Web Analytics Made Easy - Statcounter

اپل امروز آیفون ۱۰ (iPhone X) را عرضه کرد و همراه آن اطلاعاتی در خصوص هزینه‌ی تعمیرات آن منتشر کرد. تعمیرات آیفون ایکس نیز مانند خود این گوشی گران است. اگر بیمه‌ی تکمیلی اپل نداشته باشید، یک تعویض نمایشگر ۲۷۹ دلار برایتان هزینه در بر خواهد داشت. این مقدار بیش از دو برابر هزینه‌ی ۱۲۹ دلاری تعویض صفحه‌نمایش آیفون ۶ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ۶۵ درصد از هزینه‌ی ۱۶۹ دلاری تعویض نمایشگر آیفون ۸ بیشتر است.

مقاله‌های مرتبط: آیفون ۱۰ (iPhone X) با صفحه نمایش بدون حاشیه و بدنه شیشه‌ای رونمایی شد با وجود قیمت بالای آیفون ۱۰، حاشیه سود اپل از فروش آن کمتر از سایر مدل‌ها است

اگر این قیمت به نظرتان زیاد است، باید مواظب باشید که به هیچ‌وجه به آیفون ۱۰ خود صدمه نزنید؛ زیرا هرگونه آسیبی که تحت پوشش بیمه نباشد ۵۴۹ دلار برایتان هزینه خواهد داشت. این قیمت بسیار بیشتر از قیمت تعمیر سایر گوشی‌های آیفون است. تعمیر آیفون ۸ فقط ۳۴۹ دلار و تعمیر آیفون ۸ پلاس ۳۹۹ دلار قیمت‌گذاری شده است. با این حساب، اگر قاب شیشه‌ای پشت آیفون X خود را شکستید، شاید ترجیح بدهید که به همان شکل با آن سر کنید.

بیمه‌ی تکمیلی اپل با نام +AppleCare معمولا خرج اضافه به‌حساب می‌آید؛ اما در خصوص آیفون ایکس به نظر هزینه‌ای واجب است. بیمه‌ی اپل برای آیفون ۱۰، ۱۹۹ دلار است. این قیمت برای آیفون ۸ برابر با ۱۲۹ دلار و برای آیفون ۸ پلاس ۱۴۹ دلار است. با وجود اینکه قیمت بیمه گران شده است؛ اما هزینه‌ای که به مرکز تعمیرات پرداخت خواهید کرد فرقی نکرده است. بنابراین، نمایشگر آیفون ۱۰ با پرداخت تنها ۲۹ دلار، تحت بیمه، قابل تعویض است. همچنین سایر تعمیرات این دستگاه با پرداخت ۹۹ دلار تحت بیمه‌ی تکمیلی اپل قابل انجام است.

بیمه تکمیلی اپل هم داستان خودش را دارد. به‌طور مثال در خصوص آیفون ۸، یک مرتبه تعویض نمایشگر خارج از بیمه، ارزان‌تر از خرید کارت بیمه تکمیلی تمام می‌شود. بیمه تنها زمانی به کار می‌آید که در طول سه سال، بخش دیگری از گوشی هم نیاز به تعمیر پیدا کند که بعید هم نیست.

اما، در مورد آیفون ۱۰، دو مرتبه تعویض نمایشگر تحت بیمه ۲۵۷ دلار هزینه در بر خواهد داشت که همچنان کمتر از هزینه‌ی ۲۷۹ دلاری یک مرتبه تعویض آن خارج از بیمه است. با توجه به اینکه هزار دلار برای خرید آیفون ۱۰ خود هزینه کرده‌اید، این سیاست بیمه‌ای بد به نظر نمی‌رسد؛ چرا که حتی اگر دستگاه شما به هر دلیلی کاملا از کار بیفتد باز هم پوشش بیمه‌ای خواهد داشت.

هرچند هزینه‌ها کمی بالا به نظر می‌رسند، اما به هیچ‌وجه تعجب‌آور نیستند؛ چرا که اپل برای تأمین پنل‌ OLED باید به سراغ سامسونگ برود. از آنجایی که سامسونگ تنها شرکتی است که می‌تواند این پنل‌ها را برای اپل تأمین کند، هزینه‌ی آن بالا می‌رود. همچنین به احتمال زیاد، این نوع صفحه‌نمایش به دلیل پیچیده بودن فرآیند ساخت و شکل بریده‌ی بالای صفحه، به تعداد محدود تولید شده و در اختیار اپل قرار گرفته‌ است که این نیز مزید بر علت است.

برای مطالعه‌ی تمام مطالب مرتبط با گوشی‌های جدید اپل شامل مشخصات فنی، قیمت، تصاویر و ویدیوی نگاه نزدیک،
به صفحه‌‌های آیفون ۱۰ / iPhone X یا آیفون ۸ یا آیفون ۸ پلاس مراجعه کنید.

true برچسب ها : Apple iPhone X true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۸۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه

مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران بر اهمیت پوشش بیمه‌ای یکی از داروهای نوین بیماران هموفیلی تأکید کرد.

به گزارش مهر، وی افزود: بر اساس مطالعات اقتصاد دارویی که در سازمان غذا و دارو و معاونت درمان وزارت بهداشت انجام شده است هزینه اثربخشی اقتصادی آن نیز تأیید گردیده و هزینه‌های این گروه از بیماران برای دولت حداقل یک سوم و در مواردی به نصف کاهش می‌یابد. مدیر عامل سازمان بیمه سلامت و رئیس صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج نیز در موارد متعدد درباره صرفه اقتصادی این داروی نوین اطلاع رسانی نموده اند.

