Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز،  مایکل هایدن در گفت‌وگو با روزنامه صهیونیستی اورشلیم پست گفت: من درباره این ایده با دولت صحبت کردم. می‌توانم تصور کنم که ممکن است آمریکا بخواهد ایران را از جدیت خود آگاه کند.

وی افزود: باید به اسرائیل اجازه خرید بمب‌های سنگرشکن به طور تدریجی داده شود و نیز نحوه استفاده از این بمب‌ها را به آن‌ها تعلیم بدهیم، ولی بهتر است این بمب‌ها در خاک آمریکا باقی بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هایدن مدعی شد: در بدترین حالت ممکن و در صورتی که به طور ناگهانی با ساخته شدن سلاح هسته‌ای از سوی ایران رو به رو شویم، اسرائیل با داشتن این بمب‌ها می‌تواند برنامه هسته‌ای زیرزمینی ایران و نیز ساخت سلاح هسته‌ای توسط این کشور را متوقف کند.

به نوشته این روزنامه این در حالی است که یسرائیل کاتس وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی پیش‌تر اعلام کرده بود که این رژیم مایل است تا برای تضمین عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای از اقدام نظامی استفاده کند.

مقامات ایران همواره ضمن رد اتهامات بی‌اساس آمریکا و غرب تاکید کردند که برنامه‌های هسته‌ای ایران کاملا صلح‌آمیز است و آژانس نیز تا کنون هشت بار این موضوع را در گزارش‌های خود تایید کرده است.

انتهای پیام

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۴۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا

به گزارش «تابانک» به نقل از ایرنا از تاس، زاخارووا تصریح کرد: ما به این دلیل با این پیش‌نویس مخالفت کردیم که آمریکا تلاش کرد در شورای امنیت سازمان ملل تعهدات حقوقی جدیدی درباره امنیت فضا ایجاد کند که فراتر از پیمان‌ها و توافقنامه‌های فعلی است؛ که مهمترین آنها پیمان ماورای جو ۱۹۶۷ است.

روسیه چهارشنبه شب قطعنامه پیشنهادی آمریکا و ژاپن درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را در نشست شورای امنیت سازمان ملل وتو کرد.

۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل به قطعنامه پیشنهادی آمریکا و ژاپن رای مثبت دادند، چین یکی از اعضای دائم شورای امنیت رای ممتنع داد و روسیه دیگر عضو شورای امنیت به این قطعنامه رای مخالف داد و آن را وتو کرد.

شورای امنیت ملی ایالات متحده آمریکا در واکنش به وتوی قطعنامه کشورش از سوی روسیه گفت که این وتو، نگرانی‌های جدی را در مورد برنامه‌های روسیه برای فضای ماورای جو ایجاد می‌کند.

این رای‌گیری پس از آن صورت گرفت که واشنگتن، مسکو را به ساخت سلاح هسته‌ای برای ارسال به فضا متهم کرد. آمریکا معتقد است که روسیه در حال استقرار یک جنگ‌افزار هسته‌ای ضد ماهواره در فضا است که انفجار آن می‌تواند در همه موضوعات از ارتباطات نظامی تا حتی خدمات مسافربری اینترنتی، خرابکاری ایجاد کند.

مسکو این ادعاها را رد کرده و ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه گفته است که مسکو مخالف استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا است.

دیگر خبرها

  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است | در دکترین ما سلاح هسته‌ای وجود ندارد
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است/ در دکترین ما دسترسی به سلاح هسته ای وجود ندارد
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات ایران
  • آمریکا: برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تلاش می‌کنیم
  • به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • تلاش آمریکا برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا
  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد