Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@07:43:01 GMT

هفت آبان جعلی که وحدت ایرانیان را نشانه گرفته است

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۹۷۱۶۸

هفت آبان جعلی که وحدت ایرانیان را نشانه گرفته است

طی هفته‌های اخیر شاهد موضع‌گیری‌های مختلفی از سوی صاحب‌نظران، آگاهان مسائل تاریخی، مسئولان و ... در خصوص روز هفت آبان و نامیده شدن این روز به‌عنوان روز کوروش بوده‌ایم. موضع‌گیری‌هایی که اغلب بر جعلی بودن این روز دلالت دارد.

به گزارش ایسنا ، آخرین موضع‌گیری پیرامون روز هفتم آبان، واکنش آیت‌الله اسدالله ایمانی، نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز و خطبه‌های نماز جمعه 5 آبان بوده است؛ جایی که آیت‌الله ایمانی به مدفن کوروش در پاسارگاد نیز نگاهی تردید آمیز داشته و می‌گوید: کوروش در یکی از جنگ‌ها و خارج از کشور کشته و سر از تنش جدا شده و اینکه کجا دفن شده است معلوم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه شیراز با تصریح اینکه هفتم آبان‌ منشاء توراتی و اسرائیلی دارد، می‌افزاید: آنچه در تاریخ قدیم وجود دارد این است که کوروش جنگ‌های متعددی داشته که در یکی از جنگ‌ها در خارج از کشور کشته شده و سر از تنش جدا کرده‌اند و اینکه در کجا دفن شده معلوم نیست.

نماینده‌ی ولی فقیه در استان فارس گفته است: اگر افرادی نظری جز این دارند از تاریخ پیدا کنند و بیاورند، باید با مطالعه و حساب شده حرف زد، اینکه شبکه‌های ماهواره‌ای، خبرگزاری‌ها و گروه‌های مختلف فعال می‌شوند و حرکتی را آغاز کرده و از حس ملی‌گرایی افراد سوءاستفاده می‌کنند تا عده‌ای را به صحنه آورده و شعارهای هنجارشکنانه به آنان یاد دهد، جز به معنای ریشه داشتن هفت آبان در اسرائیل و تورات چیز دیگری نیست.

آیت‌الله ایمانی بر لزوم داشتن درایت و تدبیر در چنین مسائلی تاکید و اضافه کرد: ماجرای هفتم آبان مانند این است که اسرائیل برنامه‌ریزی و ما آن برنامه را اجرا می‌کنیم.

نماینده مردم فارس در خبرگان رهبری و تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) نیز اعتقاد دارد که موضوع هفت آبان جریان‌سازی دشمنان در فضای مجازی و ایادی سلطنت‌طلب ورشکسته‌ی خارج نشین است.

آیت‌الله سید علی‌اصغر دستغیب تاکید دارد که؛ دشمنان قسم‌ خورده نظام و مردم که در رأس آن آمریکای جنایتکار است، با جریان سازی دروغین در فضای مجازی از طریق ایادی سلطنت‌طلب ورشکسته خارج نشین خود مسائلی جعلی نظیر 7 آبان، که هیچ‌گونه سند تاریخی ندارد را مطرح می‌کنند به این امید که اتحاد مردم را خدشه دار کنند.

آیت‌الله دستغیب در بیانیه‌ای افزوده است: ‌دشمن قصد سوءاستفاده از هویت ایرانی دارد و با طرح هویت ایرانی در مقابل هویت اسلامی به دنبال ایجاد دوگانه سازی متعارض است.

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) می‌افزاید: دشمن متوجه ارزشمند بودن سرمایه اتحاد است و به دنبال ضربه زدن به این سرمایه گران‌بها از طریق رخنه در صفوف متحد مردم و ایجاد شکاف و اختلاف بوده تا به‌ نظام برآمده از متن مردم ضربه وارد کند.

به گزارش ایسنا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز پیش از این گفته بود: هیچ سند تاریخی در مورد اینکه هفتم آبان روز تولد کوروش است وجود ندارد؛ اصولا تولد کورش و مرگ وی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و به لحاظ قرائت زمانی و مکانی محل مجادله است.

بهزاد مریدی با تاکید براینکه نظام اسلامی به هیچ عنوان رویکرد مقابله‌ای با کوروش و تاریخ و پیشینه‌ی کهن ایران زمین را نداشته و ندارد، می‌گوید: بسیاری از بزرگان دینی و صاحب‌نظران نظیر آیت‌الله آقاسید مجتبی موسوی‌لاری بر این امر تاکید داشته و دارند که کوروش همان ذوالقرنین است.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه تنها سند تاریخی موجود در خصوص کوروش، گل‌نبشته‌ای است که دکتر ارفعی به‌عنوان عیلام شناس آن را ترجمه کرده، می‌افزاید: زمان پیروزی سپاه کوروش بر بابل تاریخی حوالی 23 مهر دارد و بعد از آن کاروان کوروش به سمت بابل حرکت کرده و در آبان ماه وارد بابل شده و مورد استقبال قرار می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، تعیین روزی با عنوان هفت آبان به عقیده کارشناسان، تلاشی هدف‌مند برای ایجاد برهم زدن وحدت جامعه‌ی اسلامی ارزیابی کرده و معتقد هستند که ضد انقلاب همواره امنیت ایران در بخش‌های مختلف را هدف قرار داده‌ که یکی از اقدامات برنامه‌ریزی شده، بر هم زدن آرامش درون کشور با سوء استفاده از احساسات ملی‌گرایانه است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۷۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص خبرهای جعلی از خبرهای واقعی با سواد رسانه‌ای + فیلم

محمد صادق افراسیابی کارشناس سواد رسانه با بیان اینکه واقعیت اخبار را فقط از یک رسانه نباید جویا شد گفت: تشخیص خبر‌های جعلی از خبر‌های واقعی با درنظر گرفتن چند تکنیک و داشتن سواد رسانه‌ای امکان پذیر است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • دردهای سمت چپ سر نشانه چیست؟
  • ۸ نشانه ظریف که نشان می‌دهد دوست‌تان پشت سر شما صحبت می‌کند!
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم
  • (ویدئو) بهترین اتفاقی که این روزها می‌توانست در اصفهان بیفتد!
  • ببینید | رئال مادرید و کوروش یغمایی؛ شادی جود بلینگام با آهنگ «گل یخ»
  • تشخیص خبرهای جعلی از خبرهای واقعی با سواد رسانه‌ای + فیلم