Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نيرو‌هاي مسلح جمهوري اسلامي ايران در 7 ماه ابتدايي سال جاري، 9 رزمايش بزرگ برگزار کردند.
به گزارش خبرنگار گروه سياسي خبرگزاري ميزان، سالانه ده‌ها و صدها رزمايش توسط يگان‌ها و گردان‌هاي مختلف نيروهاي مسلح کشورمان در سطوح خرد و کلان برگزار شده و تنها تعدادي از آنها رسانه‌اي مي‌شود. نيروهاي سپاه و ارتش جمهوري اسلامي ايران هر ساله بر حسب تدابير و برنامه‌هاي ستادکل نيروهاي مسلح، اقدام به برگزاري چندين رزمايش مي‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سردار اسماعيل کوثري جانشين قرارگاه ثارالله سپاه در تاريخ 17 بهمن 1395، به خبرنگار گروه سياسي خبرگزاري ميزان گفته بود «برگزاري رزمايش‌هاي نيرو‌هاي مسلح، جزو برنامه‌هاي ساليانه است و حداقل از يک سال قبل، براي برگزاري آن برنامه‌ريزي و طرح‌ريزي صورت مي‌گيرد؛ ستاد کل نيرو‌هاي مسلح حداقل از يک سال قبل براي آمادگي رده‌هاي مختلف نظامي، برنامه‌ها، رزمايش‌ها و تمريناتي را در نظر مي‌گيرد و آن را به کشور‌هاي منطقه هم اطلاع‌رساني مي‌کند.»
پيش‌تر و در تاريخ 14 ارديبهشت 1395، سردار حسين سلامي جانشين فرمانده کل سپاه نيز گفته بود «ما داراي تقويم مشخصي براي رزمايش‌هاي سالانه هستيم که همه آن‌ها مشخص است و به تناسب موقعيت، ممکن است رزمايش‌هايي را هم حتي بدون برنامه قبلي اجرا کنيم.»
«اجراي تمرين‌هاي مشترک» و «تست و استفاده از جديدترين تجهيزات»، مهترين اهداف برگزاري رزمايش‌هاي نظامي در سراسر جهان است.
نيرو‌هاي مسلح جمهوري اسلامي ايران در 7 ماه ابتدايي سال جاري (1396)، 9 رزمايش بزرگ برگزار کردند.
رزمايش مشترک «امداد و نجات» ايران و عمان
21 فروردين امسال، رزمايش مشترک «امداد و نجات» ايران و عمان در اقيانوس هند و به ميزباني کشور عمان برگزار شد. در مرحله نخست رزمايش مشترک امداد و نجات دريايي، تمرينات تاکتيکي متعددي نظير مانور تغيير آرايش، اسکورت کاروان تجاري و نفتکش، سوختگيري در دريا، تبادلات مخابراتي و ساير تمرينات انجام و در ادامه و در مرحله اصلي اين رزمايش، تمرينات تخصصي امداد و نجات دريايي شامل عمليات واکنش سريع در برابر سوانح غير مترقبه دريايي، نجات شناور و نجات کارکنان آسيب ديده به اجرا درآمد.

رزمايش مشترک دريايي ايران و عمان
23 فروردين امسال، رزمايش مشترک دريايي ايران و عمان با نظارت کميته مشترک دوستي نظامي جمهوري اسلامي ايران و سلطنت عمان امروز(چهارشنبه) بين نيروهاي دريايي دو کشور در آب‌هاي درياي عمان برگزار مي‌شود.
رزمايش «بيت المقدس 29 نيروي زميني ارتش»
3 خرداد امسال، رزمايش بيت المقدس 29 نيروي زميني ارتش با رمز «يا علي بن ابي‌طالب(ع)» در منطقه عمومي نصرآباد اصفهان برگزار شد. اين رزمايش با حضور تمامي رسته‌ها به صورت گروهي در قالب دو نيروي خودي و دشمن فرضي انجام شد. يگان‌هاي پياده، زرهي، توپخانه، واکنش سريع، تيپ 65 نيروي مخصوص، پهپاد و هوانيروز و پشتيباني جنگنده‌هاي نيروي هوايي ارتش در اين رزمايش حضور داشتند.
رصد آنلاين
در اين رزمايش، پهپاد مهاجر 2 ضمن پرواز بر فراز منطقه رزمايش به فيلمبرداري از مناطق گلوگاهي پرداخت و تصاوير و اطلاعات دريافتي را به صورت آنلاين به مراکز فرماندهي و کنترل منتقل کرد.

تک هوايي
همچنين دو فروند جنگنده اف 14 نيروهاي مهاجم با پرواز در ارتفاع پست، پايگاه نظامي تيپ زرهي حاضر در منطقه را مورد هدف قرار دادند. نيروهاي پدافندي نيز جهت مقابله با تک هوايي دشمن به اجراي آتش پرداختند.
بالگردهاي هوانيروز
در خلال رزمايش بيت المقدس 29 نيروي زميني ارتش، ستون‌هاي زرهي نيروهاي مهاجم توسط بالگردهاي شکاري کبرا مورد انهدام قرار گرفتند. اين بالگردها با راکت‌هاي بهينه‌سازي شده توسط سازمان جهاد خودکفايي نيروي زميني ارتش، اهداف خود را از فاصله 4 کيلومتري با دقت مورد اصابت قرار دادند. پيش از ورود بالگردهاي کبرا به منطقه، يک فروند بالگرد شناسايي 206 با پرواز بر فراز منطقه رزمايش اطلاعات لازم را در اختيار بالگردهاي رزمي هوانيروز گذاشت.
تيپ نوهد
در اثناي اين رزمايش نيروي زميني ارتش، به تيپ 65 نيروهاي راهبردي نزاجا دستور داده شد که يک تيم عملياتي جهت مقابله با اين عوامل در کوتاه‌ترين زمان ممکن به منطقه اعزام کند که اين مهم با سازماندهي و تجهيز اين تيم و استفاده از بالگردهاي هوانيروز در نزديک‌ترين نقطه به هدف و با استفاده از تکنيک «نفوذ از هوا» انجام شود. با حضور اين تيم واکنش سريع عمليات مقابله با تيم تکفيري، انهدام و دستگيري يکي از عوامل نفوذي آنان به منظور تخليه اطلاعاتي انجام شد. در اجراي اين عمليات ضد تروريستي عليه دشمن فرضي، از توان عملياتي و وسيع عناصر تک تيرانداز به منظور انهدام در منطقه هدف با موفقيت کامل انجام شد. در پايان اين عمليات ضد تروريستي نيز برداشت تيم ياد شده توسط بالگردهاي اعزامي هوانيروز براي بازگشت به مواضع خودي با موفقيت اجرا شد.
ورود تانک‌ها
در مرحله نهايي رزمايش تانک‌هاي بهينه سازي شده «چيفتن»، «تي 72» و «اسکورپين» با اجراي آتش، تاکتيک پدافند در سطح را با موفقيت در مقابل دشمن فرضي به نمايش گذاشتند. همچنين توپ‌هاي دو لول خودکششي شليکا، توپ کششي هويتزر و توپ‌هاي 30 ميليمتري نفربرهاي زرهي بي ام پي با اجراي آتش مستمر، بخش ديگري از تاکتيک پدافند در سطح را انجام دادند.
تجهيز نفربر «بُراق»
نفربر «براق» مجهز شده به راکت انداز اتوماسيون 107 ميليمتري در جريان رزمايش نيروي زميني ارتش براي نخستين بار عملياتي شد. «بُراق» مدل ايراني نفربر زرهي بي ام پي 1 است که توسط سازمان صنايع دفاع ساخته شده است.
رزمايش مشترک دريايي ايران و چين
28 خرداد، رزمايش مشترک نيروي دريايي ارتش ايران و چين در محدوده شرق تنگه هرمز تا درياي عمان برگزار شد. قريب به 700 نفر از کارکنان ناوگروه نيروي دريايي کشور چين و قريب به 700 نفر از کارکنان ولايتمدار نيروي دريايي راهبردي ارتش جمهوري اسلامي ايران در قالب پست فرماندهي و کنترل، هدايت عمليات، عمليات پرواز بالگرد و حضور دو ناوشکن ما در صحنه دريا اين تمرين مشترک را انجام دادند. در اين سلسله تمرينات، تبادل اطلاعات بين اتاق‌هاي عمليات و تمرين مشترک افسر نگهبان و صورت‌بندي‌هاي مختلف در دريا اجرا و هدايت همه تمرين‌ها از محل کنترل و فرماندهي منطقه يکم امامت نيروي دريايي راهبردي ارتش جمهوري اسلامي ايران انجام شد.

رزمايش «اقتدار و امنيت پايدار»
در تاريخ 11 تير امسال، رزمايش امنيت و اقتدار پايدار 96 در پهنه درياي خزر و در 5 مرحله برگزار شد. اين رزمايش 5 روزه در محدوده‌اي به وسعت بيش از 88 هزار متر مربع در پهنه درياي خزر در منطقه تحت ماموريت ناوگان شمال برگزار شد.
فانتوم‌هاي نهاجا
ناخدا يکم «احمدرضا باقري» فرمانده ناوگان شمال و منطقه چهارم دريايي امام رضا(ع) از پشتيباني فانتوم‌هاي نهاجا و سامانه‌هاي پدافندي قرارگاه خاتم الانبيا(ص) از يگان هاي شناور در رزمايش 5 روزه امنيت و اقتدار پايدار 96 خبر داد. در اين رزمايش از يگان‌هاي پروازي نيروي هوايي ارتش و سامانه‌هاي پدافندي قرارگاه خاتم الانبيا (ص) جهت پشتيباني به نحو مطلوبي استفاده شد.
عمليات نفوذ
در سومين روز از برگزاري رزمايش نيروي دريايي ارتش، عمليات‌هاي چريک و ضد چريک و نفوذ به ساحل توسط تکاوران نداجا انجام شد.

رزمايش روي نقشه ناهمتراز «ولايت 96»
در تاريخ 31 تير امسال، رزمايش روي نقشه ناهمتراز ولايت 96 به صورت دو طرفه و کنترل شده با هدف ورزيده کردن دانشجويان دانشگاه فرماندهي و ستاد ارتش در خصوص وظايف فرماندهي و ستاد در محيط عملياتي ناهمتراز برگزار شد. در اين رزمايش کاربرد اصول تاکتيکي و ستادي با اجراي کار عملي توسط دانشجويان در نقش فرمانده و ستاد گروه‌هاي رزمي مشترک ناهمتراز تمرين شد.
رزمايش «محرم»
در تاريخ 2 مهر، مرحله اصلي رزمايش امنيتي «محرم» با رمز مقدس يا حسين (ع) با حضور سردار «علي شادماني» معاون هماهنگ کننده قرارگاه خاتم الانبياء (ص)، سردار «حسين سلامي» جانشين فرمانده کل سپاه، سردار «محمد پاکپور» فرمانده نيروي زميني سپاه و جمعي از فرماندهان و مسئولان عالي رتبه نظامي در منطقه عمومي شمال‌غرب کشور برگزار شد. در مرحله اصلي اين رزمايش امنيتي که با محوريت قرارگاه حمزه سيدالشهداء برگزار شد، يگان‌هاي پياده، زرهي، جنگال، هوانيروز و موشکي به تمرين آمادگي‌هاي دفاعي پرداختند. در اين رزمايش علاوه بر اينکه يگان‌هاي مختلف به تمرين آمادگي‌هاي خود پرداختند، هماهنگي آنها با يکديگر و در شرايط واقعي به نمايش درآمد. در رزمايش امنيتي محرم عمليات‌هاي ترکيبي با حضور يگان‌هاي پهپادي و موشکي و توپخانه و هوانيروز و زرهي با موفقيت انجام شد.
تک سنگين
در خلال اين رزمايش، آتش سنگين ادوات توپخانه، تک سنگين نيروهاي تکاور با پشتيباني تانک‌هاي T72S نيز انجام شد.

رزمايش «حيدر کرار»
در تاريخ 2 مهر، رزمايش بزرگ «حيدر کرار» در غرب کشور برگزار شد. در اين رزمايش يگان هاي زرهي، پروازي، پهپادي و واکنش سريع نيروي زميني ارتش در قالب تيپ هاي هجومي ماموريت هاي واگذار شده را به نحو مطلوبي به اجرا گذاشتند.
پشتيباني جنگنده‌ها
در اين رزمايش جنگنده‌هاي نيروي هوايي مانورهاي پروازي و ماموريت هاي محوله را در مناطق وسيعي از مرزهاي غربي کشور و در پشتيباني از يگان هاي واکنش سريع نيروي زميني ارتش اجرا کردند.
پوشش پدافندي
رارگاه پدافند هوايي خاتم الانبيا (ص)، پوشش پدافندي لازم را براي رزمايش‌ها و تمرينات نظامي نيروهاي ارتش و سپاه در غرب و شمال‌غرب کشور فراهم کرد.
رزمايش «اقتدار»
در تاريخ 10 مهر، رزمايش مشترک ارتش ايران و عراق با نام «اقتدار» در «مرز پرويزخان» يه عنوان يکي از مهمترين دروازه‌هاي ارتباطي ايران و عراق برگزار شد. در اين رزمايش، ارتش تحرک و قدرت تهاجمي خود را توسط يگان‌هاي واکنش سريع، متحرک هجومي و انبوهي از يگان‌هاي زرهي به نمايش گذاشت و رزم آوران ارتش عراق نيز در کنار ايرانيان حضور داشتند. در اين رزمايش، توان زرهي، توپخانه، موشکي، پهپادي و بالگردي مورد آزمايش قرار گرفت.
به نظر مي‌رسد با توجه به شرايط پيچيده و بحراني منطقه و درحاليکه حضور نيروهاي فرامنطقه‌اي در غرب آسيا هنوز به صورت کامل به پايان نرسيده، برگزاري رزمايش‌هاي نظامي يگان‌هاي عملياتي، علاوه بر افزايش آمادگي دفاعي نيروهاي مسلح، جمهوري اسلامي ايران، تا کنون در زمينه بازدارندگي نيز تاثير بسزايي داشته و روياهاي احمقانه دشمنان اين مرزوبوم را نقش بر آب کرده است.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۰۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای جدید گروسی درباره نزدیک بودن ایران به ساخت بمب اتم/ برگزاری رزمایش «ماشه هسته‌ای» کره شمالی/ ازسرگیری مذاکرات برای برقراری صلح در یمن/ آغاز رزمایش «پرچم صحرای ۹» در امارات با مشارکت ۱۰ کشور

بین الملل تابناک: ادعای جدید گروسی درباره نزدیک بودن ایران به ساخت بمب اتم، برگزاری رزمایش «ماشه هسته‌ای» کره شمالی، ازسرگیری مذاکرات برای برقراری صلح در یمن، آغاز رزمایش «پرچم صحرای ۹» در امارات با مشارکت ۱۰ کشور و هشدار درباره خطر حملات پهپادی برای امنیت ملی آمریکا از مهم ترین خبرها و رویدادهای منطقه ای و بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.

ادعای جدید گروسی درباره نزدیک بودن ایران به ساخت بمب اتم

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ضمن تکرار ادعاهای سیاسی و تحریک‌آمیز درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان مدعی شد که ایران تا دستیابی به اورانیوم با غنای مورد نیاز برای تولید سلاح اتمی، چند هفته فاصله دارد.

رافائل گروسی در گفت‌وگو با شبکه آلمانی دویچه‌وله افزود: این بدان معنا نیست که ایران در این مدت زمان، سلاح هسته‌ای خواهد داشت. وی تصریح کرد که هرچند غنی‌سازی اورانیوم در سطح بالا مایه نگرانی است، اما نمی‌توان به این نتیجه مستقیم رسید که ایران دارای سلاح هسته‌ای است. مدیرکل آژانس توضیح داد: "یک کلاهک هسته‌ای فعال، به چیزهای دیگری به‌غیر از تولید مواد شکافت پذیر نیاز دارد."

مدیرکل آژانس همچنین به تدابیر جبرانی ایران تحت برجام اشاره و ادعای کاهش دسترسی‌های آژانس به مراکز اتمی ایران را تکرار کرد. وی مدعی شد: «من بارها به همتایان ایرانی خود گفته‌ام که ما دسترسی و دید لازم را که به اعتقاد من باید ضروری باشد، نداریم و این مساله باعث گمانه‌زنی (درباره برنامه اتمی ایران) می‌شود.» وی مدعی شد: "وقتی همه اینها را کنار هم می گذارید، مطمئناً با علامت سوال های زیادی روبرو می شوید."

گروسی در بخش دیگری از این گفت‌وگو، ضمن تکرار ادعاهای سیاسی پادمانی درباره فعالیت‌های اتمی کشورمان افزود که این مساله محور مذاکرات وی با مقام های ایران است.

گروسی نزدیک به پنج سال است که ادعاهایی را به واسطه اطلاعات و ادعاهای غیرمستند علیه برنامه هسته‌ای کشورمان مطرح می‌کند. این ادعاها ریشه در اسناد جعلی رژیم صهیونیستی دارد که با هدف امنیتی سازی پرونده هسته‌ای ایران در اختیار رسانه‌ها و مقامات آژانس قرار می‌گیرد.

جمهوری اسلامی ایران ضمن رد ادعاهای مطرح شده همواره تاکید کرده است که تعهدات کشورها در حوزه پادمان نامحدود نیست؛ با این حال اسفند گذشته در جریان سفر دو روزه رافائل گروسی مدیرکل آژانس به تهران، به صورت داوطلبانه با فعالیت‌های راستی آزمایی و نظارت بیشتر بازرسان این سازمان، در چارچوب قانون راهبردی مجلس (قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران) موافقت کرد.

در پی این توافق (موسوم به بیانیه ۴ مارس) جلساتی در سطح کارشناسی برگزار شد و با تعاملات انجام شده از ابتدای سال جاری تاکنون، ایران و آژانس پیشرفت قابل ملاحظه‌ای در ارتقاء همکاری‌های خود طبق بیانیه مشترک اسفند ۱۴۰۱ داشته‌اند. در نتیجه این روند چندین موضوع فنی بین ایران و آژانس حل و فصل شده، گفت وگوها و تعاملات ایران و آژانس افزایش یافته و گفت وگو در مورد حل و فصل موضوعات فنی دیگری در جریان است.

برگزاری رزمایش «ماشه هسته‌ای» کره شمالی

 خبرگزاری دولتی کره شمالی(KCNA) نوشت که ارتش پیونگ‌یانگ برای نخستین بار، با هدف شبیه‌سازی ضدحمله هسته‌ای زیر نظر «کیم جونگ اون» رهبر این کشور، رزمایش ترکیبی برگزار کرد.

این رزمایش در دو بخش شامل «مانور با هدف آرایش گرفتن واحدهای نظامی و تغییر به فاز ضدحمله پس از صدور فرمان از سوی سامانه هشدار بحران هسته‌ای(Hwasanpalryong) و همچنین مانور کار کردن با سیستم فرماندهی ضد حمله هسته‌ای » برگزار شد.

خبرگزاری کره شمالی نوشت: نیروهای کره شمالی در این رزمایش‌ها آرایش ضدحمله هسته‌ای را تمرین و کلاهک‌های هسته‌ای مشقی را شلیک کردند تا در صورت صدور هشدار بحران هسته‌ای آمادگی داشته باشند.

هدف اصلی این رزمایش نمایش قابلیت اطمینان، برتری، قدرت و ابزارهای متنوع هسته‌ای کره شمالی و تقویت قوای هسته‌ای این کشور هم از حیث کیفیت و هم از لحاظ کمیت اعلام شده است.

به نوشته KCNA، این رزمایش که «ماشه‌ هسته‌ای» نام دارد، «هشدار روشن به دشمنان است زیرا همزمان با مقطعی انجام شد که دشمنان با اقدامات به شدت تحریک‌آمیز و خصمانه، هیاهوی نظامی علیه کره شمالی به‌راه انداخته‌اند.»

ازسرگیری مذاکرات برای برقراری صلح در یمن

منابع مطلع از برگزاری نشست‌هایی در عربستان و عمان در راستای پیشبرد طرح صلح یمن خبر دادند.

 در روزهای اخیر، رسانه‌ها و منابع مطلع اطلاعاتی را فاش کرده‌اند که نشان می‌دهد ریاض و مسقط ترتیبات برگزاری یک نشست مستقیم میان «شورای ریاستی یمن» مستقر در عدن و دولت نجات ملی وابسته به جنبش انصارالله را در چارچوب تکمیل ترتیبات مربوط به امضای قرارداد صلح یمن از سر گرفته‌اند.

طبق گزارش روزنامه «القدس العربی»، دفتر «هانس گروندبرگ» فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد که گروندبرگ روز یکشنبه در مسقط پایتخت عمان با «محمد عبدالسلام» مذاکره‌کننده ارشد جنبش انصارالله و گروهی از مقامات ارشد عمانی دیدار و رایزنی کرد.

بر اساس این بیانیه، آنها در این دیدارها درباره راه‌های دستیابی به پیشرفت در نقشه راه سازمان ملل برای یمن و ضرورت کاهش تنش در منطقه خاورمیانه گفت‌وگو کردند.

همزمان با تحرکات سازمان ملل در مسقط، «رشاد العلیمی» رئیس شورای ریاستی یمن به همراه «احمد بن مبارک» نخست‌وزیر دولت مستعفی این کشور با «استیون فاگن» سفیر آمریکا در یمن دیدار و گفت‌وگو کردند.

طبق گفته منابع مطلع، العلیمی و سفیر آمریکا در دیدار انجام شده در ریاض آخرین تحولات پرونده یمن و همچنین تحولات منطقه و جهان را مورد بررسی قرار دادند.

در این دیدار همچنین درباره پرونده صلح یمن گفت‌وگو و تبادل نظر شد.

«هانس گروندبرگ» نماینده سازمان ملل متحد در امور یمن اوایل دی‌ ماه از حصول توافقی میان دولت نجات ملی یمن و دولت وابسته به ریاض در عدن خبر داده بود و گفت که نقشه راهی برای رسیدن به صلح، در نظر گرفته شده است.

آغاز رزمایش «پرچم صحرای ۹» در امارات با مشارکت ۱۰ کشور

رزمایش نظامی مشترک تحت عنوان «پرچم صحرا» با مشارکت ۱۰ کشور آسیایی و اروپایی به همراه آمریکا در امارات متحده عربی آغاز شد.

پایگاه خبری «ارم نیوز» روز دوشنبه گزارش داد که رزمایش نظامی امارات متحده عربی با عنوان «پرچم صحرا» با مشارکت کشورهای منطقه‌ای و فرا منطقه‌ای شامل ترکیه، عربستان، عمان، کویت، آمریکا، کره‌جنوبی، فرانسه، انگلیس و آلمان آغاز شد.

وزارت دفاع امارات با انتشار بیانیه‌ای ضمن اشاره به هدف از برگزاری این رزمایش که ارتقای عملکرد و آمادگی رزمی کشورهای شرکت کننده عنوان شده است، اعلام کرد: ورود نیروهای هوایی از کشورهای مختلف دوست به امارات تکمیل شده و پایان یافته است.

این رزمایش ۲۵ روز ادامه خواهد داشت.

پیشتر، وزارت دفاع امارات متحده عربی نیز در توئیتر اعلام کرد که این رزمایش با هدف افزایش دادن آمادگی رزمی و تبادل تجربه‌های نظامی میان نیروهای کشورهای شرکت کننده برگزار می‌شود.

رزمایش «پرچم صحرای ۸» ماه مارس گذشته با مشارکت بین‌المللی در امارات متحده عربی برگزار شد.

هشدار درباره خطر حملات پهپادی برای امنیت ملی آمریکا

رئیس کمیته نیروهای مسلح مجلس سنای آمریکا و معاون او در مقاله‌ای که در روزنامه واشنگتن پست منتشر شد، درباره خطر حملات پهپادی برای امنیت ملی این کشور هشدار دادند.

در مقاله واشنگتن پست به نقل از این دو مقام ارشد آمریکایی آمده است: نیروهای آمریکایی در خارج از کشور در برابر تهدید پهپادهایی که در ارتفاع پایین پرواز می‌کنند، آسیب‌پذیر هستند. پایگاه‌های نظامی محلی ما نیز تقریباً هیچ حسگر پهپادی ندارند.

این مقامات افزودند: تا کنون چندین پهپاد در حال پرواز بر فراز پایگاه‌های نظامی و تأسیسات هسته‌ای آمریکا شناسایی شده است. ما پهپادهایی را بر فراز پایگاه‌های نیروی هوایی «لانگلی» در ویرجینیا و «وایتمن» در میسوری شناسایی کردیم.

رئیس کمیته نیروهای مسلح مجلس سنای آمریکا و معاون او اذعان کردند که آژانس های امنیتی و نظامی آمریکا برای پذیرش مسؤولیت و متوقف کردن این حملات هیچ اقدامی انجام نداده‌اند.

این هشدار در حالی صادر شده است که منابع رسانه‌ای روز گذشته از حمله پهپادی به پایگاه «عین الاسد» نظامیان آمریکایی در غرب عراق خبر دادند. شب قبل‌تر هم پایگاه اشغالگران آمریکایی در میدان نفتی «العمر» سوریه با ۴ موشک و پایگاه آنها در «خراب الجیر» سوریه با ۳ موشک و یک پهپاد هدف قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • رزمایش دریایی مشترک سوریه و روسیه آغاز شد
  • حضور پررنگ ارتش آلمان در رزمایش «ارابه غول‌پیکر» بیخ گوش روسیه!
  • ادعای جدید گروسی درباره نزدیک بودن ایران به ساخت بمب اتم/ برگزاری رزمایش «ماشه هسته‌ای» کره شمالی/ ازسرگیری مذاکرات برای برقراری صلح در یمن/ آغاز رزمایش «پرچم صحرای ۹» در امارات با مشارکت ۱۰ کشور
  • مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟! / اعتراف مسوولان اصفهانی؛ آبی که از دریای عمان به اصفهان برسد وارد رودخانه نمی‌شود/ مدیریت یکپارچه تنها راه نجات زاینده‌رود (فیلم)
  • آغاز رزمایش دریایی آمریکا-فیلیپین با حضور ۱۷ هزار نیروی نظامی
  • بزرگترین رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین آغاز شد
  • آغاز رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین
  • سقوط ۲ بالگرد نظامی ژاپن
  • سقوط 2 بالگرد نظامی ژاپن/ یک کشته و 7 مفقود
  • تصاویر رزمایش آذربایجان در منطقه نخجوان