادیه های صنفی با امام جمعه شهرکرد
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • سه واحدصنفی متخلف تعزیراتی شدند