Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست    به نقل از گیزمگ، محققان در این پژوهش عظیم ژنوم‌های بیش از 360 هزار نفر را تجزیه و تحلیل کرده و 136 تنوع ژنتیکی که با یکی از این سه بیماری مرتبط بودند را شناسایی کردند.
 
آنها پیشتر نیز موفق به شناسایی 73 نوع تنوع ژنتیکی شده بودند.
 
مانوئل فریرا، نویسنده اصلی این مطالعه می‌گوید: "آسم، تب یونجه و اگزما بیماری‌های آلرژیکی هستند که بر روی قسمت‌های مختلف بدن مانند ریه‌ها، بینی و پوست اثر می‌گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"
 
"ما قبلا می‌دانستیم که آنها در بسیاری از سطوح مشابه یکدیگر هستند. به عنوان مثال، می‌دانستیم که این سه بیماری دارای عوامل خطر ژنتیکی مشترک هستند. اما چیزی که ما نمی‌دانستیم این بود که عوامل خطر ژنتیکی مشترک در ژنوم وجود دارد."
 
این پژوهش به طور کلی دانش ما در مورد تحریکات کلیدی ژنوم برای پدید آمدن این بیماری‌ها را افزایش داده و همچنین به بررسی برخی از داروهای در حال توسعه برای این بیماری‌ها کمک می‌کند.
 
محققان در این پژوهش همچنین 29 ژن را شناسایی کردند که در حال حاضر به عنوان اهداف دارویی مورد بررسی قرار گرفته‌اند.
 
20 مورد از این داروها در حال حاضر در حال توسعه برای بیماری‌های دیگر، از جمله سرطان و بیماری‌های قلبی-عروقی هستند.
 
این تحقیق نشان می‌دهد که برخی از این داروها ممکن است اثرات ثانویه‌ای داشته باشند که علائم آلرژی را کاهش می‌دهد.
 
به طور خاص، شش ژن در این پژوهش شناسایی شدند که می‌بایست برای انجام آزمایشات پیش بالینی برای بیماری‌های آلرژیک، اولویت‌بندی شوند.
 
در این مطالعه عوامل مختلف محیطی که بر بیان ژن تاثیر می‌گذارند نیز مورد بررسی قرار گرفتند. سیگار کشیدن یکی از مهمترین عوامل موثر بر خطر ژنتیکی بیماری‌های آلرژیک بود.
 
فریرا اظهار کرد:"به عنوان مثال، ما یک ژن به نام PITPNM2 را شناسایی کردیم که احتمالا در افرادی که سیگار می‌کشند، غیرفعال می‌شود. "اگر این ژن غیرفعال شود، خطر ابتلا به آلرژی در فرد افزایش می‌یابد."
 
هدف اصلی این پژوهش یافتن روش‌های درمانی جدید برای مبارزه با این سه بیماری آلرژیک است.
 
این پژوهش در Nature Genetics منتشر شده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۸۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا

به گزارش خبرگزاری مهر، در مقاله‌ای که در مجله Langmuir منتشر شده است، دانشمندان توضیح دادند که بیشتر آزمایش‌هایی که امروز استفاده می‌شود مبتنی بر واکنش‌های آنتی‌ژن و آنتی‌بادی است. ماده فلورسانس یا پروب ذرات رنگی به آنتی‌بادی‌ها وصل می‌شود تا نتیجه مشخص شود. هنگامی که آنتی‌بادی‌ها به ویروسی مانند SARS-COV-۲ می‌چسبند، این پروب‌ها حضور ویروس را اعلام می‌کنند. استفاده از نانوذرات رنگی به دلیل سادگی در اجرای آن و تجهیزات علمی کمی برای انجام آزمایشات بسیار مورد توجه است.

نانوذرات طلا رنگی با ثبات شیمیایی بالا و جذب پلاسمون منحصر به فرد، به طور گسترده به عنوان پروب در آزمایشات ایمنی‌سنجی استفاده می‌شوند. به گفته محققان، چنین موادی دارای تطبیق‌پذیری بالایی هستند و رنگ‌های آن‌ها بر اساس اندازه و شکل تغییر می‌کند. علاوه بر این، سطح آن‌ها را می‌توان با استفاده از ترکیبات تیول اصلاح کرد.

در آزمایش‌های معمولی که از نانوذرات طلا رنگی استفاده می‌کنند، اغلب باید چگالی نوری نانوذرات طلا را تقویت کنند، به طوری که پزشکان بتوانند به راحتی قدرت سیگنال تولید شده توسط تعامل بین آنتی‌بادی‌ها و ماده هدف را اندازه‌گیری کنند. با افزایش میزان نانوذرات طلا می‌توان تا حدی سیگنال را بهبود داد اما مقدار بسیار زیادی از نانوذرات طلا نیاز است. برای حل این مشکل محققان چیدمان جدیدی از نانوذرات طلا ارائه کردند.

محققان روش جدیدی به نام رسوب خودسازمانده (SORP) را پیشنهاد کردند. SORP با حل کردن پلیمرها در حلال‌های آلی کار می‌کند. پس از اینکه حلال آلی توسط تبخیر حذف شد، پلیمرها با هم جمع می‌شوند و ذرات ریز را تشکیل می‌دهند.

هیروشی یابو، یکی از نویسندگان این مقاله می‌گوید: «با استفاده از پلیمرهای تزئین‌شده با نانوذرات طلا که توسط SORP جمع‌آوری شده‌اند، تصمیم گرفتیم ببینیم چقدر در تشخیص ویروس آنفولانزا موثر هستند و آیا حساسیت بیشتری در تشخیص واکنش‌های آنتی‌ژن-آنتی‌بادی دارد یا خیر. روش ما منجر به چگالی نوری بالاتری نسبت به نانوذرات طلا شد.»

یافته‌های این گروه نشان داد که می‌توان از این فناوری در فضای خارج از آزمایشگاه نیز استفاده کرد.

کد خبر 6087499 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • مشاوره ژنتیکی بن‌بستی برای بیماری‌های ژنتیکی
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه
  • خطر بروز افسردگی در میانسالی در اثر ساعت کار طولانی در جوانی
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها