Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از فارس، سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در بیست و نهمین جلسه کمیته اجتماعی و فرهنگی شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور که در سالن کوثر اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، اظهار داشت: شهید فهمیده همواره بر تارک شهدای ایثارگر دانش‌آموز می‌درخشد و امیدواریم شاهد رشد شهید فهمیده در جامعه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: توسعه و امنیت پایدار در جامعه محقق نمی‌شود مگر اینکه ما آموزش و پرورش با کیفیت را در سطح جامعه داشته باشیم و این امر در مناطق محروم و مرزی بیشتر صدق می‌کند.

بطحایی با اشاره به اهمیت ارائه راهکارهایی برای هم‌اندیشی در خصوص توسعه پایدار در مناطق مرزی، گفت: همجواری نیمی از استان‌ها با کشورهای همسایه، فرصت و تهدیداتی را در پی دارد که ناشی از تنوع قومی، فرهنگی و مذهبی است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: تنوع قومی، مذهبی و خرده فرهنگ‌های مناطق محروم مرزی، داشتن برنامه برای تقویت توسعه پایدار را بیش از پیش ضروری ساخته است تا بتوانیم به رفع مشکلات فرهنگی و پرورشی و آموزشی در این مناطق بپردازیم.

وی ادامه داد: نبود یک استراتژی مشترک در استان‌های مرزی و تأکیدات مقام معظم رهبری بر تقویت آموزش و پرورش و توانمندسازی دانش‌آموزان مناطق مرزی و راهکارهایی که در سند تحول بنیادین آمده است باعث شد تا تشکیل شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور در شورای امنیت ملی به تصویب برسد.

بطحایی تصریح کرد: پوشش تحصیلی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل، راهبردهای کاربردی برای استفاده از ظرفیت تمامی دستگاه‌های مرزی، از جمله مسائلی است که توسط این شورا پیگیری می‌شود؛ تاکنون اقدامات بسیار خوبی نیز در این زمینه صورت گرفته است اما کافی نیست و باید بیش از پیش در این زمینه تلاش کرد.

وی از ایجاد بیش از 10 هزار مدرسه در مناطق محروم مرزی با هدف توسعه عدالت آموزشی خبر داد و خاطر نشان کرد: اختصاص ردیف اعتباری ویژه مناطق مرزی، ایجاد حق مناطق مرزی برای معلمان با حمایت دولت و خزانه و تشکیل مجتمع‌های آموزشی در مناطق محروم و پراکنده از جمله خدمات نظام جمهوری اسلامی در استان‌های مرزی است.

بطحایی گفت: علی‌رغم تلاش‌های صورت گرفته همچنان با چالش‌های جدی در مناطق مرزی مواجه هستیم؛ اعتیاد ـ دسترسی آسان به مواد مخدر ـ قاچاق کالا و شغل های کاذب، حضور افراد بی هویت در مرزها، نبود انگیزه کافی در بین معلمان برای اشتغال در مناطق مرزی، حضور کمرنگ روحانیت در مناطق مرزی و دسترسی دانش‌آموزان مرزی به شبکه‌های تلویزیون کشورهای همسایه از جمله چالش‌هایی است که با آن روبه‌رو هستیم.

وی ادامه داد: نبود فضاهای آموزشی مناسب در مناطق محروم مرزی به ویژه برای دختران باعث شده است تا بسیاری از خانواده‌ها به علت تعصبات قومی و مذهبی از ادامه تحصیل و حضور فرزندان دخترشان در مدرسه جلوگیری کنند.

وزیر آموزش و پرورش، توسعه مراکز شبانه‌روزی در مناطق مرزی را ضروری دانست و افزود: علی‌رغم آثار سوء تربیتی که ناشی از جدایی فرزندان از خانواده‌هاست، تنها راه توسعه پوشش تحصیلی در 9 مناطق محروم مرزی ایجاد مراکز شبانه روزی است که البته برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و محلی، توسعه اردوهایی که سپاه پاسداران در این مناطق برگزاری می‌کند، توسعه اماکن فرهنگی و کتابخانه‌ها و اماکن ورزشی و ایجاد مراکز مشاوره به ویژه در مناطق اهل تسنن از جمله انتظاراتی است که باید در مناطق مرزی علمیاتی شود.

706

وزیر آموزش و پرورش سید محمد بطحایی مدرسه شورای توسعه و امنیت پایدار ایثارگر شهید فهمیده دانش‌آموز

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۸۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استمرار حل و فصل مسائل مرزی آذربایجان و ارمنستان لازمه ثبات پایدار در قفقاز جنوبی است

سخنگوی وزارت امورخارجه گفت: استمرار تلاش های آذربایجان و ارمنستان برای حل و فصل مسائل مرزی با توسل به روش های مسالمت آمیز لازمه استقرار صلح و ثبات پایدار در قفقاز جنوبی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امورخارجه در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص توافق اخیر جمهوری آذربایجان و ارمنستان در مورد برخی مسائل مورد اختلاف مرزی، اظهار کرد: ما به توافقات انجام شده بین جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان در نشست کمیسیون تحدید حدود بین دو کشور احترام می‌گذاریم.

کنعانی افزود: استمرار تلاش‌های دو کشور برای حل و فصل مسائل مرزی با توسل به روش‌های مسالمت‌آمیز در چارچوب احترام متقابل دو کشور به حاکمیت و تمامیت ارضی یکدیگر لازمه استقرار صلح و ثبات پایدار در قفقاز جنوبی است.

کد خبر 742805

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • ساخت بلوک بتنی سبک ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎده ﺍﺯ ﻣﺤﺼﻮل ﺟﺎﻧبی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﻼﻣﯿﻦ
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور
  • استمرار حل و فصل مسائل مرزی آذربایجان و ارمنستان لازمه ثبات پایدار در قفقاز جنوبی است
  • بیش از ۹۵۰ نفر در دوره‌های مختلف تحصیلی سوادآموزی بوشهر جذب شده‌اند