Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@07:30:34 GMT

نور امید در دل کارگران بلبرینگ سازی تبریز

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۰۲۸۹۱

نور امید در دل کارگران بلبرینگ سازی تبریز

تبریز- ایرنا - شرکت بلبرینگ سازی تبریز پس از سپری کردن مشکلات و تعطیلی خطوط تولید، به هیات حمایت از صنایع کشور واگذار شد تا روند فعالیت این واحد تداوم یابد.

به گزارش روز شنبه ایرنا، این شرکت تنها تولید کننده انحصاری انواع بلبرینگ و رولر در کشور است که پس از واگذاری سهام آن به بخش خصوصی از مشکلات مدیریتی رنج می برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حقوق چند ماهه کارگران این واحد پرداخت نشده و این واحد به دلیل بدهی های بانکی و از دست دادن بازار با مشکلات زیادی مواجه بود.
از این رو با تلاش مدیران ارشد استان آذربایجان شرقی و کسب موافقت هیات دولت بر اساس قانون حمایت از صنایع مصوب سال 1343 این شرکت به هیاتی که به منظور اجرای این قانون شکل گرفته واگذار شد تا روزنه های امید برای تداوم فعالیت این واحد در دل 200 کارگر این کارخانه زنده شود.
به این منظور امروز با حضور مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس هیات حمایت از صنایع کشور و با برگزاری آئینی اعضای هیات اجرایی این واحد معرفی و عزم مدیران و کارگران برای زنده نگهداشتن آن جزم شد.
بهروز ریاحی رییس هیات حمایت از صنایع امروز در جمع مدیران صنعتی بخش خصوصی و دولتی استان آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه بلبرینگ سازی یکی از واحدهای خوشنام کشور است که با برند معتبر در سطح ملی و منطقه محصول خود را به بازار عرضه می کرد، گفت: به دلیل نوسانات ارز و بحران مدیریتی از سال 1391 سیر نزولی خود را طی کرد و جایگاه خود را در صنعت کشور از دست داد.
وی با اشاره به اینکه این کارخانه به صورت مشروط برای 6 ماه تحت پوشش هیات حمایت از صنایع قرار گرفته است، ادامه داد: اختصاص تنخواه 150 میلیارد ریالی با مشکلاتی مواجه بود که با پی گیری استاندار و موافقت سازمان برنامه و بودجه هفته گذشته این میزان تسهیلات دریافت شد و به موجب قانون اعضای هیات اجرایی شرکت منصوب شدند.
وی با اشاره به اینکه تمام اختیارات مدیرعامل به رییس هیات اجرایی شرکت بلبرینگ سازی واگذار شده است، گفت: امروز با حضور استاندار احکام اعضای هیات اجرایی شرکت تقدیم شد.
ریاحی با اشاره به اینکه امروز وجه تنخواه تخصیص یافته برای اداره شرکت بلبرینگ سازی به حساب مشترک سه عضو هیات اجرایی شرکت واریز می شود، اظهارکرد: وجود کارگران شریف و منضبط در کنار مشتریان بالقوه امتیاز این واحد است.
وی با اشاره به اینکه شرکت های موتوژن، پمپ ایران و ایدم می توانند از مشتریان اصلی تولیدات بلبرینگ سازی باشند، گفت: بخشی از معوقه های حقوق کارگران شرکت با تنخواه تخصیصی پرداخت می شود و بقیه برای بازسازی و خرید مواد اولیه مورد نیاز هزینه می شود.
ریاحی با بیان اینکه با تداوم تولید و فروش نگرانی کارگران به طور کامل مرتفع می شود، گفت: برافراشته ماندن پرچم بلبرینگ سازی نیازمند همراهی کارگران است.
رییس هیات حمایت از صنایع با اشاره به اینکه تعدادی از برندهای معروف کشور در اثر تحریم های دشمنان جایگاه خود را در بازار جهانی از دست دادند، گفت: تداوم فعالیت این واحدها از دغدغه های اصلی دولت است و اختصاص تسهیلات رونق تولید هم در این راستاست.
ریاحی با اشاره به اینکه 240 هزار میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید در سال گذشته برای 17 هزار واحد تولیدی کشور پرداخت شد، اعلام کرد: این رقم در سال جاری به 300 هزار میلیارد ریال برای 25 هزار واحد افزایش یافته است.
وی با اشاره به وجود 72 هزار واحد تولیدی در کشور، سوء مدیریت و واگذاری واحدها بدون بررسی اهلیت را از مهمترین دلایل واحدهای مواجه با بحران عنوان کرد.
حسین نجاتی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی هم با قدردانی از مدیران بانک ها و دستگاه های خدماتی طلبکار از شرکت بلبرینگ سازی به جهت استمهال بدهی شرکت و همچنین قطع نشدن بیمه کارگران، گفت: با حمایت صورت گرفته امید می رود در کمترین مدت تولید شرکت به ظرفیت لازم رسیده و توان بازپرداخت بدهی ها حاصل شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی با بیان اینکه کارگران با صبر و قناعت خود بیشترین نقش را در راه اندازی مجدد بلبریگ سازی داشتند، اظهار امیدوای کرد: با انتخاب مدیری لایق، رونق تولید به این واحد بازگردد.
احد حسینی گفت: مدافع حقوق کارگران هستیم و سعی خواهیم کرد با فعال سازی بلبرینگ سازی، حقوق معوقه کارگران شرکت پرداخت شود.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در خانه ملت هم با اشاره به اینکه نیاز بلبرینگ کشور 100 میلیون قطعه و ظرفیت تولید شرکت بلبرینگ سازی تبریز 6 میلیون قطعه است، پیشنهاد کرد: واحدهای صنعتی کشور نیاز خود را از این واحد تامین کنند.
شهاب الدین بیمقدار با اشاره به اینکه بلبرینگ سازی واحد مونتاژی نیست و پتنت ( سند تولید ) دارد، گفت: این واحد توان تغذیه صنایع نظامی را هم دارد.
رییس هیات اجرایی شرکت بلبرینگ سازی هم با اشاره به اینکه تبریز مهد صنعت و تولید است، گفت: سوء مدیریت ها در صنعت مزمن شده و برند چینی بر روی تولید ما زده می شود.
اللهویردی صفرنژاد ادامه داد: این رویکرد لگدمال کردن برند داخلی و خیانت به تولید ملی است.
وی گفت: به احتمال زیاد یک دوره اورژانسی در شرکت خواهیم داشت اما به همراهی کارگران در برنامه راهبردی تولید شاهد بهبود وضعیت و پایداری تولید خواهیم بود.
به گزاش ایرنا، هیات حمایت از صنایع تا به مرحله سوددهی رساندن بلبرینگ سازی تبریز، مدیریت این شرکت را برعهده خواهد داشت و پس از آن با برگزاری مزایده سهام این شرکت به مجموعه ای دارای صلاحیت لازم واگذار خواهد شد.
شرکت بلبرینگ ایران (IBC) در سال 48 با مشارکت شرکت SKF سوئد، تأسیس شده و توان تولید بلبرینگ و رولر برینگ‌های مخروطی بر اساس مشخصات ارائه شده توسط ISO (سازمان استاندارد جهانی) را دارد.
گزارش از پرویز انصاری ** انتشار: رستگار
3071/6183

