Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - رئیس فدراسیون ورزش های پهلوانی و زورخانه ای گفت: برای آگاهی از وضعیت موجود و برنامه ریزی برای آینده، در حال ایجاد بانک اطلاعاتی ورزش های پهلوانی و زورخانه ای هستیم.

به گزارش ایرنا، مجتبی جوهری روز دوشنبه در مجمع انتخابات هیات ورزش های پهلوانی و زورخانه ای کردستان اظهار کرد: به کمک این سامانه به نوعی برای تمامی ورزشکاران، شناسنامه ایجاد و هویت چند هزار ساله ورزش های پهلوانی و زورخانه ای ثبت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در برخی از استان های کشور این کار در حال انجام است، افزود: امیدواریم تا سه ماه آینده، این سامانه تشکیل شود چرا که تاثیر بسیار مثبتی در برنامه ریزی های فدراسیون خواهد داشت.
جوهری اضافه کرد: با کمک این بانک اطلاعاتی، ضعف ها و کمبودها را شناسایی و براساس آن برای بهتر شدن وضعیت ورزش های زورخانه ای برنامه ریزی می کنیم.

** امسال پنج هزار نفر در حوزه ورزش های پهلوانی و زورخانه ای کشور آموزش می بینند
رئیس فدراسیون ورزش های پهلوانی و زورخانه ای گفت: برای اداره بهتر وضع موجود در سال 96، پنج هزار نفر از ورزشکاران، مرشدان، داوران و مربیان این رشته ورزشی در سطح کشور آموزش می بینند.
جوهری به مشخص شدن افرادی که در استان ها باید آموزش ببیند اشاره کرد و افزود: هیات های ورزش های پهلوانی و زورخانه ای در استان ها برای انجام این کار، همکاری لازم را داشته اند.
وی همچنین از طراحی نرم افزار داوری ورزش های پهلوانی و زورخانه ای خبر داد و اضافه کرد: این نرم افزار می تواند در ایجاد جذابیت بیشتر این ورزش بسیار مفید باشد.
وی با اشاره به اینکه صدا و سیما نیز برای تکمیل این نرم افزار، اعلام آمادگی کرده است، یادآور شد: با استفاده از جلوه های ویژه و پخش مستقیم رقابت های ورزش های زورخانه ای، می توان طرفداران بیشتری را به سمت این ورزش جلب کرد.

** در سال های گذشته، این فدراسیون، سلیقه ای و بی برنامه اداره می شد
رئیس فدراسیون ورزش های پهلوانی و زورخانه ای با بیان اینکه در سال های گذشته توجه خوبی به این ورزش در دولت نشده است، اضافه کرد: در دولت های قبلی، این فدراسیون به صورت سلیقه ای و بی برنامه اداره می شد.
جوهری ادامه داد: این طرز مدیریت و عدم توجه موجب شده بود که فدراسیون ورزش های پهلوانی و زورخانه ای کشور همواره در رتبه های پایین جدول فدراسیون ها باشد.
وی به احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی در دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: این کار، تا حدود زیادی، موجب رونق ورزش های زورخانه ای و اختصاص اعتبارات بیشتر به این حوزه شد.

** ورزش های پهلوانی و زورخانه ای، می تواند معرف خوبی برای فرهنگ مناطق باشد
رئیس فدراسیون ورزش های پهلوانی و زورخانه ای با بیان اینکه توسعه همه جانبه باید از دروازه ورزش ایجاد شود، تاکید کرد: ورزش های پهلوانی و زورخانه ای می تواند معرف فرهنگ و تاریخ اقوام و مناطق مختلف کشور باشد.
به گفته جوهری، این ورزش ها، زمینه جذب گردشگر، توسعه و تحول در اقتصاد را فراهم کرده و موجب رونق اقتصادی استان های کمتر توسعه یافته می شود.
او کردستان را یکی از فعال ترین استان ها در حوزه ورزش های پهلوانی و زورخانه ای خواند و گفت: این استان با وجود کمبود اعتبارات، پیشرفت های خوبی در حوزه ورزش داشته است.
جوهری توجه به زیرساخت های ورزش های زورخانه ای را ضروری دانست و افزود: با این وجود باید با کمترین امکانات و در کمترین فضا برای توسعه این ورزش در کشور تلاش کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد در آینده ای نزدیک، با توسعه اساسی ورزش های پهلوانی، نیروی انسانی و میزبانی مسابقات مهم این فدراسیون خبرساز شود.
به گزارش ایرنا، در مجمع انتخابات هیات ورزش های پهلوانی و زورخانه ای کردستان از بین 16 نفر از اعضا مجمع، رای گیری به عمل آمد و بهرام نصراللهی با کسب تمامی آرا برای چهار سال به عنوان رئیس این هیات انتخاب شد.
پیش از این حسن بابایی ریاست این هیات ورزشی در کردستان را بر عهده داشت.
258 ورزشکار سازمان یافته کردستانی در حوزه ورزش های پهلوانی و زورخانه ای مشغول به فعالیت هستند.
خبرنگار: وریا کرمی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
7355/9102

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۹۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین جلسه شورای استعدادیابی کمیته ملی پارالمپیک

نخستین جلسه شورای استعدادیابی کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی کمیته ملی پارالمپیک، اولین نشست شورای استعدادیابی کمیته ملی پارالمپیک، با حضور کاظمی‌پور معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و نایب رئیس بانوان کمیته ملی پارالمپیک، سلگی معاون ورزش قهرمانی کمیته ملی پارالمپیک، سمیع‌زاده سرپرست گروه نظارت و ارزیابی برنامه‌های استعدادیابی در وزارت ورزش و جوانان، توکل نماینده سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و مسئولین استعدادیابی فدراسیون‌های ورزشی همکار برگزار شد.

برگزاری ششمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس

 

در بخش نخست این جلسه کاظمی‌پور نایب رئیس بانوان کمیته ملی پارالمپیک با ارائه توضیحاتی در خصوص رسالت این کمیته، در توسعه جنبش پارالمپیک اظهار داشت: با نگاهی آماری به جامعه افراد توان‌یاب به اهمیت توسعه ورزش، تغییر سبک و ارتقا کیفیت زندگی آنها پی می‌بریم.

وی گفت: برای شناسایی و پرورش ورزشکاران می‌بایست با نگرشی آینده‌نگرانه از ظرفیت‌های موجود و همکاری فدراسیون‌های ورزشی و سازمان‌های مربوطه نهایت بهره را ببریم.

در ادامه سلگی با تأکید بر شناسایی فرصت‌ها و تهدیدها در نشست‌های آسیب‌شناسی به بالا رفتن میانگین سنی تیم‌های ملی پارالمپیکی اشاره کرد و افزود: برای ادامه مسیر و تداوم موفقیت‌ها در رویدادهای آتی نیاز به عزم همگانی و اجرای برنامه‌های دقیق استعدادیابی داریم. هدف اصلی ما پیاده‌سازی و استقرار نظام شناسایی استعدادها، نخبه‌گزینی و پرورش استعدادها در رشته های ورزشی تحت پوشش کمیته ملی پارالمپیک است.

سلگی ادامه داد: کمیته ملی پارالمپیک در اجرای برنامه استعدادیابی کاملا پشتیبان فدراسیون‌های همکار است و ما در گام نخست، برای ایجاد فرصت در همه رشته‌های ورزشی امروز از مسئولین استعدادیابی همه فدراسیون‌های همکار دعوت کرده‌ایم و امیدواریم در این مسیر با تشکیل شورای استعدادیابی در فدراسیون‌های مربوطه به اجرای برنامه های مورد نظر در رشته‌های و استان‌های مختلف فعالیت خود را آغاز کنند.

وی تاکید کرد: با تخصیص اعتبارات صورت گرفته، امروز پرداخت‌هایی نیز به فدراسیون‌ها داشتیم و از این پس نیز متناسب با گزارش هایی که دریافت می‌کنیم به حمایت خود ادامه خواهیم داد.

در بخش دوم این نشست نمایندگان وزارت ورزش و جوانان، آموزش و پرورش استثنایی و مسئولین استعدادیابی فدراسیون‌های ورزشی جانبازان و توان‌یابان، نابینایان و کم‌بینایان، ورزش‌های سه‌گانه، دوچرخه‌سواری، تنیس روی میز، تنیس، بدمینتون، اسکی،سوارکاری و انجمن پاراتکواندو به بیان نقطه نظرات، نیازها و اقدامات خود پرداختند.

شناسایی و جذب استعدادها در سراسر استان‌ها و رشته های ورزشی، کلاسبندی پزشکی ورزشی، برگزاری اردوهای آموزشی، نخبه گزینی و دعوت به تیم‌های ملی، برگزاری دوره های آموزش و پرورش استعدادیاب، اعزام استعدادیاب در مسابقات ورزشی فدراسیون‌ها، مدارس استثنایی و پارالمپیادهای ورزشی از جمله برنامه های این طرح است در طی این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار روسیه درباره برنامه غرب برای ترور زلنسکی
  • حکم ‏CAS‏ علیه اسپانیا: انتخابات را از نو برگزار کنید
  • بازگشایی گود زورخانه پایگاه پدافند هوایی کیش
  • برگزاری مجمع هیات ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی خراسان رضوی
  • زمینه رشد ورزش «دارت» در کشور فراهم می‌شود
  • «گود و ماه» در ۱۸ زورخانه شهر اصفهان اجرا شد
  • بردسکن میزبان سیزدهمین همایش ورزش‌های پهلوان زورخانه‌ای
  • برگزاری نخستین جلسه شورای استعدادیابی کمیته ملی پارالمپیک
  • حججی رئیس فدراسیون ترای اتلون شد
  • ۱۵ پایگاه ورزش قهرمانی نابینایان در کشور ایجاد شده است