۶ آبان ۱۳۹۶
معایب هیوندا ولستر ،بررسی مشخصات فنی و قیمت Hyundai Veloster
تجربه رانندگی با ولستر ، هیوندای ولستر ۲۰۱۵ ، مقایسه ولستر با النترا ، قیمت ولستر ۲۰۱۶ ،مشخصات هیوندا ولستر ، ولستر توربو ، مشخصات فنی ولستر ۲۰۱۷ ، مشخصات فنی ولستر ۲۰۱۶
هیوندایی ولاستر یا ولستر (Hyundai Veloster) خودرویی کوپه سه در است که از سال ۲۰۱۱ تا کنون در کره جنوبی تولید شدهاست.
این خودرو در کلاس خودرو کامپکت کوچک قرار گرفته و طراحی آن خودروهای موتور جلو-محور جلو بوده است.
سیستم جعبهدندهٔ آن ۶ دنده به صورت دستی و اتوماتیک است.از امکانات خوبی نیز بهره مند می باشد.هیوندای ولاستر ابتدا در دو تیپ عادی و توربو قابل خریداری بود ولی اکنون هیوندای این دو تیپ را باهم ترکیب کرده است وآن را با نام ریمیکس لیمیتد ادیشن نیز به فروش می رساند.همچنین هیوندای ولوستر در سال ۲۰۱۱ موفّق به دریافت جایزه طراحی سال شد.
ریشه نام این هاچبک هیوندای از واژه لاتین velox به مفهوم سرعت و یا تردستی است. بنابراین انتظار یک خودروی سریع را باید داشته باشیم؟ ممکن است در ادامه نا امید شوید. چون باید بگویم ولوستر به اندازه ای که از آن انتظار می رود سریع نیست. این روزها خودرویی که لقب سریع را بر خود می بیند باید نتایج بهتری کسب کند. مثلا شتاب صفر تا صد ۸.۵ ثانیه یا طی مسافت ۴۰۰ متر در ۱۶.۷ ثانیه رقم هایی کاملا معمولی و در حد خودروهایی چون مینی کوپر و هوندا CR-Z است.
البته هیوندای ولوستر اولین مدل هیوندای با کلاچ دو تایی و اتوماتیک است که با سیستم گیربکس EcoShift با انتقال قدرت مناسب می تواند کیفیت تعویض دنده در حد فولکس واگن و آئودی را ارائه نماید. امکان انتخاب تعویض دنده بحالت دستی یا اتوماتیک در این نوع گیربکس فراهم آمده است.
معایب هیوندا ولسترولوستر از محصولات چشم گیر هیوندای است که با ارزشی کمی بیش از صد میلیون تومان در بازارهای ایران به فروش میرسد. از سویی هزینهی بالای آن باعث شده است در کشور ما از فهرست خرید بسیاری از علاقهمندان خودروهای با کیفیت کنار گذاشته شود، از سوی دیگر به دلیلی خاصیت وارداتی که دارد، صاحبان خودرو برای قطعات، تعمیرات و خدمات آن بلاتکلیف باشند. سوم این که برخلاف ظاهر حجیمی که این خودروها دارند فضای چندانی در داخل آنها نیست.چهارم اینکه نسخه های وارداتی علی رغم هندلینگ مناسب ، شتاب بالایی ندارند.
درست است که خودروهای کراس اوور در کشور ما و در تمام دنیا بیشتر از ون و استیشن طالب دارند اما یک خودروی کوپه هچ وقت نمیتواند سهم بازاری به قدر هاچ بک و سدان داشته باشد، مگر این که مثل مدل ولستر ساخت هیوندا در واقع هاچ بک باشد ولی ادعای کوپه بودن داشته باشد.
ظاهر نامانوس و ترکیبی این خودرو باعث شده است توجه بسیاری را در بازار به خود جلب کند اغلب سازندگان خودروهای کوپه ادعا میکنند کیفیت را فدای قیمت نمیکنند تا هم هزینههای بالای خود را توجیه کنند و هم مشتریان با تصور کیفیت بسیار بالا این محصول را خریداری کنند اما در ولوستر واقعا از این خبرها نیست.
مثلا سوراخهایی که برای هواکشی روی کاپوت جلو تعبیه شده است و نیز امکان انتخاب بین دندههای انگشتی روی فرمان و دسته دنده ی معمولی ، عملاً بی فایده و صرفاً برای زیبایی ظاهر است. ظاهرا به این دلیل است که هیوندای تصمیم گرفته است برای جلب توجه بیشتر فعالان عرصهی خودروسازی در یکی از بزرگترین نمایش گاههای فنی این صنعت در دنیا شرکت کند.
اساساً ولوستر طراحی عجیبی دارد که بر اساس آن درها متقارن نیست، به ترتیبی که در طرف راننده یک درب بزرگ و در طرف دیگر دو درب کوچکتر قرار دارد. این خاصیت باعث شده است این مدل ماشین نسبت به رقبا تفاوت بسیاری داشته باشد.
نقد و بررسی ایمنیاین خودرو از تست Euro NCAP نمرهی پنج ستاره را کسب کرد که این نمره شامل محافظت ۹۶ درصدی از سرنشینان بزرگسال میشود. در خودروی ولستر از بسیاری از تکنولوژیهای موجود استفاده نشده است که این در مقایسه با رقبا و حتی دیگر خودروهای هیوندای، اصلا خوب نیست. با این وجود، داخل اتاق نه چندان بزرگ آن، شش کیسه هوا، یک هشدار دهنده بسته نبودن کمربند ایمنی، و یک صندلی کودک Isofix قرار دارد که بدن و سر کودک را محکم نگه داشته و از ضربههای شدید در هنگام ضربه به عقب خودرو جلوگیری میکند.
نقد و بررسی هیوندای ولوستر جدید توربو ۲۰۱۶ :
هیوندای ولوستر توربو از جنبه ظاهری تا حد زیادی، شبیه همان نسخه اصلی خود به نظر میرسد. برای حفظ نمای تهاجمیتر سپرها، یک جلوپنجره تمامرخ و نیز رینگهای اختصاصی ۱۸ اینچی در آن تعبیه شده است. در داخل نیز، طراحی کابین بسیار خوب و دلپذیر است اما در عین حال، از مواد ارزانقیمتی جهت تکمیل و پرداخت آن استفاده شده و دستگیره دربها هم حسی از سستی و بیدوامی را القاء میکنند و تقریباً در هرجایی از آن، بهطور انحصاری از پلاستیکهای سخت استفاده شده است. با این وجود، کابین بهخوبی تجهیز شده و تجهیزاتی همچون سامانه هدایت ناوبری، سقف پانوراما، سیستم ورود بدون کلید هوشمند، سردکن صندلیها در آن دیده میشوند. البته تمامی اینها از حقهها و ترفندهایی است که کودکان این روزها به آن علاقه دارند.
با آنکه قسمت جلوی این خودرو از فضای خوبی بهره میبرد، اما نصب تنها یک درب در بخش عقب آن، امری آزاردهنده است، آنهم زمانی که قصد دارید افراد بیشتری را با آن حمل کنید. در قسمت عقب، جا پای مناسبی برای سرنشینان وجود دارد ولی سر سرنشینان درست زیر شیشه عقب جای میگیرد و پنجرههای کوچک کناری هم حسی از تنگی جا را به سرنشینان آن القاء میکنند (CLAUSTROPHOBIC). سایز صندوقعقب آن نیز برای خودرویی در این کلاس مناسب است.
این پیشرانه از سامانه تزریق مستقیم سوخت بهره میبرد و توانی معادل ۲۰۱ اسب بخار و گشتاوری برابر با ۲۶۴ نیوتنمتر را در دورهای ۱۷۵۰ الی ۴۵۰۰ در دقیقه، در اختیار راننده مینهد. ظاهراً بر روی کاغذ معامله خوبی به نظر میآید ولی آنچه ما واقعاً حس نمودیم، تأخیر آشکار سیستم توربو همراه با ضربههای زیاد آن بود. وقوع این امر هم هیچ کمکی به جعبهدنده ۷ سرعته اتوماتیک کند و تنبل آن نمیکند، جعبهدندهای که به نظر میآید در اکثر مواقع دندهها را در جای اشتباه خود میگذارد.
هندلینگ این خودرو تا اندازهای خوب است و با آنکه تکانهای بدنه در این خودرو مهار شده و از میزان چسبندگی درخوری هم برخوردار است اما برای یک راننده چندان دشوار نیست که به حد میانگین محدودیتهای آن دست یابد تا آن نقطهای که پدیده کم فرمانی در آن بروز کند. ما این نکته را هم کشف نمودیم که در این خودرو از همان سیستم تعلیقی استفاده شده که در مدل پایه ولوستر به کار رفته است؛ و این خودش توضیح دهنده این امر است که چرا در این خودرو، هیچ شانسی جهت اجرای حرکات نمایشی عقب (چرخشی)، همچون یک هاچبک داغ وجود ندارد.
گرچه فرمان آن به نحو درخور و شایستهای سبک و پاسخگوست ولی در عین حال، بازخورد کمی را هم از خود ارائه میدهد. علاوه بر آن، هیوندای سواری نسبتاً راحتی را برای این مدل فراهم نموده که در واقع، بهتر از گلف GTI است، همه این موارد را هم سکوت و آرامش مناسب کابین این خودرو، همراهی میکنند.
این هاچبک داغ تنها حامل یک پیشرانه ارتقاء یافته است که بر روی یک ولوستر معمولی نصب شده است و البته این موضوع هم قابل درک است که هیوندای هنوز نتوانسته دینامیک درخوری را برای خودروهایش مهیا کند (و لازم است این را هم بگوییم که برخی از مدلهایی که در امسال تحت طراحی مجدد قرار گرفتند، همانند توسان، از این لحاظ نسبتاً خوب هستند) در خاتمه، هیوندای ولوستر توربو را میتوان مخلوط عجیبوغریبی از یک خودرو دانست، اما نه یک مخلوط بهجا و درست.
ساتین
منبع: ساتین
مطهری لیست اموال خود را اعلام کرد/ یک خانه ۵۷۶ متری؛ یک پژو پارس و...
عکس| اعتراض مردمی در فرانسه، اغتشاش و آشوب در ایران!
منبع این خبر، وبسایت saten.ir است و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه این خبر را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ۱۵۲۹۲۹۷۲ را به همراه موضوع به آدرس info@porsyar.com ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.
خبر بعدی:
تجهیز سیستم آبیاری تحت فشار در آمل
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سید حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: از ابتدای امسال تاکنون، بیش از ۷ هکتار از اراضی باغی شهرستان آمل به سیستم آبیاری تحت فشار از محل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی مازندران تجهیز شد.
او افزود: از شروع ابتدای این طرح به منظور اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی برای کاهش اجرای هزینههای تولید، پروژه آبیاری تحت فشاردر سطح ۱۰۲۰ هکتار از باغات مرکبات شهرستان آمل انجام و ۳۹۰ بهره بردار از مزایای آن بهرهمند شدند.
اسلامی در خصوص مزایای اجرای آبیاری تحت فشار گفت: افزایش ۵۰ درصدی راندمان آبیاری، افزایش ۳۰ درصدی محصول تولیدی، کاهش ۸۰ درصدی هزینههای آبیاری، امکان کوددهی با آبیاری، کنترل دقیق آب مورد نیاز گیاه، وجین بهتر علفهای هرز و ثابت ماندن غلظت املاح محلول در خاک از مهمترین مزایای اجرای این طرح است.
مدیر جهاد کشاورزی آمل افزود: صرفه جویی در مصرف آب، کاهش هزینه کارگری، جلوگیری از رشد علفهای هرز، تهویه مناسب خاک، یکنواختی پخش آب، امکان پخش کود با سیستم آبیاری، کاهش هزینههای تولید، افزایش میزان تولید در واحد سطح و بهبود کیفیت محصولات از مزایای آبیاری قطرهای است.
او گفت: برگزاری کارگاه آموزشی با هدف معرفی سیستمهای نوین آبیاری و برگزاری سایت الگویی در باغات مرکبات و شرایط نصب و نگهداری سیستمها و آموزشها و توصیههای فنی لازم به فراگیران ارائه شد.
انتهای پیام/ م