Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - توافق‌نامه توليد 500 هزار تبلت و تلفن‌همراه ويژه کودک‌ونوجوان با حضور وزير ارتباطات، مديرعامل همراه‌ اول و استاندار خوزستان در شرکت جي ال ايکس، در خرمشهر امضا شد. اين محصولات که قرار است با نام تجاري «آگات» توليد شوند، با هدف رفع دغدغه والدين از حضور فرزندانشان در فضاي مجازي طراحي شده‌اند و امکان نظارت خانواده‌ها بر فعاليت کاربران کم سن‌وسال را فراهم ‌مي آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وزير ارتباطات، اين خط توليد با سيستم‌عامل بومي و امن، به دست متخصصان ايراني شروع به فعاليت کرده است و با توليد اين محصول، يک انقلاب بزرگ در راستاي فراهم آوري فضاي مجازي سالم براي کودکان و ايجاد يک بازار بزرگ اقتصادي رخ خواهد داد.
«حميد سعيدي» مديرعامل شرکت GLX چندي پيش در گفتگويي که با ديجياتو داشت، دليل اصلي ساخته نشدن محصولات رده بالاي کاملاً ايراني را فقدان سرمايه‌گذاري مناسب برشمرده بود، به همين علت اين شرکت به مونتاژ قطعات چيني در ايران پرداخته بود. اما به نظر مي‌رسد اين مشکلات رفع شده و دستگاه‌هاي آگات کاملا ايراني خواهند بود. وي در مورد محصولاتي که با پشتيباني مالي همراه اول در کارخانه GLX توليد مي‌شوند به ديجياتو مي‌گويد:
«500 هزار تلفن‌همراه و تبلت آگات محصولاتي کاملاً ايراني هستند و همه قطعات داخلي و خارجي آنها در ايران توليد گشته که اين مهم تنها با سرمايه‌گذاري‌هاي انجام شده توسط همراه‌ اول به آساني امکان پذير شده است.»

اين تبلت‌ها که نمونه‌هاي اوليه آن در نمايشگاه تلکام امسال معرفي شدند، با نام تجاري آگات (agate) توليد خواهند شد

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۱۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، مناسب‌ترین بستر برای بالا بردن شناخت کشورهای شرق آفریقا به‌ویژه تانزانیا از محصولات و دانش بومی ایرانی حضور در این نمایشگاه ست.

قرار داشتن تانزانیا در حاشیه اقیانوس هند و دسترسی آسان و نزدیکی آن به مهمترین مناطق اقتصادی غرب آسیا و به خصوص خلیج فارس از جمله مزیت‌های نسبی تجارت با تانزانیا برای تجار ایرانی محسوب می‌شود.

اقلام عمده صادراتی ایران به تانزانیا شامل قیر نفت و سایر موم پارافین ها، سیمان سفید پرتلند، ظروف چدنی، خمیرهای غذایی پخته نشده، مخلوطهای قیری براساس آسفالت طبیعی، مخزن، سیمان کلینکر و وازلین گرید دارویی است.

هیأت تجاری تانزانیا با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران از توانمندی صادراتی شرکتهای ایرانی شگفت زده شدند.

امیرحسین میرآبادی، رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، آفریقا را از اهداف اصلی برای توسعه همکاری دانست.

وزیر تجارت تانزانیا در این بازدید ضمن اعلام آمادگی خود جهت انتقال تکنولوژی میان ایران و تانزانیا افزود: ما از تجربیات شرکت‌های ایرانی استفاده خواهیم کرد و به‌دنبال رابطه تجاری بهتری میان ایران و تانزانیا هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم به‌تنهایی تولیدات خود را بالا ببریم در این راستا توسعه الزامی است و به همین دلیل دنبال همکاری‌های هرچه بیشتر با ایران هستیم و پیشنهاد برگزاری رویداد نمایشگاهی تخصصی در کشور تانزانیا با حضور شرکت های توانمند دانش بنیان ایرانی را برای عرضه به تجار تانزانیا و مقامات و بازرگانان کشورهای آفریقای شرقی را در سال جاری را دادند.

کد خبر 6092130

دیگر خبرها

  • (ویدیو) زاکانی هم به کمک گشت ارشاد آمد
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر