Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-27@10:29:53 GMT

نتانیاهو برای عربستان فرستاده ویژه تعیین کرد

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۹۸۹۳۲

بین الملل > خاورمیانه - ایسنا نوشت: کسانی که امور رژیم صهیونیستی را پیگیری کنند، می‌بینند که اخبار متوالی درباره دیدارها و روابط محرمانه میان تل‌آویو و ریاض دیگر اخبار عادی به حساب می‌آید و تعیین مدیرکل سابق وزارت خارجه این رژیم به عنوان فرستاده شخصی نتانیاهو روابط تل‌آویو با ریاض را تقویت خواهد کرد چراکه وی یکی از مهندسان روابط اسرائیل و عربستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش  روزنامه مستقل رأی الیوم، دو روز بعد از آغاز طرح اقتصادی "نئوم" توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان رژیم صهیونیستی نخستین واکنش خود را اعلام کرد. یورام میطال، رئیس مرکز پژوهش‌های خاورمیانه "حاییم هرتزوگ" در دانشگاه بن گوریون به خبرگزاری بلومبرگ گفت: مشارکت تل‌آویو در این طرح مساله سرنوشت سازی است.

وی گفت که عربستان و اسرائیل درباره روابط دوجانبه و ایجاد پلی که شهر المستقبل در عربستان و بین مصر و از آنجا به قاره آفریقا را به هم وصل کند، گفت‌وگو کرده‌اند. وی احتمال داد که کانال‌های محرمانه‌ای میان دو طرف وجود داشته باشد.

روزنامه هاآرتص نیز نوشت: ایجاد پل بین عربستان و مصر به مجوز تل‌آویو نیاز دارد چراکه توافقنامه سال ۱۹۷۹ با قاهره معروف به کمپ دیوید به اسرائیل راهی را برای رسیدن به دریای سرخ می‌دهد و این پل می‌تواند این مسیر را ببندد.

براساس گزارش این روزنامه، ساخت این پل بخشی از پروژه شهر المستقبل است که عربستان آن را بر خط ساحلی شمال و غرب خواهد ساخت.

این روزنامه نوشت: دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل واکنشی به این طرح نداشته است. این روزنامه اظهارات میطال در سال ۲۰۱۶ را یادآوری کرد که گفته بود مخالفت با ایجاد این پل به ضرر اسرائیل نیست.

به رغم اینکه عربستان به شکل رسمی موضع خود را درباره اسرائیل اعلام نمی‌کند اما طی سال‌های اخیر دیدارهای میان مسؤولان اسرائیلی و عربستانی به حدی رسیده که برخی از آن‌ها به تل‌آویو نیز سفر می‌کنند. اظهارات و سفرهای ترکی الفیصل و انور عشقی در همین راستاست.

تزیپی لیونی، وزیر خارجه سابق رژیم صهیونیستی نیز ژانویه گذشته تصاویری از نشست خود را با ترکی الفیصل منتشر کرده بود.

ترکی الفیصل و انور عشقی همزمان در حال ترویج توافقنامه عادی سازی عربی هستند. اما آمارها و اطلاعات نشان می‌دهند که عشقی بر الفیصل پیشی گرفته است. وی به همراه تعدادی از تجار و مسؤولان عربستانی به اراضی اشغالی سفر کرده بود.

سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در آن زمان اعلام کرد که عشقی با دوری گلد، مسؤول وزارت خارجه در هتل ملک داوود قدس و یوآو مردخای، فرمانده نظامی مسؤول کرانه باختری و غزه و اعضای احزاب مخالف در کنست دیدار کرده بود.

روزنامه هاآرتص در آن زمان نوشت: اگر موافقت دولت عربستان نبود، سفر عشقی به اسرائیل امکان پذیر نبود.

49310

کلید واژه‌ها : عربستان - رژیم صهیونیستی -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۸۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکرات برای مبادله اسرا با حماس به بن‌بست رسید؟ | حماس: پاسخ اسرائیل را در مورد مذاکرات دریافت کردیم

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از شبکه الجزیره قطر، الحیه افزود: جنبش اقدام به بررسی این پیشنهاد خواهد کرد و پس از اتمام بررسی‌ها، حماس پاسخ آن را ارسال خواهد کرد.

این مقام حماس افزود که این پیشنهاد برای مذاکرات ۱۳ آوریل (۲۵ فروردین ماه) به میانجی‌گران مصری و قطری تحویل داده شده بود.

این درحالی است که جمعه شب، «محمد نزال» عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) هرگونه دریافت پیشنهاد جدید به صورت رسمی توسط حماس را رد کرد و افزود که این گروه از هرگونه درخواست و پیشنهاد جدی در مورد مذاکرات استقبال می‌کند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی جمعه شب اعلام کردند که مذاکرات برای مبادله اسرا با حماس به بن‌بست رسیده است.

به گزارش ایرنا، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که کابینه جنگ ۱۲ روز است که درباره پرونده اسیران مقاومت در نوار غزه بحثی نکرده و مذاکرات و جنگ به بن بست رسیده است.

در همین رابطه پایگاه خبری واللا رژیم صهیونیستی هم گزارش داد که تصویر پیروزی کامل که بنیامین نتانیاهو وعده آن را داده بود، بین ساحل غزه و شهرک تخلیه شده المطله درهم شکست و پس از گذشت بیش از نیم سال از جنگ، کابینه رژیم صهیونیستی هنوز نتوانسته سیاست یا استراتژی مرحله بعد از جنگ را ارائه دهد.

بر اساس این گزارش، در چنین شرایطی، حماس ثابت و پابرجا مانده و دوباره به قدرت بازگشته و نتانیاهو به خاطر عدم فروپاشی ائتلاف خود، از اتخاذ تصمیم‌های سیاسی سخت خودداری می‌کند و همه را بلاتکلیف نگه داشته است.

همچنین روزنامه صهیونیستی معاریو نیزگزارش داد که نتانیاهو، بنی گانتس وزیر جنگ اسبق، یوآو گالانت وزیر جنگ کنونی و هرتزی هالیوی رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی اوضاع را پیچیده کردند و هیچ نگرش راهبردی برای نابودی حماس و حزب الله که شهرک‌های صهیونیستی در شمال را هدف قرار می‌دهد، ندارند اما خط پایان این اوضاع پیچیده و درهم همچنان دور است زیرا ایران وارد معادله شده است.

کد خبر 847337 منبع: ایرنا برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه فلسطین - حماس

دیگر خبرها

  • رسانه عرب زبان: تل‌آویو در پرونده «آنروا» سیلی محکم خورد
  • مذاکرات برای مبادله اسرا با حماس به بن‌بست رسید؟ | حماس: پاسخ اسرائیل را در مورد مذاکرات دریافت کردیم
  • حماس: پاسخ اسرائیل را در مورد مذاکرات دریافت کردیم
  • حماس: اسرائیل راهی جز مذاکره ندارد
  • سفر هیات مصری به تل‌آویو برای انجام مذاکرات
  • نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه بر اقدامات ما تأثیری نخواهد داشت
  • زلزله در ساختار نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی
  • تظاهرات علیه سیاست‌های نتانیاهو در قلب تل‌آویو
  • بحران ناتمام تل‌آویو
  • حمله وزیر نتانیاهو به ارتش رژیم اسرائیل