Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مجله همگردی»
2024-04-25@14:45:34 GMT

8 توصیه برای مدیریت هزینه ها در سفرهای گروهی

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۰۵۲۳۸

وقتی به صورت گروهی سفر می کنید، مخارج سفر می تواند یک عامل نگران کننده برای شما محسوب شود. در ادامه این مطلب 8 نکته در رابطه با کاهش هزینه در سفر، سفر ارزان و سفر گروهی را به شما می گوییم تا بتوانید با آسودگی خاطر از تعطیلات تان لذت ببرید و نگرانی ای از بابت هزینه ها نداشته باشید. بودجه می تواند در سفر گروهی دردسر بزرگی محسوب شود به خصوص اگر در شرایطی قرار بگیرید که همه ی افراد گروه بودجه ی یکسان برای هزینه کردن نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی با دوستان و آشنایان تان به سفر می روید و باید بابت همه چیز کمی گران تر از آنچه انتظار داشتید هزینه بپردازید، ممکن است اضطراب و نگرانی از این بابت در شما ایجاد شود. به همین دلیل مهم است که شما برای هر چیزی آماده باشید و این بدان معناست که از توصیه هایی در رابطه با کنترل بودجه که در ادامه می خوانید را به کار ببرید تا به جای نگرانی از مقدار پولی که همراه خود یا دوستانتان است، از مناظر زیبای سفرتان لذت ببرید. پس با همگردی همراه باشید برای کسب اطلاعات در مورد سفر ارزان، کاهش هزینه در سفر و سفر گروهی.

1) از پیش یک بودجه ی تقریبی تعیین کنید

 احتمال می رود که در یک سفر گروهی، میزان بودجه ی هر فرد مبلغ متفاوتی باشد. منصفانه نیست که وقتی بیرون می روید با صرف هزینه های بالا فردی که از بودجه ی کمتری برخوردار است در مضیقه قرار گیرد و از طرفی هم نباید بودجه ی پایین تر آن فرد شما را از فعالیت هایی که دوست دارید انجام دهید و برای آن ها هزینه کنید، باز دارد. باید این موضوع را قبول کنید که وقتی صحبت از سفر ارزان و سفر گروهی می شود، هر فرد هدف و بودجه ی متفاوتی دارد. اگر یک بودجه ی تقریبی برای هر روز تعیین کند، همه ی افراد گروه می توانند برنامه ریزی کنند برای کاهش هزینه در سفر و تصمیم بگیرند که چه کارهایی را می توانند یا نمی توانند انجام بدهند.

2) میزان متفاوت بودجه ی یکدیگر را درک کنید

وقتی یک مقدار بودجه ی حدودی را تعیین کردید برای داشتن سفر ارزان و سفر گروهی، سعی کنید به آن پایبند باشید. اگر یکی از همراهانتان به دلایل مالی از شرکت در برنامه یا فعالیتی خودداری کرد، به او اعتراض نکنید. اجازه دهید بر اساس بودجه ای که در اختیار دارد تصمیم بگیرد و کاری را که دوست دارد انجام بدهد. به این موضوع احترام بگذارید که همه ی افراد دوست ندارند فعالیت های یکسانی را انجام بدهند و یا برای موارد مشابهی هزینه بکنند. توجه اعضای گروه را به دوست تان جلب نکنید و همچنین اگر گروه در چنین مواردی به شما عکس العمل نشان دادند، اعتراض نکنید تا جو نامساعد در گروه ایجاد نشود.

3) میزان بدهی افراد گروه به یکدیگر را یادداشت کنید 

ممکن است کمی هزینه کردن برای همراهانتان در موقعیت های مختلف برای شما اهمیت چندانی نداشته باشد اما احتمال اش هست که این موضوع برای فرد دیگری از اعضای گروه اهمیت داشته باشد. یادداشت هزینه های پرداخت شده توسط هر فرد باعث می شود اوضاع عادلانه پیش برود. اکثر مواقع کسی در گروه هست که احساس می کند بیشتر از بقیه ی افراد هزینه کرده است. یادداشت کردن پرداختی های هر فرد روی یک کاغذ یا ثبت آن ها در گجت همراهتان به شما کمک می کند تا در این زمینه همیشه آپدیت باشید. اپلیکیشین Splitwise در این زمینه بسیار مفید و کارآمد است. هزینه های هر فرد را در آن ثبت کنید و در انتها آن ها را به طور برابر تقسیم کنید.

4) کمی پس انداز داشته باشید تا آرامشتان در طول سفر حفظ شود

 در سفر گروهی کنترل کردن و کاهش هزینه در سفر کار دشواری است. برای مثال به لطف پیشنهاد یک نفر برای صرف وعده ی غذایی کوچک یا یک نوشیدنی مختصر، همه ی افراد گروه وسوسه می شوند در صورتی که شما واقعا به آن نیازی نداشتید. هرچند به شما قول می دهم بهترین اوقات سفرتان همین لحظات هستند. کمی پس انداز برای این مواقع داشته باشید تا در انتهای یک شب فوق العاده از پرداخت سهم تان از صورت حساب رستوران تعلل نکنید.

5) سخت گیر نباشید

اگر خسیس باشید، لذت سفر را برای دیگران و همچنین خودتان از بین می برید. اگر بودجه ی خیلی محدودی دارید در همان ابتدای سفر آن را به اطلاع افراد گروه برسانید و پس از آن دیگر چندان صحبتی از آن نکنید. هیچ چیز بیشتر از فردی که مدام ناله و شکایت می کند، لذت یک نوشیدنی خوب یا وعده غذایی دوست داشتنی تان را از بین نمی برد. موقرانه کنار بکشید و مسئله را بزرگ جلوه ندهید.

6) با کمک یکدیگر در هزینه های سفر صرفه جویی کنید

وقتی به صورت گروهی سفر می کنید می توانید با موافقت یکدیگر در زمینه های مختلف از حمل و نقل گرفته تا برنامه ی فعالیت های سفر، در هزینه ها صرفه جویی کنید. وقتی برای برنامه ریزی سفرتان تحقیق می کنید به دنبال تخفیف های ارائه شده به گروه ها باشید و بیشترین بهره را از آن ها ببرید تا سفر ارزان را تجربه کنید. با کمی سازش و توافق بین افراد گروه (مانند خوابیدن روی مبل تخت خواب شو در آپارتمان اجاره ای)، می توانید مقدار قابل توجهی پول پس انداز کنید.

7) از ماشین استفاده کنید

سفر گروهی به اروپا و با یک ماشین می تواند صرفه جویی قابل توجهی در هزینه هایتان  انجام دهد. می توانید از شاتل های Eurotunnel Le Shuttle  برای 9 نفر استفاده کنید در نتیجه اگر در زمان خوبی معامله کنید می توانید تنها چند پوند برای اجاره ی هر ماشین پرداخت کنید. همچنین، یکی دیگر از مزایای سفر با ماشین این است که دیگر هزینه های اضافه بار در سفر هوایی را نمی پردازید. می توانید هرچه نیاز داشتید را همراهتان در ماشین بگذارید و دیگر نگرانی از بابت آن ها نداشته باشید. از دیگر مزایای سفر با ماشین صرفه جویی در هزینه ی خورد و خوراک است. می توانید با همکاری یکدیگر مواد غذایی و وسایل مورد نیاز برای برپایی یک کمپ را پیش از حرکت فراهم کنید و غذایتان را بین راه بخورید برای داشتن سفر ارزان. حتی می توانید یک اجاق گاز پیکنیکی نیز همراه خود داشته باشید!

8) با یکدیگر گفت و گو کنید 

راجع به تمام مواردی که می توانید در طول سفر با رعایت آن ها در هزینه هایتان صرفه جویی کنید، با یکدیگر صحبت کنید. به عنوان مثال، اجاره ی هتل های ارزان قیمت، خوابیدن در بین راه یا در ماشین.. . اینطوری همه ی افراد می توانند از پیش بدانند که خود را برای چه چیزی آماده می کنند تا سفر ارزان داشته باشند. یادتان باشد کمی پول ارزش این را ندارد که به خاطرش دوستی تان از بین برود بنابراین هرگاه احساس کردید مسئله ای درست نیست، با ملایت و در آرامش با یکدیگر گفت و گو کنید. اگر دوست دارید افراد گروه را در شب آخر دور هم جمع کنید و خوشحالشان کنید، مقداری پول برای خرید یک بطری نوشیدنی محلی پس انداز کنید. این بهترین روش برای به پایان رساندن یک سفر است و هزینه ی زیادی هم نخواهد داشت.

آیا تا به حال در سفرهای گروهی با مشکل کمبود بودجه مواجه شده اید؟ چطور بوده است؟ آیا علاوه بر مواردی که ما در بالا به آن ها اشاره کردیم، پیشنهادی دیگری دارید؟ در قسمت نظرات برای ما بنویسید

منبع: مجله همگردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hamgardi.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مجله همگردی» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۵۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلحه واجب‌تر از نان شب؛ رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی

بر اساس گزارش جدیدی که روز دوشنبه توسط موسسه تحقیقات صلح بین المللی استکهلم یا SIPRI منتشر شد، مجموع هزینه‌های نظامی کشور‌ها در سال ۲۰۲۳ به رکورد ۲.۴۴۳ تریلیون دلار رسید.

به گزارش جماران؛ اندیکشده آمریکایی Responsible Statecraft در گزارشی در این باره نوشت: هزینه‌های نظامی در سراسر جهان در سال ۲۰۲۲ به میزان ۶.۸ درصد افزایش یافته که بیشترین افزایش از سال ۲۰۰۹ است. همه مناطق شاهد افزایش بود، اما اروپا، آسیا و اقیانوسیه و خاورمیانه بیشترین رشد را داشتند.

به گفته نان تیان، نویسنده ارشد این گزارش، «افزایش بی‌سابقه هزینه‌های نظامی پاسخی مستقیم به وخامت وضعیت صلح و امنیت جهانی است. دولت‌ها قدرت نظامی را در اولویت قرار می‌دهند، این کار خطر یک مارپیچ اقدام- واکنش را در چشم‌انداز ژئوپلیتیک و امنیتی جهان ایجاد می‌کند.»

مانند همه این سالها، ایالات متحده با ۹۱۶ میلیارد دلار در صدر فهرست هزینه‌های نظامی قرار گرفت. پس از آن چین با ۲۹۶ میلیارد دلار، روسیه با تخمینی ۱۰۹ میلیارد دلار و هند با ۸۳.۶ میلیارد دلار قرار دارند.

عربستان سعودی، یک خریدار عمده تسلیحات، با ارزش تخمینی ۷۵.۸ میلیارد دلار، در جایگاه پنجم قرار گرفت و بریتانیا (۷۴.۹ میلیارد دلار)، آلمان (۶۶.۸ میلیارد دلار)، اوکراین (۶۴.۸ میلیارد دلار) بدون احتساب ۳۵ میلیارد دلار کمک نظامی اضافی به این کشور و سرانجام فرانسه (۶۱.۳ میلیارد دلار) در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

به عنوان درصدی از تولید ناخالص داخلی جهانی یا تولید ناخالص داخلی، در سال ۲۰۲۳ هزینه‌های نظامی ۲.۳ درصد ۲۰۲۳ افزایش یافت و هزینه‌های نظامی جهان برای هر نفر بالاترین میزان از سال ۱۹۹۰ بود.

مجموع نزدیک به ۲.۵ تریلیون دلار هزینه نظامی تقریباً دو برابر مبلغی بود که جهان برای مقابله با تغییرات آب و هوایی متعهد شده است.

بر اساس گزارشی که اواخر سال گذشته توسط ابتکار سیاست آب و هوا منتشر شد، تامین مالی جهانی مرتبط با آب و هوا در سال‌های ۲۰۲۱-۲۰۲۲ به بالاترین حد خود رسید و برای اولین بار از یک تریلیون دلار گذشته و به نزدیک به ۱.۳ تریلیون دلار رسید.

بر اساس گزارش جدید SIPRI، هزینه‌های نظامی ۳۱ کشور عضو ناتو در مجموع ۱.۳۱ تریلیون دلار یا ۵۵ درصد از هزینه‌های نظامی جهانی را به خود اختصاص داده است. ایالات متحده بیش از دو سوم (۶۸ ٪) از کل بودجه نظامی ناتو را تشکیل می‌دهد، در حالی که اعضای اروپایی ناتو ۲۸ ٪ اضافی را تشکیل می‌دهند که بالاترین درصد در دهه گذشته است. ترکیه و کانادا ۴ درصد باقی مانده را تشکیل دادند.

بر اساس این گزارش، یک دهه پس از آن که اعضای ناتو متعهد شدند حداقل ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را برای ارتش خود هزینه کنند، ۱۱ کشور در سال ۲۰۲۳ به این هدف دست یافتند یا از آن فراتر رفتند.

به گفته یکی از محققان، لورنزو اسکارازاتو، «جنگ دو سال گذشته در اوکراین اساساً دیدگاه امنیتی بسیاری از کشور‌های اروپایی عضو ناتو را تغییر داده است». بر اساس این گزارش، در سال ۲۰۲۳، هزینه‌های نظامی روسیه ۲۴ درصد افزایش یافت که از سال ۲۰۱۴، زمانی که مسکو کریمه را ضمیمه کرد، ۵۷ درصد افزایش محسوب می‌شود.

بودجه نظامی ۵.۹ درصد از تولید ناخالص داخلی روسیه در سال ۲۰۲۳ را به خود اختصاص داده است. این در حالی است که اوکراین ۳۷ درصد تولید ناخالص داخلی خود را صرف ارتش کرده است، البته بدون احتساب کمک‌های خارجی که دریافت کرده است. اگر این کمک‌ها در نظر گرفته شود، کل مبلغ اختصاص یافته به ارتش اوکراین به حدود ۱۰۰ میلیارد دلار یا ۹۱ درصد از بودجه نظامی مسکو می‌رسد.

بر اساس این گزارش، چین با بودجه نظامی نزدیک به ۳۰۰ میلیارد دلار، نیمی از کل هزینه‌های نظامی در سراسر منطقه آسیا و اقیانوسیه را در سال ۲۰۲۳ به خود اختصاص داده است. این میزان نسبت به سال ۲۰۲۲ و بیست و نهمین سال متوالی افزایش بودجه نظامی پکن، ۶ درصد افزایش داشته است.

این گزارش خاطرنشان کرد که به نظر می‌رسد چندین همسایه چین هزینه‌های نظامی خود را با چین تطبیق می‌دهند. ژاپن که دهمین مخارج نظامی بزرگ جهان در سال ۲۰۲۳ را به خود اختصاص داده بود، بودجه خود را با ۱۱ درصد افزایش به ۵۰.۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۲ رساند. تایوان هزینه‌های نظامی خود را به ۱۶.۶ میلیارد دلار افزایش داد که ۱۱ درصد افزایش محسوب می‌شود.

در مورد خاورمیانه، کل هزینه‌های نظامی در سال ۲۰۲۳ به طور کلی ۹ درصد افزایش یافت و به ۲۰۰ میلیارد دلار رسید که بالاترین نرخ رشد سالانه منطقه در دهه گذشته است.

رژیم اسراییل در نتیجه جنگ غزه بودجه خود را ۲۴ درصد افزایش داد و به ۲۷.۵ میلیارد دلار رساند که آن را به پانزدهمین هزینه نظامی بزرگ جهان، درست جلوتر از کانادا و بسیار جلوتر از سومین خرج کننده بزرگ منطقه، یعنی ترکیه با بودجه نظامی، نزدیک به ۱۶ میلیارد دلار تبدیل کرد.

بر اساس این گزارش، هزینه‌های نظامی نیز در قاره آمریکا افزایش یافته است، به ویژه در آمریکای مرکزی و مکزیک که دولت‌های آن‌ها در دهه گذشته تلاش کرده‌اند نیرو‌های امنیتی خود را در برابر جنایات سازمان‌یافته تقویت کنند. در این گزارش آمده است که بودجه نظامی از سال ۲۰۱۴ در این کشور‌ها حدود ۵۵ درصد رشد داشته است.

برزیل هزینه‌های نظامی خود را در سال گذشته ۳.۱ درصد افزایش داد و به نزدیک به ۲۳ میلیارد دلار رساند، زیرا کنگره این کشور اصلاحیه قانون اساسی را ارائه کرده است که بودجه نظامی را به حداقل سالانه ۲ درصد تولید ناخالص داخلی افزایش می‌دهد.

دیگر خبرها

  • هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتش
  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • اسلحه واجب‌تر از نان شب؛ رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی
  • رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی در سطج جهانی
  • مسیر فعلی مونوریل قم توجیه ترافیکی ندارد
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها مجاز است
  • میزان سفرهای حمل ونقل عمومی درون شهری زیر ۵۰ درصد است
  • بلاتکلیفی بودجه شهرداری کرمانشاه در ۱۷۵اُمین جلسه شورای شهر