Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شهردار تهران با تاکید برمسئولیت سنگین مدیریت شهری در قبال منطقه ۲۰ با توجه به موقعیت مذهبی و تاریخی، به لزوم توجه ویژه به توسعه امکانات رفاهی و خدماتی و تسریع در اجرای پروژه‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و تاثیرگذارتاکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شبکه خبری تهران نیوز ، حسن رباطی معاون هماهنگی و امورمناطق شهرداری تهران ظهر امروز در دیدار با شهردار و مدیران ارشد شهرداری منطقه ۲۰ گفت: با توجه به وجود حرم مقدس عبدالعظیم حسنی(ع) که یکی از چهار حرم مقدس ایران محسوب می شود و دیگر امامزادگان واجب التعظیم، و همچنین تاکیدات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) که منطقه ۲۰ را به عنوان قبله تهران معرفی کردند، مدیریت شهری در قبال منطقه ۲۰ مسئولیت سنگینی به عهده داشته و این منطقه مستلزم توجه بیشتراستو مجموعه مدیریت شهری نسبت به توجه ویژه به این منطقه و همچنین توسعه سرانه ها ، امکانات خدماتی و رفاهی تاکید ویژه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رباطی بر خدمات رسانی بیش از پیش به شهروندان این منطقه تاکید کرد وافزود: پروژه های فرامنطقه ای و شاخص منطقه ۲۰ در راستای کاهش فاصله جنوب و شمال شهر تهرانبرنامه ریزی شده است و روند عملیات اجرایی این پروژه ها بایستی با اولویت بندی انجام شود تا بهره برداری از آنها موجب تحقق هر چه سریع تر رویکرد مذکور شود.

وی به اهمیت ایمنی محدوده بازار حرم و تعیین تکلیف بافت فرسوده پیرامون حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) اشاره کرد و گفت: تشریک مساعی مدیریت شهری منطقه با فرمانداری ویژه شهرستان ری، تولیت آستان مقدس حرم حضرت عبدالعظیم(ع) و سایر سازمان های وابسته در هم افزایی بیش از پیش امور جاری در شهر تاثیر بسزایی خواهد داشت.

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه  شهرری و منطقه ۲۰ دارای سابقه چندین ساله است و باید نگاه ویژه به این منطقه داشت، افزود: بافت تاریخی و مذهبی این منطقه بستر مناسبی برای رونق اقتصادی و گردشگری محسوب می شود و اجرای طرح بافت صنعتی شمال با محوریت توسعه صنایع مرتبط، در راستای ارائه خدماتمطلوب به شهروندان و رونق بخشی به منطقه تاثیرگذار خواهد بود.

وی پروژه دسترسی بزرگراه آزادگان به خیابان شهید دستواره را مهم برشمرد و گفت: این مسیر بزرگراهی دسترسی به بوستان های شاخص منطقه ۲۰ را تسهیل می کند و موجب می شود شهروندان بیشتری از این امکان تفریحی بهره مند شوند.

معاون امورمناطق شهرداری تهران به خدمت رسانی به مردم و شهروندانی که در پیاده روی روز اربعین در تهران از میدان امام حسین(ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) شرکت می کنند تاکید کرد و یادآور شد: مدیریت شهری تهران برای بستر سازی خدمت به راهپیمایان و کمک به این حرکت مردمی و خودجوش از تمام توان خود استفاده می کند تا زائران در محیطی ایمن و مناسب به این امر معنوی بپردازند.

 

* ساماندهی پارکینگ شرق حرم حضرت عبدالعظیم(ع)؛ تا اربعین

همچنین سید احمد صفوی شهردار منطقه ۲۰ ضمن ارائه گزارش ، به اجرای  34 پروژه قابل افتتاح تا پایان سال و ۱۷ پروژه فرامنطقه ای در این منطقه  اشاره کرد و افزود: مجموعه فرهنگی برج طغرل، توسعه خط ۶ مترو تا ضلع جنوب حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، بهسازی نما و منظر شهری خیابان حرم، احداث سه بوستان تخصصی بانوان، شهربازی خانواده و دوستدار کودک،مرمت کانال هرنجی و هلال احمرو دسترسی بزرگراه آزادگان به دستواره، از مهمترین پروژه های شهری و در دست اجرا در این منطقه هستند که تاثیر بسزایی در توسعه آبادانی این نقطه جنوبی خواهند داشت.

وی به دیگر پروژه های این منطقه اشاره گرد و افزود : احداث ۲ باب مسجد،پارک سوار مترو جوانمردو پایانه مسافربری ،  7 بوستان، ۶ پل عابر پیاده،  13 زمین چمن مصنوعی، ۱۴ سرویس بهداشتی،و …  از جمله مهمترین پروژه های در حال احداث این منطقه بوده که در تلاش هستیم در کوتاه ترین زمان ممکن به بهره برداری رسیده و در اختیار شهروندان قرار دهیم .