قویدل ادامه داد: از دیگر محاسن مهم این دارو قابلیت تزریق زیر پوستی است که اساساً بیماران مبتلا به مهار کننده به خصوص کودکان را از رگ گیری‌های متعدد رها می‌نماید.

وی افزود: رئیس سازمان غذا دارو در همین اطلاع رسانی اخیر از امکان تولید این دارو در داخل کشور نیز خبر داده که بی تردید این خبر هم موجی از امیدواری در جامعه هموفیلی ایران جهت بهره مندی از این دارو به وجود آورده است. اما متأسفانه تلاشی برای تحت پوشش بیمه قرار دادن این دارو را شاهد نیستیم. اختصاص بودجه‌های دارویار را این سازمان در گرو تحت پوشش بیمه قرار گرفتن آن می‌داند. اما با دادن آدرس اشتباه، شائبه لوکس بودن این دارو را ایجاد می‌نماید.

مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران گفت: وظیفه سازمان غذا و دارو است که نتیجه تحقیقات اقتصاد دارویی و نتیجه تحقیق هزینه اثربخشی این دارو را منتشر نماید و شورای عالی بیمه را تشویق نماید برای صرفه جویی در هزینه‌های دولت نسبت به تحت پوشش بیمه قرار دادن این دارو اقدام فوری نماید.

وی افزود: در حال حاضر برای بیش از ۱۱۰ بیمار هموفیلی مبتلا به مهار کننده شدید، این دارو تهیه و در شرکت‌های پخش موجود است و در مواردی دستور پخش نیز گرفته است. اما تأمین هزینه‌های آن در گرو تحت پوشش بیمه قرار گرفتن این دارو است که متأسفانه تا کنون توسط شورای عالی بیمه محقق نشده است. کانون هموفیلی ایران در این رابطه نامه‌ای قبل از سال جدید به شورای عالی بیمه ارسال نموده که متأسفانه تا کنون پاسخی داده نشده است.

قویدل در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه تأمین این دارو چقدر هزینه دارد و منبع تأمین آن از چه ردیفی است، گفت: بر اساس اطلاعات ما رئیس صندوق بیمه بیماران خاص و صعب العلاج در نامه‌ای خطاب به معاون درمان وزارت بهداشت هزینه این دارو را ۵۵۰ میلیارد تومان اعلام کرده است. از آنجا که هزینه‌های دارویی بیماران خاص از سه منبع به صورت مشترک تأمین می‌شود (بیمه‌های پایه سلامت، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح، صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج و یارانه دارویار)، بدیهی است که محل تأمین این بودجه در گام اول باید از محل بودجه‌های دارو‌های عادی (آریو سون و فایبا) که این بیماران تا کنون استفاده می‌کرده اند، تأمین شود.

وی افزود: با توجه به روشن بودن مزیت‌های این دارو از نظر اثربخشی و اقتصاد درمان و همچنین سهولت استفاده بیماران از این دارو، هر تردیدی در تحت پوشش قرار دادن دارو به ضرر کشور و بیت المال است. متأسفانه در برخی اطلاع رسانی‌های سازمان غذا و دارو به گونه‌ای مطرح می‌شود؛ انگار این دارو لوکس است و حتی می‌گویند از کسانی که می‌خواهند از این دارو استفاده کنند، باید فرانشیز بگیریم؟! واقعاً دور از انصاف است برای دارو‌هایی که اثر بخشی کمتری دارند و هزینه‌های بیشتری به دولت تحمیل می‌کنند، بیماران از پرداخت فرانشیز دارو معاف باشند و بر عکس بیمار برای داروی بهتر، که هم اثربخش‌تر است و هم هزینه کمتری به دولت تحمیل می‌نماید و بی تردید کیفیت زندگی آن‌ها را بهبود می‌بخشد، فرانشیز پرداخت نمایند.

مشاور مدیر عامل کانون هموفیلی ایران در پایان اظهار امیدواری کرد شورای عالی بیمه با تحت پوشش قرار دادن این دارو، موانع دسترسی این گروه از بیماران را به این داروی نوین برطرف نموده و از تحمیل هزینه‌های بیشتر به دولت جلوگیری نماید. لازم به تاکید است معاونت اجرایی دفتر ریاست جمهوری در جریان کامل هزینه اثربخشی این دارو قرار دارد و گروه اول بیماران با کمک این دفتر از این داروی نوین بهره‌مند شدند.

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ قیمت نوبرانه سامسونگ چقدر است؟
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • هزینه نگهداری از پرخرج‌ترین خودروهای آمریکایی در حد خودروهای داخلی است!
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • نگاهی به بدترین گوشی های هوشمند جهان؛ از آیفون ۶ تا گلکسی نوت ۷ انفجاری (+عکس)
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ بهترین پرچمدار سامسونگ چند؟
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه
  • نشان‌دار شدن بیش از ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه
  • آیا حاضرید آیفون را ارزان‌تر بخرید، ولی با بدنه پلاستیکی؟
  • ۱۰ دلیل برای اینکه جدیدترین مدل آیفون را نخریم!