Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست خبری نمایشگاه مطبوعات گفت: یکی از مهم‌ترین رویکردهای وزارت ارتباطات حمایت از پیام رسان های داخلی است که به همین منظور برای آنها سبدهای حمایتی در نظر گرفته شده است. در حال حاضر رفتار صدا و سیما برای حمایت از پیام رسان های بومی عادلانه نیست در حالی که آنها پیام رسان های خارجی را تبلیغ می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی می خواهند نام یک پیام رسان داخلی را در برنامه تلویزیونی اعلام کنند می گویند تبلیغ می شود به همین دلیل است که باید مشکلات را در بحث تبلیغ پیام رسان های بومی و اپلیکیشن های ایرانی حل کنیم.

وزیر ارتباطات ادامه داد: در حل حاضر یکی از مهم ترین اولویت های کاری وزارت ارتباطات خدمات ارتباطی برای ایام اربعین است. در اربعین دو بحث وجود دارد: یکی بخش داخلی و تنظیم ارتباطات اپراتورهای ایرانی و دیگری مربوط به مناطق کشور عراق و حضور زائران در آن است.

وی افزود: زیرساخت های در نظر گرفته شده برای ایام اربعین نسبت به سال گذشته دو برابر رشد پیدا کرده است. همچنین مذاکرات و صحبت هایی با اپراتورهای عراقی به منظور پایین آوردن قیمت تمام شده خدمات ارتباطی انجام شده است.

آذری جهرمی با بیان اینکه استفاده از سیمکارت های عراقی مقرون به صرفه‌تر نسبت به سیم‌کارت‌های ایرانی است تاکید کرد: پیشنهاد ما این است که زائرین در ایام اربعین از سیمکارتهای عراقی استفاده کنند چرا که خدمات ارتباطی آنها بر پایه خدمات رومینگ مانند خدمات اپراتورهای ایرانی نیست و همین مسئله باعث شده تا قیمت تمام شده خدمات ارتباطی برای استفاده کنندگان از سیمکارت های عراقی به صورت محسوسی کاهش پیدا کند. لذا افرادی که نیاز به استفاده از سیمکارت خود با شماره ایرانی ندارند از سیمکارت های عراقی استفاده کنند. ما تلاش کرده ایم زبان فارسی را برای سیمکارت های عراقی اضافه کنیم تا در نهایت زائران هنگام استفاده از آنها مشکلی نداشته باشند.

محمد جواد آذری جهرمی در رابطه با بیت‌کوین در ایران گفت: بحث بلاکچین فراتر از موضوعی مثل بیت‌کوین است. در حقیقت پدیده ارزهای رمزگذاری شده دیجیتال در بسیاری حوزه ها می‌توانند مشکلات را رفع و تحول ایجاد کند. مطالعات در بانک مرکزی به منظور استفاده از بیت‌کوین انجام شده است و ما نیز در وزارت ارتباطات به فرصت و تهدیدهای آن پرداخته ایم. امیدواریم از زیرساخت بیت‌کوین در ایران استفاده شود و از حالت تحقیق و توسعه خارج شود.

آذری جهرمی با اشاره به شبکه ملی اطلاعات و حضور استارت‌آپ‌های ایرانی اظهار کرد: در حال حاضر زیرساخت شبکه ملی اطلاعات انجام شده است اما روح این شبکه بر پایه خدمات برای مردم است که می‌تواند در اقتصاد و فرهنگ ایران تاثیرگذار باشد.

وی در رابطه با زیرساخت‌های کسب و کارهای نوپا در ایران تاکید کرد: زیرساخت‌های توسعه کسب و کار در ایران به اندازه کافی وجود ندارد. یکی از موضوعات مهم برای کسب و کارهای نوپا بحث مالیات و بیمه است. همچنین این دسته از کسب و کارها نیاز به چرخه سرمایه گذاری دارند. این در حالی است که در ایران نگاه به سرمایه گذاری در استارت‌آپ چه در حالت دولتی و خصوصی با مشکلاتی جدی رو به رو است.

جهرمی ادامه داد: سرمایه گذاری خطرپذیر که برای استارت‌آپ‌ها در نظر گرفته شده است باید سود دو برابری داشته باشد اما استارت‌آپی که بخواهد به یک سرمایه گذار 40 درصد سود بدهد وجود ندارد. همین مساله باعث شده تا سرمایه گذاران در حوزه استارت‌آپ‌ها حضور پررنگی نداشته باشند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در رابطه با سایر مشکلات استارت‌آپ‌ها د رایران خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم رعایت حریم خصوصی و کپی رایت برای حفظ ایده های استارت‌آپ ها در ایران است. همچنین یکی از منابع مهم برای تامین استارت‌آپ ها از نظر مالی بحث تامین مالی جمعی است که در ایران برای آن قوانینی در نظر گرفته نشده است.

آذری جهرمی با اشاره به بحث نظارت در اپراتورهای تلفن‌ همراه گفت:‌ به منظور افزایش کیفیت و خدمات اپراتورهای تلفن همراه و ثابت، سامانه ای به زودی از طریق پیامک و اپلیکیشن از طریق وزارت ارتباطات اعلام می شود که در حال حاضر این سامانه در دست طراحی است و کاربر با استفاده از آن می تواند موقعیت جغرافیایی خود را ارسال کند و سازمان تنظیم در نهایت به نقشه ای از کل کشور در بحث ارتباطی و مشکل ارتباطی دسترسی داشته باشد.

وزیر ارتباطات در رابطه با سامانه 195 گفت: در حال توسعه سیستم 195 به منظور ردیابی شماره های ثابت و تجاری در سامانه هستیم تا این دسته از پیامک های مزاحم نیز برای مردم مشکلاتی ایجاد نکند.

وی در رابطه با حضور در شبکه های اجتماعی گفت: حضور در شبکه های اجتماعی به منظور تحقق خرد جمعی بسیار مهم است. ما می توانیم با مردم در عرصه فضای مجازی در ارتباط باشیم و مشکلات و دغدغه های آنها را مشاهده و پیگیری کنیم.

آذری جهرمی با بیان اینکه دیگر زمان حرف زدن از حمایت کالاهای داخلی به پایان رسیده تاکید کرد: وقتی ما از کالایی در داخل حمایت نمی کنیم چگونه انتظار داریم تا صادرات آن انجام شود. باید بپذیریم که دیگر زمان حرف زدن تمام شده و باید از کالاهای باکیفیت ایرانی استفاده شود. مشوق‌هایی را برای اپراتورهای کشور به منظور استفاده از کالای داخلی در نظر گرفتیم. هدف ما از ممنوعیت برخی کالاهای وارداتی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات حمایت از تولید داخلی است چرا که کالاهای ایرانی گواهینامه های بین المللی را دارند .

وزیر ارتباطات با اشاره به بحث اینترنت بدون فیلتر برای خبرنگاران تاکید کرد:‌ در گذشته اینترنت بدون فیلتر برای خبرگزاری‌ها و خبرنگاران در نظر گرفته شده بود.  ما نیز در تلاش هستیم تا امکانات این موضوع مهم مجددا فراهم شود. این زیرساخت می تواند دسترسی خبرنگاران را به دنیای خبر سرعت بخشد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۷۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح وزیر در مورد گزارش وضعیت اینترنت: زمان مشخصی وجود ندارد/ از شورای عالی فضای مجازی بپرسید/ انشاا... بهتر می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از ایسنا، با وجود آنکه در همه دولت‌ها تلاش شده تا اینترنت با سرعت‌های بالا در اختیار مردم قرار گیرد اما گاهی مردم از کندی سرعت اینترنت اعلام نارضایتی می‌کنند؛ به گونه‌ای که اوایل تابستان سال گذشته رئیس‌جمهور در پی سفرهای استانی خود با برخی گلایه‌های مردم از این موضوع روبه رو شد و پس از آن دستوری برای حل این مشکل ارائه کرد.

در واقع کارگروهی متشکل از مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی رئیس جمهور مأمور بررسی این موضوع شد تا نتیجه راهکارهای رفع دغدغه مردم تا یک ماه بعد از این دستور ارائه کند. وزیر ارتباطات هم اعلام کرد نمایندگان خود را به مرکز ملی فضای مجازی معرفی کرده‌اند و امیدوارند در دوره جدید این مرکز از ظرفیت‌های خود برای برطرف کردن مشکلاتی که خارج از اراده وزارت ارتباطات است استفاده کند.

درباره ساز و کار این کارگروه و چگونگی بررسی وضعیت اینترنت توسط کارگروه مذکور گفته شد که ساز و کار بررسی در همان کمیته مشخص خواهد شد. احتمالاً به صورت نظر سنجی‌های مستقیم و غیر مستقیم از کسب‌وکارها و از عموم مردم، گزارش‌های فنی از مراکز مرتبط در کشور در اپراتورها و وزارت ارتباطات و از طریقی که این کار گروه تشخیص دهد، قطعاً این گزارش‌ها تهیه می‌شود.

البته در آن زمان تأکید شد که زمان مشخصی در مصوبه وجود ندارد اما این کارگروه در حداقل زمان ممکن این گزارش‌ها را تهیه خواهد کرد و به محض تهیه شدن در دستور شورای عالی فضای مجازی قرار می‌گیرد.

حال با گذشت ۹ ماه از دستور رئیس جمهور برای پیگیری کندی اینترنت، عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره آخرین وضعیت کارگروه رسیدگی به کندی اینترنت توضیح داد: وضعیت این کارگروه را می‌توان از دبیر شورای عالی فضای مجازی پیگیری کرد اما باید گفت در آن کارگروه، راهکارهای کوتاه، میان و بلند مدت را برای بهبود شبکه پیشنهاد کردیم که بخشی از این راهکارها پیاده‌سازی شده است و داشبوردهای جهانی روند بهبود را نشان می‌دهد که البته با آن چیزی که هدف ماست، هنوز فاصله زیادی داریم و ان‌شاءالله وضعیت بهتر می‌شود.

۵۸۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1894890

دیگر خبرها

  • افزایش سرعت اینترنت ثابت و همراه در کشور
  • نصب و راه اندازی تکنولوژی نسل ۴ همراه اول در روستای مسلمیه اهواز
  • روستای مسلمیه اهواز ‌تحت‌ پوشش دیتای پرسرعت همراه قرار گرفت
  • افزایش عمر موتور خودرو و کاهش چشمگیر گاز مصرفی تاسیسات با محصول ضدرسوب ایرانی
  • توضیح وزیر درباره وضعیت اینترنت؛ از شورای عالی فضای مجازی بپرسید
  • توضیح وزیر در مورد گزارش وضعیت اینترنت: زمان مشخصی وجود ندارد/ از شورای عالی فضای مجازی بپرسید/ انشاا... بهتر می‌شود
  • آخرین وضعیت کارگروه رسیدگی به وضعیت اینترنت اعلام شد
  • رونمایی از اینترنت پرسرعت فیبرنوری منازل و کسب‌وکارها در گلوگاه
  • ۱۵ کیلومتر فیبرنوری نوری در گلوگاه با اعتبار ۱۵ میلیارد اجرایی شد
  • ساختمان های کشور به فیبر نوری تجهیز می شود