صفوی ادامه داد: اجرای طرح ساماندهی فضای پیرامونی حرم و تعیین تکلیف تملک املاک معارض با آن، شروع بافت صنعتی شمال با عنوان طرح تجارت جهانی و ساماندهی آرامستان های داخل محدوده شهری از دیگر طرح های مهم شهری منطقه ۲۰ هستند که برای سرعت بخشیدن به روند اجرای آنها، نیازمند نگاه ویژه و حمایت  مدیران ارشد شهرداری تهران هستیم.

صفوی در پایان به ضمن اشاره به اقدامات نگهداشت و حضور زائران حرم حضرت عبدالعظیم حسنی ( ع ) در این منطقه گفت : با توجه به اینکه در روز اربعین میزبان خیل عظیمی از زائران وشهروندان تهرانی  به مناسبت مراسم پیاده روی شهر تهران هستیم، ساماندهی پارکینگ ضلع شرق و معابر پیرامونی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در دستور کار قرار گرفته است تا شرایط مناسبی برای خدمات رسانی به عزاداران حسینی فراهم شود

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۹۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، نشست بررسی دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۲ کل کشور به ریاست سید کمال هادیان‌فر معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی، محسن صادقی مدیرکل دفتر ارزیابی‌های اقتصادی و مدیریت بهره‌وری این معاونت، حمیدرضا شهرکی ثانوی معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و جمعی از مدیران عامل و رؤسای شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون‌شهری در روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این نشست ابتدا دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۲ کشور تشریح شد که بر این اساس؛ «اولویت با شرکت‌های حمل‌ونقلی یا کارگزار‌های آنها برای واردات باشد»، «شرکت‌های حمل‌ونقل، باید تعهد بدهند پس از تأیید تخصیص ارز در زمان حداکثر یک هفته‌ای نسبت به تهیه نقدینگی نهایی اقدام کنند. بدیهی است اگر این زمان افزایش یابد شرکت در لیست سیاه قرار گرفته و حداکثر تا یک سال آینده امکان واردات نخواهند داشت.»، «هر شرکت می‌تواند حد اکثر ۲۵ دستگاه وارد کند (مگر در شرایط خاص) لیکن اگر مشکل نقدینگی دارند باید همان ابتدا تعداد دقیق را مشخص کنند. در غیر این صورت حتی اگر بخشی از نقدینگی هم تأمین نشود در لیست سیاه قرار می‌گیرند»، «شرکت‌ها تا رسیدن اتوبوس به سن ۱۰ سالگی امکان فروش آنها را ندارند»، «حداکثر پیمایش اتوبوس‌ها در سال در حوزه بین شهری باید ۱۵۰هزار کیلومتر باشد مگر اینکه با توجه به شرایط روز (مثل کرونا...) این مقدار توسط سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کاهش یابد»، «ـ واردکننده باید با شفاف سازی نرخ ارز تحت نظارت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، حداکثر ۳ ماه پس از خرید اتوبوس، آن را با سود متعارف واگذار کند. بدیهی است در صورتی که خریدار وجود نداشته باشد امکان تطویل زمان از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای امکان پذیر خواهد بود.»، «شرایط تامین نقدینگی و مشخص کردن حداکثر تعداد (بند ۳)، برای شرکت‌های وارد کننده نیز برقرار خواهد بود».

در ادامه این نشست، سید کمال هادیان فر معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی ضمن عرض خیرمقدم و خوش آمد گویی به مدعوین حاضر در این جلسه و تشکر و قدردانی بابت خدمات ارائه شده به مسافران در سفر‌های نوروزی ۱۴۰۳، بر برگزاری عملیات جابه‌جایی زائران ابا عبدالله در اربعین حسینی (ع) امسال تأکید کرد و گفت: شرکت‌ها و تعاونی‌های مسافربری در نظر داشته باشند با برنامه‌ریزی و همکاری، مشکلات و موانع برطرف می‌شود.

وی افزود: با تدابیر وزیر راه و شهرسازی و تصمیمات اتخاذ شده در ستاد اربعین برای واردات ناوگان حمل‌ونقل عمومی اتوبوس برون‌شهری مبلغ ۶۰۰ میلیون یورو و همچنین ۴هزار میلیارد تومان برای ارائه تسهیلات با سود ۹ درصد از محل منابع داخلی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون شهری برای واردات ناوگان مورد نیاز در نظر گرفته شده است.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در ادامه بیان داشت: در فاز اول؛ مبلغ ۱۵۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس با عمر کمتر از ۵ سال (و قیمت هر دستگاه تا ۲۲۰ هزار دلار) در نظر گرفته شده است و متقاضیان واجد شرایط می‌توانند تا صبح روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه، تعداد ناوگانی که امکان واردات دارند را به معاونت حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کنند.

هادیان فر خاطرنشان کرد: این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از تولید مسکن تا آخرین وضعیت ابر پروژه باغ راه حضرت فاطمه
  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • طرح‌های دوازدهگانه شهرداری بندرعباس رفاهی، خدماتی و تفریحی است
  • ویژه برنامه‌های حرم رضوی به مناسبت وفات حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • برنامه‌های حرم رضوی به مناسبت شهادت حمزه سیدالشهدا(ع)
  • رویداد ویژه ایمنی و حمل و نقل در پایتخت
  • توجه ویژه به معماری ایرانی_اسلامی در شهر تهران
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت