Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بانک کشاورزي با هدف فراهم کردن زمينه مشارکت بانوان در فعاليت‌هاي اقتصادي و اجراي مسئوليت هاي اجتماعي خود، طرح «بانوي ايراني» را اجرا مي کند.
به گزارش خبرگزاري آريا، با اجراي اين طرح که گسترش اشتغال و ايجاد فرصت هاي مستقل براي بانوان، کمک به اقشار آسيب پذير، فقرزدايي زنان، آشنايي زنان شهري و روستايي با فعاليت‌هاي بانکي از ديگر اهداف آن است، شرايط جديدي براي بانک پذيري زنان کشور فراهم مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس اين گزارش، همه بانوان با مراجعه به شعب بانک کشاورزي در سراسر کشور مي توانند ضمن افتتاح «حساب سپرده سرمايه گذاري (1%) بانوي ايراني» از مزاياي اين حساب که شامل دريافت تسهيلات مرابحه با نرخ سود ويژه است ( به شرح جدول ذيل) بهره مند شوند.
شايان ذکر است بانک کشاورزي بيش از اين نيز طرح هاي ويژه بانوان را در قالب طرح هاي چهارگانه ايران دخت، دختران آفتاب، ايران بانو و مهر ايران اجرا کرده بود.
رديف
مدت سپرده گذاري
نسبت وام به سپرده
مدت بازپرداخت
نرخ تسهيلات
1
يک ماه
50 درصد مبلغ سپرده گذاري
6 ماهه
18%
2
چهار ماه
70 درصد مبلغ سپرده گذاري
12 ماهه
14%
3
چهار ماه
50 درصد مبلغ سپرده گذاري
24 ماهه
14%
4
چهار ماه
85 درصد مبلغ سپرده گذاري
12 ماهه
15%

-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۴۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد

صادرات فزاینده فولاد چین به تنش تجارت جهانی دامن زده است.

به گزارش ایسنا، بزرگترین موج صادرات فولاد چین از زمان اشباع جهانی در اواسط دهه ۲۰۱۰، تنش‌های تجاری در سراسر جهان را شعله ور می‌کند زیرا این فلز به طیف وسیع‌تری از مقاصد می‌رسد.

بزرگترین تولیدکننده جهان در سه ماهه اول حدود ۲۶ میلیون تن صادرات داشته است که ۲۸ درصد بیشتر از سال قبل بود زیرا بحران املاک باعث کاهش تقاضای داخلی شده است. آسیای شرقی همچنان بازار اصلی است اما محموله‌ها به هند، خاورمیانه و آمریکای لاتین در حال افزایش است.

صادرات فزاینده در حال تشدید اصطکاک تجاری در سراسر جهان است. جو بایدن خواستار اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر برخی محصولات فولادی چین شده است. در حالی که ایالات‌متحده فولاد بسیار کمی از بزرگترین اقتصاد آسیا می‌گیرد، این بخشی از یک اقدام گسترده‌تر واشنگتن برای عقب‌نشینی در مقابل چیزی است که می‌گوید ظرفیت مازاد چین در صنایع از فلزات تا انرژی خورشیدی است.

بر اساس گزارش، صادرات فولاد به برزیل در سه ماهه اول نسبت به سال قبل ۲۹ درصد افزایش یافت و صادرات فولاد به کلمبیا و شیلی به ترتیب ۴۶ و ۳۲ درصد افزایش یافت. هر سه کشور اقدامات تجاری را برای مقابله با این افزایش آغاز کرده‌اند یا در حال آماده سازی هستند.

چین از سال ۲۰۱۹ هر سال حدود یک میلیارد تن فولاد تولید می‌کند اما رکود سریع در فعالیت‌های ساختمانی در سال گذشته کارخانه‌ها را با مشکل مواجه کرده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، صادرات فولاد چین به مصر در سه ماهه اول ۹۵ درصد افزایش یافت، در حالی که صادرات فولاد به امارات‌متحده عربی ۸۱ درصد افزایش یافت. این کشور در حال حاضر سومین مقصد بزرگ فولاد چین پس از ویتنام و کره جنوبی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​
  • روش جدید پرداخت مالیات بر ارث از سپرده متوفیان نزد بانک‌ها
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد
  • راهیابی دو بانوی ورزشکار خراسان رضوی به اردوی تیم ملی تنیس روی میز
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • مدیریت تمام نوسانات ارزی در اختیار بانک مرکزی نیست