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۲۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب در سیستان و بلوچستان

علیرضا قاسمی  گفت: پیرو صدور هشدار قرمز هواشناسی تمام تمهیدات لازم اعم از آماده‌باش کامل نیروهای عملیاتی، استقرار تمام تجهیزات و ماشین‌آلات سنگین، ناوگان آبرسانی سیار و ایمن‌سازی خطوط برق منابع تولید تا پایان بحران اتخاذ شده است.

وی  بیان کرد: برای مقابله با بحران سیل و جلوگیری از اختلال در روند خدمات‌رسانی به مردم مرکز و جنوب سیستان و بلوچستان، همزمان با اعلام هشدار قرمز هواشناسی جلسه مدیریت بحران تشکیل و اقدامات لازم برای پیشگیری و یا کاهش آسیب‌های احتمالی ناشی از سیلاب مصوب و ابلاغ شد.

وی افزود: در همین راستا برای روزهای بحرانی پیش‌رو از هم‌اکنون ۸۶ نیروی عملیاتی در قالب ۴۳ تیم واکنش سریع و ماشین‌آلات سنگین در پنج شهرستان زابل، زاهدان، سراوان، ایرانشهر و چابهار مستقر شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از ذخیره‌سازی آب در مخازن ذخیره مناطق شهری و روستایی که در معرض آسیب‌پذیری بالا قرار دارند خبر داد و گفت: پایش و رصد مستمر کلرمازاد و کدورت آب در مناطقی که منابع تولید در حاشیه رودخانه‌ها و یا از سدها آب تامین می‌شود نیز در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: ایمن‌سازی خطوط برق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و ایمن‌سازی و ایجاد خاکریز در اطراف منابع تولید (چاه‌ها) و ایستگاه‌های پمپاژ آب و فاضلاب در معرض سیلاب از دیگر اقدامات لازم برای مقابله با آسیب‌های احتمالی ناشی از سیل است.

قاسمی اظهار کرد: با توجه به وقوع سیلاب در رودخانه‌های فصلی دور از انتظار نیست نسبت به رفع حوادث نشت خطوط انتقال یا شکستگی خطوط انتقال سریعا اقدام شود.

رصد مستمر تاسیسات تامین، تولید و انتقال آب در طول بحران

مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان هم بیان کرد: با توجه به شدت بارش‌ها در شهرستان‌های زرآباد، چابهار، کنارک و دشتیاری، تمامی ماشین آلات حوزه فاضلاب و پمپ‌های لجن‌کش قوی، ماشین آلات سنگین و تجهیزات مقابله با بحران جهت امدادرسانی در حالت آماده بکار قرار دارند.

احمد دشتی افزود: هماهنگی برای آمادگی پیمانکاران بخش خصوصی برای بکارگیری تمامی ماشین‌آلات و تجهیزات انجام شده تا درصورت نیاز بکارگیری شود.

وی ادامه داد: همچنین تمامی مولدهای برق اضطراری در تاسیسات آب و فاضلاب و ناوگان آبرسانی سیار در سیستان و بلوچستان نیز در حالت آماده به کار قرار دارند.

مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان اضافه کرد: استقرار و برقراری کشیک کارکنان معاونت بهره‌برداری و توسعه آب و فاضلاب، رصد مستمر تاسیسات تامین، تولید و انتقال آب تا پایان شرایط اضطراری، اعلام سریع گزارش هرگونه حادثه احتمالی از جمله اقدامات برنامه‌ریزی شده شرکت در طول گذر از بحران است.

وی خاطرنشان کرد: در جلسه مدیریت بحران مقرر شد با توجه به وقوع سیلاب در رودخانه‌های فصلی و در صورت وارد آمدن آسیب به تاسیسات نسبت به اعزام تیم‌ عملیاتی جهت رفع حادثه با قید فوریت اقدام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بازگشت ۷ واحد راکد در تربت حیدریه به چرخه تولید
  • جشن احیای ۲۰۱ واحد راکد صنعتی در استان سمنان
  • برنامه ریزی برای راه اندازی ساخت اتاق اتوبوس و تریلی در واگن سازی زرند
  • تاریخچه شرکت موتورسیکلت سازی یاماها؛ از تولید آلات موسیقی تا ویلچر و اسکوتر
  • امسال سال سرنوشت‌سازی برای شرکت‌های دانش‌بنیان است
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ برپایه DNA بررسی شد
  • دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد
  • ۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب در سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۲۳ درصدی درآمد پلیمر آریاساسول در ۱۴۰۲