Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرحله اصلی و عملیاتی هفتمین رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت، با رمز «یا ابوالفضل العباس(ع)» در منطقه عمومی اصفهان، با مشارکت کلیه پایگاه‌های شکاری و ترابری نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، آغاز شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ هفتمین رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت نیروی هوایی ارتش با حضور انواع هواپیماهای شکاری بمب افکن و رهگیر، ترابری نیمه سنگین و سبک، هواپیماهای ارتباطی، شناسایی و شنود الکترونیکی، سوخت رسان و انواع هواپیماهای بدون سرنشین در منطقه عمومی اصفهان از امروز سه شنبه به مدت دوروز برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی هفتمین رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت در جمع خبرنگاران به بیان جزئیات برگزاری این رزمایش هوایی پرداخت.

امیر سرتیپ دوم خلبان مسعود روزخوش، با بیان اینکه در این رزمایش انواع هواپیماهای جنگنده بمب افکن، ترابری، شناسایی و سوخت رسان به همراه انواع هواپیماهای بدون سرنشین شرکت دارند افزود: در این رزمایش هواپیماهای با سرنشین و بدون سرنشین نیروی هوایی و هواپیماهای جمع آوری اطلاعات سیگنالی و شنود الکترونیکی در زمان های مختلف شبانه روز به پرواز در آمده و اهداف از پیش تعیین شده را مورد شناسایی قرار خواهند داد.

وی خاطر نشان کرد: در این رزمایش همچنین استتار، تمرین آماده باش‌ها، تمرین پدافند غیر عامل، بر اساس طرح‌های پراکندگی، تفرقه، اختفا، فریب الکترونیکی و اقدام درون سیستمی به اجرا در خواهد آمد.

امیر روز خوش اضافه کرد: در این مرحله از رزمایش خلبانان شجاع و جوان نیروی هوایی به تمرین تاکتک‌های نو و ابتکاری در راستای استفاده از مهمات هوشمند برد بلند و نقطه‌زن می‌پردازند.

فرمانده پایگاه هشتم شکاری شهید بابایی ارتش اصفهان، خاطرنشان کرد: هفتمین رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت بر اساس تمرین صحنه واقعی نبرد در محیط واقعی جنگ الکترونیک و تداوم عملیات در محیط جنگ‌های نوین و تمرین پدافند غیر عامل با بهره گیری از تاکتیک‌های ابتکاری عملیاتی انجام خواهد شد.

این مقام نظامی، اظهار کرد: هدف رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت اجرای رزمایش‌های تقویمی و سالیانه، ارتقای سطح مهارت فرماندهان در طرح ریزی و کنترل عملیات‌های هوایی در محیط واقعی جنگ الکترونیک، بروز رسانی سامانه‌ها و آزمایش دستاوردهای دفاعی و نمایش گوشه‌ای از اقتدار رزمی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است.

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۶۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقابل هوش مصنوعی و انسان در نبرد هوایی ارتش آمریکا!

به گزارش نشریه TheVerge / ترجمه در گروه استان‌های‌ ‌ایسکانیوز از اصفهان، آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی آمریکا موسوم به «دارپا» (DARPA) در راستای «برنامه تکامل نبرد هوایی» (Air Combat Evolution) از دسامبر ۲۰۲۲ میلادی در حال آزمایش و توسعه هوش مصنوعی بوده است. این آژانس در تلاش بوده که فناوری هوش مصنوعی را به‌گونه‌ای توسعه دهد که نه تنها بتواند به‌صورت خودران یک جت جنگنده را هدایت کند، بلکه پروتکل‌های ایمنی نیروی هوایی ایالات متحده را نیز رعایت شود.

پس از تکمیل شبیه‌سازی عملیات داگ‌فایت [Dogfight به نبرد هوایی گفته می‌شود که دو هواپیمای جنگنده در فاصله نزدیک به‌هم، درگیر می‌شوند]، دو جنگنده با استفاده از هوش مصنوعی به‌عنوان خلبانِ خودران (Autopilot) طراحی شدند. سپس DARPA کار خود را با نصب این سامانه بر روی دو جنگنده X-62A ادامه داد. این جنگنده‌ها، هواپیمای تمرینی خلبانان نیروی هوایی ارتش آمریکا محسوب می‌شوند.

این اقدام به DARPA اجازه داد تا جنگنده‌های خودران با هوش مصنوعی را در پایگاه هوایی ادواردز کالیفرنیا پرواز دهد؛ جایی که این آژانس مدعی شده «اولین آزمایش موفقیت‌آمیز داگ‌فایت هوش مصنوعی علیه انسان» را انجام داده است!

خلبانانِ انسانی که در کنار سامانه خودران هوش مصنوعی درون کابین X-26A قرار گرفتند، قابلیت غیرفعال‌سازی هوش‌مصنوعی در هر لحظه‌ای را داشتند؛ اما DARPA ادعا کرده که در این آزمایش نیازی به این‌کار نبوده است.

این هواپیمای آزمایشی در برابر دو جت جنگنده F-16 قرار گرفتند که کاملاً توسط انسان کنترل می‌شد، تا ارتفاع ۶۰۹ متری اوج گرفته و به سرعت ۲ هزار کیلومتر در ساعت رسیدند. آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی آمریکا البته جزییاتی از «پیروز این نبرد» ارائه نکرده است.

بیل گری، خلبان آزمایشی ارشد در دانشکده خلبانی آزمایشی نیروی هوایی، درباره نبرد نزدیک این جنگنده‌ها گفت: عملیات داگ‌فایت (Dogfighting)، چالش اصلی آموزشی ما برای خلبانانِ تحت تعلیم بود که با ورود سامانه‌های هوش مصنوعی، خوش‌بختانه این چالش حل شده است.

بنابر اعلام DARPA جنگنده‌های خودران هوش مصنوعی تاکنون در مجموع ۲۱ پرواز آزمایشی انجام داده و این آزمایش‌ها در سال جاری میلادی نیز ادامه خواهد داشت.

هرچند پیشرفت‌های سریع علمی در حوزه هوش مصنوعی، نگرانی‌هایی را در مورد نحوه استفاده نظامی از این فناوری ایجاد کرده است. در همین رابطه، سال گذشته روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داده بود که پنتاگون برای تقویت قابلیت‌های نظامی و افزایش شمار هواپیماهای بدون سرنشینِ خود، توسعه سیستم‌های هوش مصنوعی را دنبال می‌کند.

خبرنگار: علی سمیرمی پوده

انتهای خبر/

کد خبر: 1228103 برچسب‌ها آمریکا هوش مصنوعی نیروی هوایی ارتش

دیگر خبرها

  • رزمایش دریایی مشترک سوریه و روسیه آغاز شد
  • بخشی از اقتدار کشور مرهون تلاش رزمندگان خط مقدم نبرد اقتصادی است
  • ادامه گشت زنی پهپادهای ناشناس در آسمان افغانستان
  • تور ایرانگردی نمایش «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت» آغاز شد
  • نقض حریم هوایی افغانستان در قندهار
  • تقابل هوش مصنوعی و انسان در نبرد هوایی ارتش آمریکا!
  • خانواده های شهدا پاسداران واقعی ارزشهای انقلاب اسلامی هستند
  • اولین نبرد هوایی بین یک جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی و انسان انجام شد
  • حمله هوایی شدید اسرائیل به نقاط مختلف غزه
  • خانواده‌های شهدا پاسداران واقعی ارزش‌های انقلاب اسلامی هستند