Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-24@22:14:53 GMT

وقف ۸ میلیون وعده غذا برای زائران اربعین

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۴۰۰۳۷

وقف ۸ میلیون وعده غذا برای زائران اربعین

خبرگزاری میزان- معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه از توزیع ۸ میلیون و ۲۷۰ هزار وعده غذای وقفی برای زائران اربعین خبر داد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان،احمد شرفخانی در جمع خبرنگاران گفت: ۴ میلیون و ۱۲۵ هزار وعده غذای گرم و ۴ میلیون و ۱۴۵ هزار وعده غذای سرد و ساده میان زائران اربعین حسینی توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۷۴ موکب و بقعه متبرکه و امامزاده برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی تجهیز شده است.

شرفخانی با اشاره به اینکه ستاد اربعین حسینی در سازمان اوقاف و امور خیریه از ۵ ماه پیش فعال شده است گفت: ۵۰ بقعه و امامزاده در مسیر زائران اربعین، ۵ موکب در مرز‌های ایران و عراق، ۱۰ موکب داخل کشور عراق، ۹ موکب از طرف هیئت امنای و ۹ امامزاده در عراق برای پذیرایی از زائران اربعین فعال شده اند.

شرفخانی با بیان اینکه ستاد اربعین در استان‌های کشور نیز فعال شده است افزود: ۱۱ محور شلمچه، چذابه، خسروی، مهران، میرجاوه و زاهدان، نعمانیه، کربلا، نجف، کاظمین، سامرا و طریق الحسین (محور نجف به کربلا) برای خدمت رسانی به زائران تعیین شده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امورخیریه گفت: علاوه برخدمات تغذیه‌ای، ۴۱ هزار و ۲۰۰ نفر هر شب امکان اسکان در موکب‌ها و بقاع متبرکه را دارند که ۲۴ هزار و ۲۰۰ نفر در عراق و ۱۷ هزار نفر در ایران اسکان داده می‌شوند.

وی اضافه کرد: خوابگاهی در زاهدان بعنوان زائرسرای امام رضا (ع) برای زائران پاکستان و هند در طول سال فعال است که امکان اسکان سه هزار نفر در شب را دارد و تاکنون ۳۴ هزار زائر را اسکان داده است و آماده پذیرایی از زائران حسینی در مسیر‌های رفت و برگشت است.

بیست میلیون زائر حسینی در اربعین از ۱۹۰ کشور

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه از پیاده روی ۲۰ میلیون زائر از ۱۹۰ کشور جهان به سمت کربلا در ایام اربعین خبر داد.

شرفخانی گفت: پیاده روی اربعین زمینه ساز ظهور امام عصر (عج) خواهد بود چرا که هرچند ایشان در کنار کعبه ظهور می‌کنند، اما حکومتشان در کوفه و اسکانشان در مسجد سهله است.

وی با بیان اینکه امام حسین (ع) همانند مغناطیس دل‌های عاشق را به سمت خود­ می‌کشد گفت:: این عشق را در پذیرایی مردم عراق به ویژه افراد کم درآمد با تمام دارایی هایشان مشاهده می‌کنیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: برای ارایه خدمات فرهنگی به زائران اربعین ۲۰ خیمه معرفت برپا شده است و روحانیون در آن به سوالات شرعی پاسخ می‌دهند.

وی افزود: برگزاری پرده خوانی با روش‌های نوین چند رسانه‌ای و همچنین برنامه‌های کودکان و نوجوانان و در نظر گرفتن جایزه در خیمه‌های معرفت، همچنین برگزاری نمایش‌های آیینی و امکان زیارت مجازی برای زائران از دیگر خدمات فرهنگی در این خیمه هاست.

شرفخانی گفت: ۲۰۳ روحانی برای ارایه خدمات فرهنگی به زائران اربعین حسینی (ع) به عراق اعزام شده اند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: در عمود ۶۹ مسیر نجف به کربلا نیز همانند سال‌های گذشته اقلام فرهنگی مانند پیشانی بند و پرچم به زائران ارایه می‌شود.

شرفخانی اضافه کرد: امسال ۲۲۰ هزار محصول فرهنگی شامل کتابچه و بروشور فرهنگی، بین زائران حسینی تقسیم می‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: هرچند برخی از موکب‌های ویژه خدمات رسانی به زائران اربعین از یک ماه پیش در مرز‌های شرقی و شمال غربی ایران برای پذیرایی از زائران کشور‌های همسایه در مسیر کربلا فعال شده اند، اما موکب‌های خاص زائران اربعین­ از ۱۰ تا ۲۰ روز فعالیت می‌کنند.

وی افزود: تمام استان‌ها در برپایی موکب‌ها همکاری دارند.

شرفخانی ادامه داد: استان همدان در کربلا، البرز درنجف، مرکزی در کاظمین، خراسان رضوی و تهران در عمود ۱۲۱۷، زنجان، کردستان و چهارمحال و بختیاری در سامراء، قزوین در نجف، آذربایجان شرقی در دو منطقه از سامراء، خراسان شمالی، ایلام، قم و گلستان در مرز مهران، گیلان، سمنان، مازندران و لرستان در نعمانیه عراق، بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویراحمد در شلمچه، کرمانشاه، آذربایجان غربی، اردبیل در مرز خسروی، اصفهان، خوزستان، یزد و چهارمحال و بختیاری در چزابه و سیستان و بلوچستان، کرمان و خراسان جنوبی در مرز میرجاوه فعالیت می‌کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: هرچند وقف های­­ مستقیم برای اربعین نداریم، اما موقوفاتی­ از ۱۲۰ سال گذشته تاکنون داریم که در آن برای ماه‌های محرم و صفر و زائران پیاده حسینی سهم‌هایی مشخص شده اند.

وی افزود: وقف بهترین روش برای استمرار نذورات زائران است به گونه‌ای که هم اکنون واقفی از ۷۰ سال پیش داریم که هرشب ۲ هزار زائر را در کربلا اطعام می‌کند در شرایطی که نه خودش و نه فرزندانش در قید حیات نیستند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برگزاری زیارت اربعین در ۲ هزار و ۹۰۰ حرم امامزاده­ و بقعه متبرکه در کشور گفت: ۲ هزار و­ ۳۵۰ روحانی برای مراسم اربعین به سراسر کشور اعزام شده اند که با احتساب روحانیان ساکن در سراسر کشور ۳ هزار روحانی دربرپایی عزاداری‌ها و مراسم اربعین حسینی با سازمان اوقاف همکاری می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۰۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقویت جبهه فرهنگی در سطح بین‌الملل برای مقابله با تهاجم رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سفیر سابق ایران در فرانسه گفت: تحقق وعده صادق و عملیات موشکی و پهپادی سپاه پاسداران علیه اسرائیل، دستاوردی بزرگ برای کشور در حوزه بین‌الملل و نمایانگر قدرت بازدارندگی ایران در منطقه است.

غلامرضا منتظمی در نشست تخصصی «وعده صادق» که با حضور جمعی از زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی، در مرکز پاسخگویی به سؤالات دینی حرم مطهر حضرت ثامن‌الحجج (ع) برگزار شد، با بیان اینکه دنیا در حال عبور از پیچ تاریخی حساسی است که ایران آن را مدیریت خواهد کرد، گفت: جنگ کنونی جنگ جهانی بزرگ و بزرگترین جنگ تاریخ است که مسیر آینده بشر در آن تعیین تکلیف می‌شود.

وی این جنگ را با دیگر جنگ‌های تاریخ متفاوت دانست و از آن به عنوان جنگ ترکیبی با دو جبهه جنگ نرم و جنگ رسانه‌ای یاد کرد.

سفیر سابق ایران در فرانسه و کنگو با اشاره به تمرکز ۹۰ درصدی اسرائیل بر جنگ نرم در غرب و ۱۰ درصدی آن در منطقه، بر ضرورت هوشیاری و فعالیت فعالان فرهنگی در جبهه دوم جنگ تأکید کرد.

 منتظمی پیروزی در جنگ نرم را نیازمند شناخت دقیق دشمن و برنامه‌ریزی بر اساس آن دانست و گفت: ما در منطقه پیروز جنگ هستیم، اما در حوزه بین‌الملل نیازمند تقویت جبهه فرهنگی هستیم تا بتوانیم در کنار سپاه پاسداران از ظرفیت گسترده حوزه فرهنگی و قدرت نرم استفاده کنیم.

وی با اشاره به درگیری نظامی ایران با اسرائیل در منطقه آن را در مقایسه با تهاجم فرهنگی اسرائیل از درجه اهمیت کمتری دانست.

دبیر اجرایی کنفرانس بین‌المللی افق‌نو با بیان اینکه اسرائیل در جنگ نرم باور‌های دینی و اعتقادات مردم ایران را نشانه گرفته است، بر ضرورت ظرفیت‌سازی فرهنگی برای مقابله با این تهاجم تأکید کرد.

منتظمی به نقش حاج نادر طالب‌زاده در جبهه جنگ نرم اشاره کرد و او را مصداقی از سردار سلیمانی در این عرصه دانست.

وی افزود: طالب‌زاده معتقد بود اسرائیل در جنگ نرم باور‌های دینی و اعتقادات مردم ایران را نشانه گرفته است.

سفیر سابق ایران در فرانسه و کنگو در پایان سخنان خود با اشاره به عملیات وعده صادق سپاه پاسداران در پاسخ به حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق این عملیات را نشانه‌ای از قدرت ایران در مقابله با تجاوزات اسرائیل دانست.

دیگر خبرها

  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • ضرورت تقویت جبهه فرهنگی در سطح بین‌الملل برای مقابله با تهاجم رژیم صهیونیستی
  • سازمان اوقاف از شرکت‌های دانش بنیان و نخبگان جوان حمایت می‌کند
  • حضور ۳۹ شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف
  • افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف برگزار می شود
  • آیت‌الله علم‌الهدی: پیروی جوانان از سیره شهدا رمز اعتلای کشور است
  • پیروی جوانان از سیره شهدا رمز اعتلای کشور است