Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - لئونيد اسلوتسکي رئيس کميسيون امور بين‌المللي دوماي روسيه رويکرد ترامپ عليه برجام را تحريک آميز خواند و گفت: آمريکا در صورت خروج از اين توافق در انزواي بين المللي قرار خواهد گرفت.
سلوتسکي روز شنبه در مقاله اي در روزنامه ايروستيا چاپ مسکو نوشت: خروج احتمالي آمريکا از برجام از اقداماتي است که طي آن به ظاهر کار از مرحله تهديد فراتر نمي‌رود ولي بر اثر آن به نظم جهاني شکل گرفته لطمه شديد و مخرب ديگري وارد مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: بديهي است واشنگتن حق خود براي خروج از قراردادهايي را که به نظرش با منافع ملي ايالات متحده هماهنگ نيستند، محفوظ مي‌داند؛ اما در مورد برجام وضعيت فرق مي کند خروج و اخلال در توافق بين‌المللي تأييد شده بر اساس قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل مي‌تواند تمام سامانه ثبات جهاني موجود را زير سئوال ببرد.
وي ادامه داد: در شرايط کنوني اين سئوال مطرح است که آيا جامعه جهاني مي‌تواند از لحاظ بازگرداندن آمريکا به محيط نظم جهاني اقدام موثري انجام دهد که البته با پاسخ معيني مواجه نخواهيم بود.
اين مقام روس افزود: اما درصورت لغو اين توافق، ايران مي‌تواند غني‌سازي اورانيوم در عمق 90 متر زير زمين در کارخانه فردو را از سر گيرد. اين امر به نوبه خود باعث نگراني رژيم صهيونيستي مي‌شود.
رئيس کميسيون امور بين‌المللي دوماي روسيه افزود: همچنين در اين ارتباط مساله سلاح هسته‌اي کشورهاي به اصطلاح در آستانه هسته‌اي شدن نيز مطرح است.
اسلوتسکي با مطرح کردن اين سئوال که اگر ايران برنامه هسته‌اي خود را از سر گيرد چرا عربستان سعودي يا ترکيه يا برزيل چنين اقدامي نکنند،خاطر نشان کرد: اقتصاد اين کشورها توان اجراي چنين برنامه اي را خواهد داشت که در اين صورت راز چنداني نيز باقي نخواهد ماند.
وي ادامه داد: بنابرين اين روند را بايد در شرايط کنوني متوقف کرد. اما اين سئوال همچنان مطرح است که آيا شوراي امنيت سازمان ملل مي‌تواند واشنگتن را از حرکات ويرانگر برحذر دارد؟
وي در پاسخ به سئوال خود گفت: بله، موافقتنامه بين‌المللي نمي‌تواند با خروج فقط يک کشور به هم بخورد. به همين دليل مي‌شود به شکلي کار کرد که فقط ايالات متحده از موافقتنامه خارج شود اما خود اين توافق بين ديگر طرفين آن حفظ شود.
اسلوتسکي افزود: اگر تهران هم به تن ندادن به اقدام تحريک آميز آمريکا متقاعد شود آن وقت امکان دارد بتوان برجام را نجات داد. مخصوصاً با توجه به اينکه از سر گرفتن مجازات‌هاي سازمان ملل عليه ايران نمي‌تواند مطرح باشد.
وي ادامه داد: از لحاظ تئوري مي‌شود مجازات آمريکا بخاطر نقض قرارداد بين‌المللي را مطرح کرد زيرا به هم زدن توافق با ايران در نتيجه اقدام ايالات متحده باعث مي‌شود اوضاع جهان خيلي خطرناکتر از اوضاع کنوني شود.
به گزارش ايرنا، وي در ادامه نوشت: امکان دارد تهديد خروج از موافقتنامه نوعي بازي جديد ترامپ و اخاذي از طرف او باشد. که در اين شرايط اين پرسش مطرح است که روسيه چکار مي‌تواند بکند که به دشواري تن دادن به تحريک ترامپ و داغ‌تر کردن اوضاع از طرف خود معني داشته باشد.
رئيس کميسيون امور بين‌المللي دوماي روسيه با بيان اينکه نمي‌شود اقدام طرف آمريکايي در مورد برجام را بي پاسخ گذاشت، خاطرنشان کرد: بايد در همه سطوح موضع منفي نسبت به اظهارات ترامپ در همين مرحله بيان شود و تمام اقدامات ممکن را براي جلوگيري از خروج ايران از اين توافق بين المللي بکار بست. در آن صورت ايالات متحده واقعاً در انزواي سياسي بين المللي قرار خواهد گرفت.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۶۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد

نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای به مدت سه روز در هتل عباسی در شهر اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، انجمن هسته‌ای ایران پس از ۲۹ دوره برگزاری کنفرانس هسته‌ای در سطح ملی، شرایط را برای برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای مهیا دانست و در این چارچوب کنفرانس مذکور برتامه ریزی شد. حدود ۵۸۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که با داوری‌های دقیق توسط اساتید بیش از ۵۰ دانشگاه کشور، ‌این آثار بررسی شدند. حدود ۴۲۰ مقاله پذیرفته شده که به‌صورت شفاهی و پوستر ارایه می‌شوند.

همچنین ۵۰ دانشمند از  پنج قاره جهان میهمان نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای هستند و بیش از ۸۰ سخنران از دانشگاه‌ها، بخش های مختلف صنعت ‌هسته‌ای ایران و نیز خارج از کشور در ۱۶ میزگرد علمی و پنل‌های تخصصی سخنرانی می‌کنند. سطح استقبال سایر کشورها از این کنفرانس بسیار خوب بوده به‌طوری‌که بیش از ۵۰ نفر از سخنرانان را افراد خارجی تشکیل می‌دهند.

همچنین در حاشیه این کنفرانس نمایشگاه آخرین دستاوردهای فناوری هسته‌ای ایران برگزار می‌شود.

چرخه سوخت، کاربرد پرتوها، تغییرات اقلیمی به عنوان موضوعی جدید و حکمرانی هسته‌ای از دیگر محورهای این کنفرانس هستند که درباره آنها بحث خواهد شد.

برگزار کننده این کنفرانس بر این نظر است که، این کنفرانس بستر مناسبی را برای حضور صنعت هسته‌ای و دانشجویان حوزه هسته‌ای فراهم می کند و تلاش شده است تا دانشجویان دانشگاه‌ها، اساتید صنعت هسته‌ای و نیز علاقه‌مندان با آخرین پژوهش‌های هسته‌ای ایران آشنا شوند.

شایان ذکر است، در این کنفرانس علاوه بر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، کارشناسانی از  آژانس حضور دارند. یکی از وظایف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، حمایت از رخدادهای بین‌المللی برای توسعه علوم هسته‌ای است، بنابراین آژانس از برگزاری این رویداد استقبال گسترده‌ای داشت و حضور رافائل گروسی در این مراسم مهر تاییدی بر حمایت آژانس از رخدادهای علمی بین‌المللی است.

گفتنی است این کنفرانس از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه و با محوریت کاربرد پرتوها، راکتورهای هسته‌ای، فیزیک هسته‌ای و شتاب‌دهنده‌های ذرات، اندازه‌گیری تشعشعات، انرژی همجوشی و پلاسما، چرخه سوخت هسته‌ای ایزوتوپ‌های پایدار و رادیو اکتیو، ایمنی و امنیت هسته‌ای، کشاورزی هسته‌ای، فناوری کوانتومی، آموزش هسته‌ای، حکمرانی هسته‌ای و تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای در اصفهان برگزار می‌شود.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیدار و رایزنی گروسی با امیرعبداللهیان در تهران
  • حضور سفیر عربستان در کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای در اصفهان
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد
  • نخستین واکنش یحیی السنوار به پیشنهاد مطرح شده در قاهره برای توافق
  • هنیه: خواهان توافقی برای تضمین خروج اشغالگران از غزه هستیم
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • تهدید بن غفیر در خصوص خروج از کابینه نتانیاهو
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق