Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يکي از مشاوران کمپين انتخاباتي دونالد ترامپ اتهام دروغ گفتن به اف‌بي‌آي درباره زمان ملاقات‌ها با کساني که ادعا مي‌شود رابط روسيه بوده‌اند را پذيرفت.
به گزارش ايسنا، اسناد دادگاه نشان مي‌دهد که جورج پاپادوپولوس اذعان کرده است، گفت‌وگو با اين افراد زماني اتفاق افتاد که او براي ترامپ کار مي‌کرد، نه قبل از آن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او گفت، به او گفته شده بود که روس‌ها اطلاعاتي براي تخريب چهره هيلاري کلينتون در اختيار دارند.
اينها اولين اتهاماتي است که رابرت مولر، دادستان ويژه تحقيق درباره ادعاي تباني ميان روسيه و ستاد مبارزات ترامپ، مطرح مي‌کند. هر دو طرف چنين اتهامي را رد مي‌کنند.
پيش‌تر معلوم شد که تحقيقات مولر در اين باره به طرح اتهام کلاهبرداري مالياتي عليه پال مانافورت، مدير سابق ستاد انتخاباتي ترامپ منجر شده است (بيشتر بخوانيد: اف‌بي‌آي مدير سابق کمپين انتخاباتي ترامپ را احضار کرد).
دوازده مورد اتهام عليه مانافورت و يکي از همکاران او به نام ريک گيتس مطرح شد که شامل توطئه براي پولشويي هم هست.
اين اتهامات به کمپين ترامپ مربوط نمي شود بلکه به معاملات تجاري اين دو تا قبل از سال 2015 مربوط است.
تحليلگران مي‌گويند پرونده اتهامات پاپادوپولوس به طور بالقوه مي‌تواند براي رئيس جمهور آمريکا زيانبار باشد چون مستقيما به کمپين او مربوط مي شود.
جورج پاپادوپولوس، وکيل امور انرژي بين‌المللي در شيکاگو آن‌قدر به ترامپ نزديک بود که در عکسي از تيم مشاوران امنيت ملي او که ترامپ روز اول آوريل 2016 منتشر کرد، جا داشته باشد.
بر اساس اسناد دادگاه، مشاور سابق ترامپ در دوران انتخابات روز 5 اکتبر 2017 به کارشکني در مسير تحقيقات اف‌بي‌آي در مورد ادعاي تباني با روسيه اذعان کرده است.
زماني که اف‌بي‌آي در ماه ژانويه با او مصاحبه کرد، او به نادرستي ادعا کرد که پيش از پيوستن به کمپين ترامپ در ماه مارس 2016 با دو چهره که پيوندهايي با روسيه داشتند، ديدار کرد. واقعيت اين بود که او بعد از پيوستن به کمپين ترامپ با آنها ملاقات کرده بود.
يکي از آن ديدارها با يک زن نام برده نشده روس بود که پاپادوپولوس فکر مي‌کرد با مقام هاي دولت روسيه ارتباط دارد.
او اذعان کرد که به دنبال استفاده از اين شخص در تلاش براي ترتيب دادن ملاقاتي ميان کمپين ترامپ و مقام‌هاي دولت روسيه بود.
شخص ديگر يک استاد دانشگاه ساکن لندن بود که گفته مي شد پيوندهاي ملموسي با مقام هاي دولت روسيه دارد. از اين شخص هم نام برده نشده است. اين استاد دانشگاه فقط به اين دليل به پاپادوپولوس علاقه‌مند شده بود که او بخشي از کمپين ترامپ بود.
ادعا مي شود که اين استاد دانشگاه در ملاقاتي با پاپادوپولوس سر صبحانه در هتلي در لندن در روز 26 آوريل 2016 يا همان روزها، به وجود "هزاران اي ميل" براي تخريب چهره کلينتون اشاره کرد. اين استاد دانشگاه گفته بود که در جريان ديدار با مقام هاي ارشد دولت روسيه در سفري اخير به مسکو از وجود اين اي ميل هاي مخرب مطلع شده بود.
خبرگزاري آسوشيتدپرس گزارش مي‌دهد، دستياران ترامپ گفته‌اند که پاپادوپولوس نقش محدودي در کمپين داشت و به ترامپ دسترسي نداشت.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۱۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز

آفتاب‌‌نیوز :

یکی از مهم‌ترین تحقیقات انجام شده درباره تاثیر دروغگویی بر سلامت جسمانی افراد تحت سرپرستی «لین برینکه» (Leanne Brinke) استاد دانشگاه هاروارد با عنوان «فیزیولوژی بی‌صداقتی، آیا بر سلامتی تأثیر می‌گذارد؟» انجام شده است. نتایج این مطالعه نشان می‌دهد اعمال غیر صادقانه با موارد متمایز فیزیولوژیکی همراه است. در واقع، در حین و بعد از یک عمل غیرصادقانه، اثرات فیزیولوژیکی در مغز و بدن به عینه دیده می‌شود. نتایج تحقیقات مختلف نشانگر آن است که اعمال ناصادقانه می‌توانند زیر پوست ما نفوذ کنند و بنابراین تجسم می‌یابند.

وقتی یک تجربه انسانی تجسم پیدا می‌کند، به طور معمول اثرات عمیق‌تری بر سلامت کوتاه‌مدت و بلندمدت بدن انسان می‌گذارد. در اینجا، ما بین ادبیات موجود در مورد فیزیولوژی (عدم) صداقت و استدلالی که طبق آن بیان می‌شود عدم صداقت برای سلامتی ما مضر است پیوند بر قرار می‌کنیم.

تجربه فیزیولوژیکی درگیر شدن در (عدم) صداقت

برخی از مردم زندگی بافضیلتی دارند. آن‌ها صادق و راستگو هستند و وقت گران‌بهای خود را صرف امور خیریه، حقیقت‌گویی، وفاداری به دوستان و همسر و... می‌کنند. اما افراد متفاوت دیگری هم در جوامع هستند که حتی وقتی نیازی ندارند یا مستمند مستحق نیستند، صدقه می‌گیرند، دروغ می‌گویند، تقلب می‌کنند یا دزدی را پیشه خود می‌سازند. علم مدرن به ما می‌گوید که نبود صداقت در افراد به دلایلی نظیر وضعیت و موقعیت و تصمیماتی که آن‌ها می‌گیرند بروز پیدا می‌کند. جنبه‌های ساختاری محیط‌های فیزیکی و فرهنگی ما که عدم صداقت را ترویج می‌کند، باید شناسایی شود، اما به گفته این استاد دانشگاه هاروارد در این مطالعه روی نشانگر‌های زیستی قابل اندازه‌گیری استخراج شده از مغز (به عنوان مثال تفاوت‌های عملکردی ام آرآی) و بدن (به عنوان مثال صربان و کارایی قلب) تمرکز شده است.

عدم صداقت در مغز

پیشرفت‌های اخیر در فناوری به محققان این امکان را داده است که فعالیت‌ها را در مغز وقتی درگیر یک عمل غیرصادقانه است، اندازه‌گیری کنند. برخی از تفاوت‌های عملکردی MRI در مغز بازیگران صادق با بازیگران غیرصادق وجود دارد. به عنوان مثال قبل از اینکه یک دورغ تازه گفته شود و زمانی که در ذهن تازه شروع به شکل‌گیری می‌کند، قشر سینگولیت قدامی (کورتکس) تمایل به فعال شدن را نشان می‌دهد. در حین گفتن دروغ یا در زمان انجام عمل غیرصادقانه، حوزه‌های مرتبط با کنترل اجرایی مغز درگیر هستند. قشر جلو و پشتی و جانبی و قشر جداری خلفی مغز پاسخ‌های صادقانه را مهار و منابع حافظه فعال را فراهم می‌کند. جالب توجه است که به نظر می‌رسد مناطق عصبی به کار گرفته شده با نوع دروغ متعادل می‌شوند. در حالی که تحقیقات ارتباط دروغگویی با مغز نیاز به دقت و توجه بیشتری دارد، ترکیبی از نتایج اعلام می‌کند که مناطق کنترل اجرایی مغز در زمان دروغ گفتن درگیر می‌شوند. به طور کلی کاهش منابع گران‌بهای شناختی (که در زمان دروغ گفتن و برای جبران فشار ناشی از آن به کار گرفته می‌شوند) باعث می‌شود که توانایی استفاده موثر از این منابع برای اهداف دیگر از جمله کم‌کردن استرس و افزایش سایر واکنش‌های پاراسمپاتیک سالم و حفظ‌کننده هموستاز کاهش پیدا کند.

تاثیرات مخرب دروغگویی در بدن

دروغگویی همچنین اثر خود را در بدن و درون ما به جا می‌گذارد از جمله تغییر در ضربان قلب، تعداد تنفس و رسانایی پوست. تغییرات در این نشانگر‌های فیزیولوژیکی هم می‌تواند به طور مستقیم بر سلامت تاثیر بگذارد. این در حالی است که حتی یک صداقت کوچک هم احساسات مثبت در افراد را افزایش می‌دهد و می‌تواند به کاهش اختلالات بیش از حد برانگیختگی مانند اضطراب کمک کند. چنین اعمال صادقانه‌ای همچنین می‌تواند به طور مستقیم مزایای سلامت مانند کاهش فشار خون و افزایش طول عمر را برای بدن ما به ارمغان بیاورد.

برخلاف اعمال صادقانه فضیلت‌آمیز، بی‌صداقتی و دروغگویی عموما با تاثیر منفی بر جسم و بدن همراه است. به طور کلی، دروغ گفتن با افزایش برانگیختگی همراه است که منجر به افزایش رسانایی پوست و کندتر شدن روند احیای پوست، افزایش فشار خون، بالا رفتن ضربان قلب، افزایش سرعت تنفس و گشاد شدن مردمک چشم می‌شود. افزایش مزمن ضربان قلب و فشار خون هم می‌تواند منجر به اختلال تیروئید، دیابت و سایر شاخص‌های سندرم متابولیک شود.

منافع راستگویی و مضرات دروغگویی برای بدن

راستگویی، نوع دوست بودن، منصفانه رفتار کردن و به طور کلی دیگرگرا بودن، فضیلت‌هایی هستند که مستقیما با مجموعه‌ای از نتایج مثبت سلامتی مانند سلامت جسمانی، استرس کمتر، کاهش پیری سلولی و افزایش آسودگی روانی و در مجموع سلامت بهتر و طول عمر بیشتر مرتبط هستند. اما در سوی دیگر، دروغ گفتن، خودخواه بودن، تقلب و خیانت کردن با مجموعه‌ای از پیامد‌های سلامتی منفی مانند افزایش ضربان قلب، بالا رفتن فشار خون، انقباض عروق، افزایش کورتیزول و کاهش قابل توجه حجم و عملکرد مناطق مرتبط با تنظیم عاطفی و فیزیولوژیکی در مغز می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • موفقیت کمپین تحریم اسرائیل در کشورهای اسلامی
  • بنگاه دروغ پراکنی انگلیس
  • پیش‌بینی مشاور بایدن: اوکراین سال آینده به روسیه ضد حمله می‌زند
  • افزایش کمک‌های مالی برای کمپین انتخاباتی ترامپ
  • تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز
  • آماده شدن ناتو برای جنگ با روسیه/ افشای طرح بزرگ ترامپ برای پایان جنگ اوکراین
  • روسیه: رزمایش ناتو برای تقابل با ماست؛ ادعای حمله ترکیبی دروغ است
  • اتهام‌زنی آمریکا به ما درباره حمله سایبری به اروپا دروغ است
  • روسیه: اکثر حملات سایبری از سوی آمریکا انجام می‌شود
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان