Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز_ دکتر علیرضا زراسوندی که مدت ۳سال ریاست بنیاد نخبگان خوزستان را عهده دار است با حفظ سمت از به عنوان رئیس بنیاد نخبگان استان تهران انتخاب شد.

به گزارش قدس آنلاین  وبه نقل از روابط عمومی  بنیاد نخبگان استان خوزستان، دکتر علیرضا زراسوندی که مدت ۳سال ریاست بنیاد نخبگان خوزستان را عهده دار است با حفظ سمت از سوی دکتر سورنا ستاری؛ معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان به عنوان *رئیس بنیاد نخبگان استان تهران* منصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این حکم آمده است:
جناب آقای دکتر علیرضا زراسوندی 
سلام علیکم

نظر به ضرورت تعهد و تسهیل شکوفایی و ثمربخشی نخبگان عزیز در استان تهران  و ایجاد و تقویت همفکری و همکاری میان نخبگان و مسئولان آن استان و با توجه به مراتب علمی، تعهد و کارآمدی که از آن برخوردارید ، جنابعالی را به عنوان رئیس بنیاد نخبگان استان تهران منصوب می نمایم.

شایسته است با اتکال به خداوند متعال در چارچوب اساسنامه  بنیاد ملی نخبگان، آیین نامه تاسیس و اداره دفتر  نخبگان استان و مصوبات هیأت امنای  بنیاد و با بهره مندی از  مشاورت نخبگان و صاحبان استعدادهای مختلف در سطوح مختلف  به هماهنگی امور مربوط به نخبگان و کمک به شناسایی و شکوفایی استعدادهای برتر و پشتیبانی از  تلاش های ذی قیمت آنان با استفاده بهینه از توانمندیهای  گسترده و ارزشمند استان همت گمارید. 
بدیهی است استاندار محترم و روسا و مدیران محترم دانشگاه ها و مراکز علمی ، فرهنگی و صنعتی استان  همکاری شلیسته را با جنابعالی مبذول خواهند داشت
توفیق جنابعالی را در انجام این مسئولیت خطیر از خداوند متعال خواستارم .

شایان ذکر است بدین وسیله از زحمات جناب آقای دکتر یدالله اردوخانی و خدمات ارزنده ایشان در دوران تصدی مسئولیت، کمال تشکر به عمل می آید.

سورنا ستاری ‌
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور 
و رئیس بنیاد ملی نخبگان

لازم به ذکر است: دکتر علیرضا زراسوندی  استاد تمام دانشگاه شهید چمران اهواز در رشته زمین شناسی اقتصادی و مسئول مرکز پژوهشی منطقه ای  ریزگردها در دانشگاه شهید چمران، زمین شناس برتر کشور و مدیر نمونه و برتر پژوهشی است.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۰۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته حمایتی برای بانوانی که در زمان تحصیل قصد مادر شدن دارند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، نشست هم اندیشی با جمعی از نخبگان با حضور حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه در این نشست اظهار کرد: در کنار برنامه‌ریزی در حوزه علم و فناوری نخبگان، باید به ایمان، باورهای دینی و تعلق نسبت به کشور در میان نخبگان توجه کنیم.

وی ادامه داد: همواره تلاش می‌کنیم نیروهایی تربیت شوند تا کاستی‌ها برطرف شوند اگر در این میان ایمان دینی نباشد و شخص هم نسبت به کشور تعلق نداشته باشند، نتیجه مورد انتظار حاصل نمی‌شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: برای برگزاری المپیادها برنامه‌ریزی و هزینه می‌کنیم، در کنار آن باید به ایمان به خداوند و ایمان به وطن توجه کنیم، این توجهات در کشور ما مغفول مانده است، مگر اینکه خانواده‌ها به این موضوع توجه کنند.

خسروپناه درباره حلقه تولید دانش تا بازارسازی عنوان کرد: ۴ حلقه تولید دانش، تبدیل دانش به فناوری، تبدیل فناوری به تجاری‌سازی و تبدیل تجاری‌سازی به بازارسازی جهانی باید مدنظر باشد. باید یک نظام برنامه‌ریز این حلقه را طراحی کند تا همه ابعاد این حلقه مدنظر باشد.

وی ادامه داد: بر مبنای تأکید رئیس جمهور باید برنامه‌ریزی نظام‌مندی تعریف شود که هر شرکت دانش‌بنیانی قصد تجاری‌سازی محصولات خود را دارد، مورد حمایت قرار گیرد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سیاست جدیدی در شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین است تا برای بانوانی که قصد دارند در زمان تحصیل یا تدریس مادر شوند، تسهیل‌گر باشد، به زودی این بسته سیاستی نهایی خواهد شد.

وی با استقبال از هیات اندیشه‌ورزی که در بنیاد ملی نخبگان شکل گرفته بیان کرد: باید دغدغه‌های نخبگان از طریق این بنیاد به شورای عالی انقلاب فرهنگی منتقل شود، اگر مشکلاتی وجود دارد نیز از طریق این بنیاد به اطلاع شورای عالی انقلاب فرهنگی برسد تا زمینه رفع آن از طریق این شورا فراهم شود.

دکتر ایمان افتخاری دبیر ستاد علم و فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این نشست به تبیین مصوبات شورای در زمینه نخبگان پرداخت و به تشکیل بنیاد ملی نخبگان با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۸۴، تشکیل سازمان ملی استعدادهای درخشان (سمپاد) و تصویب اساسنامه آن توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی، آئین‌نامه بکارگیری نخبگان به عنوان عضو هیات علمی، مصوبه جذب نگهداشت نخبگان، اساسنامه باشگاه دانش پژوهان جوان اشاره کرد.

دکتر سیدسلمان سید افقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان نیز به تبیین برنامه‌های جدید این بنیاد در حوزه نخبگان پرداخت.

کد خبر 6058006

دیگر خبرها

  • خسروپناه: حلقه تولید دانش تا تجاری‌سازی یکپارچه شود
  • بسته حمایتی برای بانوانی که در زمان تحصیل قصد مادر شدن دارند
  • بیش از شش‌هزار جایزه در 60 سال فعالیت جایزه ملی البرز اعطا شد
  • ابلاغ شیوه‌نامۀ «شناسایی، رشد و تعالی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی»
  • شیوه‌نامۀ «شناسایی، رشد و تعالی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی» ابلاغ شد
  • شیوه‌نامه «شناسایی، رشد و تعالی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی» ابلاغ شد
  • شیوه‌نامه «شناسایی دانشجویان مستعد در مسیر نخبگی» ابلاغ شد
  • مراسم اعتکاف ماه رمضان نخبگان و اندیشه‌ورزان ۱۴۰۳ برگزار می‌شود
  • شیوه‌نامه «شناسایی دانشجویان مستعد در مسیر نخبگی» ابلاغ شد
  • توسعۀ فعالیت‌های نخبگانی دانشجویان صاحب استعداد برتر