Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - وزير خارجه آمريکا بار ديگر با تکرار ادعاهاي اثبات‌نشده گفت که نيروهاي تحت حمايت ايران بايستي عراق را ترک کنند. او همچنين گفت نيروهاي آمريکايي عراق را ترک نخواهند کرد. به گزارش گروه بين‌الملل خبرگزاري تسنيم، «رکس تيلرسون»، وزير خارجه آمريکا در نشستي در مجلس سناي آمريکا بار ديگر ادعاهاي تأييدنشده‌اش درباره نيروهاي داوطلب مردمي عراق (حشد العبي) که با واکنش نخست‌وزير اين کشور رو به رو شده بود را تکرار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تيلرسون هفته گذشته در عربستان سعودي با بيان اين ادعا که نيروهاي داوطلب مردمي عراق تحت کنترل ايران هستند گفت که آنها بايد به وطن خودشان برگردند.
دفتر نخست‌وزيري عراق با صدور بيانيه‌اي شديداللحن به اين اظهارات تيلرسون واکنش نشان داد و آن را دخالت در امور داخلي اين کشور دانست. در اين بيانيه تأکيد شده که نيروهاي عضو حشد الشعبي شهروندان عراقي هستند که براي دفاع از کشور از جان خود گذشته‌اند.
تيلرسون که در نشست کميته روابط خارجي مجلس سنا حضور داشت در پاسخ به سوال يک سناتور درباره واکنش نخست‌وزير عراق به اظهاراتش گفت: «من هيچوقت نشنيدم که نخست‌وزير (عراق) بگويد که نيروهاي آمريکايي بايد [خاک عراق را] ترک کنند.»
وي اضافه کرد: «چيزي که او (العبادي) روشن کرد اين بود که بسياري از نيروهاي داوطلب مردمي، نيروهاي شيعه عراقي هستند. بنابراين آنها شهروندان عراق هستند.»
تيلرسون، در ادامه با تکرار ادعاهاي خود، گفت: «نظرات من درباره پيکارجويان خارجي بود. حرف‌هاي من اين بود که پيکارجويان خارجي، به ويژه آنها که از ايران آمده‌اند بايستي عراق را ترک کرده و به وطنشان بازگردند.»
يک سناتور آمريکايي در ادامه از تيلرسون پرسيد: «ما اکنون با اين صحنه جديد مواجه شده‌ايم و آنچه که الان مي‌خواهم از شما درباره آن بپرسم يک احتمال واقعي است. اگر از ما خواسته شود که نيروهاي آمريکايي از عراق خارج شوند، آيا از اين کشور خارج مي‌شويم يا همانند آنچه نيروهاي ما در سوريه انجام مي‌دهند، بدون دعوت در عراق مي‌مانيم؟»
تيلرسون در پاسخ گفت: «ما تا زماني که داعش شکست داده شود در عراق مي‌مانيم و ما مطمئن هستيم که داعش شکست داده شده است.»
وزير خارجه آمريکا در پاسخ به اينکه نيروهاي آمريکايي به استناد چه مجوزي، بدون دعوت در عراق خواهند ماند گفت: «به موجب قانون اجازه استفاده از نيروي نظامي عليه تروريست‌ها، مصوب سال 2001 و 2002.»
وي اضافه کرد: «حالا که اين را گفتم، اين را هم بگويم که ما به دعوت دولت عراق در اين کشور حضور داريم. نخست‌وزير العبادي، هيچ پيامي به من نداد که براي خارج کردن ما از عراق عجله دارد.»
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۰۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه

در وهله نخست، ورود ایالات متحده آمریکا و اروپا به این موضوع نشان‌دهنده اهمیت مباحث فرهنگی است. آن‌ها تلاش می‌کنند فساد و تباهی را میان ملت‌های مسلمان رواج و سپس جوامع را به سمت بی‌هویتی سوق دهند. زمانی که بی‌بندوباری جنسی میان ملت‌ها گسترده شود موجب از بین رفتن هویت و گسست اجتماعی می‌شود؛ در نتیجه استعمارگران می‌توانند بر آن کشورها مسلط شوند. در حالی که جهان سرمایه‌داری قدرت نظامی و اقتصادی گذشته برای به بند کشیدن دیگر جوامع را ندارد، آخرین تیر در ترکش لیبرالیسم این است با ابزار فرهنگ وارد شده و مردم جهان را بی‌هویت کند. در این مسیر، در سال‌های اخیر تلاش‌های بسیاری در رسانه‌ها و بنگاه‌های کلان سرمایه‌داری غرب در حال انجام است تا همجنس‌بازی را در جهان گسترش دهند.

این یکی از مراحل تسلط آمریکا بر جهان و جهانی‌سازی مدنظر آن‌هاست، به این معنی که یکی از مراحل مهم جهانی‌سازی همین بی‌هویت کردن مردم است. غرب گسترش فرهنگ ابتذال را در کشورهای تحت سلطه دنبال می‌کند و طبیعتاً این مسیر در عراق هم وجود دارد، چرا که این کشور هنوز هم زیر سلطه استعمار است.
نکته مهم دیگر این است آمریکایی‌ها همواره ادعا دارند سیاست‌ گذاری بغداد در کنترل تهران است؛ ولی موضوع اخیر اثبات می‌کند آن‌ها هستند که در ریزترین و جزئی‌ترین مسائل داخلی عراق شامل امنیتی، اقتصادی، سیاسی و حتی فرهنگی-مذهبی و اجتماعی دخالت می‌کنند. ایالات متحده علاوه بر نفت، حوزه بانکی و مسائل نظامی که در کنترل خود دارد، امروز تلاش می‌کند حتی به مسائل دینی-فرهنگی این کشور هم جهت دهد. این دقیقاً همان نکته‌ نگران‌کننده‌ای است که گروه‌های مقاومت به آن آگاه هستند و از این رو تلاش دارند به هر شکل ممکن آمریکایی‌ها را از کشورشان بیرون کنند. البته فقط پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق مطرح نیست بلکه ایالات متحده بر همه مسائل این کشور کنترل و نظارت دارد و عملاً تحت سلطه خودش درآورده است؛ دخالتی که آمریکایی‌ها درباره مصوبات مجلس عراق دارند یکی از مصادیق بارز و روشن این موضوع است.

دیگر خبرها

  • ابراز خرسندی امیرعبداللهیان از پیشرفت های صورت گرفته در روند روابط ایران و بورکینافاسو
  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • ترکیه: ۱۵ تروریست در شمال عراق از پای درآمدند
  • تمجید نخست‌وزیر بورکینافاسو از پیشرفت‌های ایران
  • ترکیه از نخست‌وزیر هلند برای دبیرکلی ناتو حمایت می‌کند
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور