Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-04-19@05:14:43 GMT

تحریم مانع توسعه تسلیحات اتمی کره شمالی نشد

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۷۹۲۴۶

تحریم مانع توسعه تسلیحات اتمی کره شمالی نشد

به گزارش بولتن نیوز، گلوبال تایمز چین این سیاست ها را شکست خورده توصیف نموده و آورده است که آنها تحریم کردند و فشار نظامی را افزایش دادند اما برنامه هسته ای نظامی کره شمالی با سرعت توسعه یافته است.
این روزنامه هشدار داده است که آزمایش موشک های قاره پیما و انفجار بمب هیدروژنی در سال جاری میلادی نشان می دهد که کره شمالی دیگر لاف زنی نمی کند و قادر به حمله هسته ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نشریه چینی از وضعیت بحرانی شبه جزیره کره در آستانه سفر دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا به این منطقه و از جمله دیدارش از کره جنوبی ابراز نگرانی کرده است.
گلوبال تایمز می نویسد که وقتی صحبت از عاری سازی هسته ای می شود معنایش این است که در کنار کره شمالی، کره جنوبی هم نباید به دنبال آرایش تسلیحات اتمی آمریکا باشد و واشنگتن هم نباید روی تسلیحات اتمی و ساخت آنها متمرکز شود.
روزنامه چینی ادامه می دهد که البته کره شمالی همیشه نگران حق حاکمیت و تمامیت ارضی خودش بوده است اما این لازمه اش ساخت تسلیحات اتمی نیست و دنیا هرگز این کشور را به عنوان یک قدرت اتمی به رسمیت نخواهد شناخت.
آمریکا و متحدانش که تاکنون شاهد شش آزمایش اتمی کره شمالی از جمله انفجار بمب هیدروژنی این کشور بوده اند همچنان می گویند این کشور یک قدرت هسته ای نظامی نیست.
گلوبال تایمز تصریح کرده است که آمریکا و دیگر طرف ها باید به دنبال مذاکره باشند و کره شمالی هم لازم است آگاهی داشته باشد که سلاح هسته ای برایش امنیت به بار نمی آورد بلکه فشارهای اقتصادی و نظامی علیه این کشور را بیشتر می کند و پیونگ یانگ را از هر زمانی منزوی تر می کند.
نشریه وضعیت منطقه را نگران کننده دانسته و‌‌‌ آورده است که این شرایط ممکن است خطر تقویت اتحاد نظامی و رویارویی با کره شمالی را افزایش دهد و یا کره جنوبی را به مسیر استقرار تسلیحات هسته ای وادار سازد.
گلوبال تایمز مساله هسته ای کره شمالی را با منافع ملی و امنیتی چین در ارتباط دانسته و آورده است که این کشور نباید از هیچ تلاشی برای عاری سازی منطقه از تسلیحات هسته ای کوتاهی کند.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۹۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودرویی که قرار بود «رانندگی اتمی» را امکانپذیر کند

در سال 1945، نشریه «عصر اتمی» درباره امکان استفاده از نیروی اتمی در اشیاء روزمره نوشت و آینده‌ای را پیش‌بینی کرد که در آن سوخت‌های فسیلی منسوخ می‌شوند و جای خود را به این انرژی تازه می‌دهند.

به گزارش فرادید، دانشمندان همچنین پیش‌بینی کردند که انرژی اتمی کاربردهایی دارد که انقلابی در پزشکی مدرن، تولید غذا، حمل‌ونقل و محصولات مصرفی ایجاد می‌کند.

در آن زمان، گلن تی سیبورگ، که ریاست کمیسیون انرژی اتمی را بر عهده داشت، استفاده از انرژی هسته‌ای را برای تامین انرژی قلب‌های مصنوعی پیشنهاد کرد. در همین حال، دیوید دیتز، روزنامه‌نگار علم، اتومبیل‌هایی را تصور می‌کرد که با استفاده از یک گوی انرژی اتمی کار می‌کردند که بزرگ‌تر از یک قرص ویتامین نبود.

عبارت آینده اتمی در لاس وگاس نوادا، که نام مستعار «شهر اتمی» را یدک می‌کشید بیشتر شنیده می‌شد. گردشگران به لاس‌وگاس هجوم می‌آوردند تا در «میهمانی‌های بمب سپیده‌دم» در دهه 1950 در طول 100 آزمایش هسته‌ای در سایت آزمایش نوادا شرکت کنند.

در سال 1957، شرکت فوردموتور به این جریان علمی و فرهنگی پیوست و تلاش کرد تا نمایی از آینده اتمی خودروسازی را ارائه کند. حاصل این تلاش، یک ماکت کوچک از فورد نوکلئون بود؛ یک خودروی مفهومی که قرار بود موتور اتمی داشته باشد.

این خودرو دارای یک کپسول نیروی حاوی یک هستۀ رادیواکتیو بود که بین دو بازوی متحرک معلق بود. ایدۀ اصلی این بود که این رآکتور از شکافت اورانیوم برای تبدیل آب به بخار پرفشار استفاده کند و نیروی بخار به مجموعه‌ای از توربین‌ها منتقل شود تا نیروی حرکت خودرو را تامین کند. همچنین ورودی‌های هوا در سقف در نظر گرفته شده بودند که هوا را به سیستم خنک کننده راکتور برسانند.

بر اساس تخمین‌های فورد، نوکلئون می‌توانست بیش از 5000 مایل (بسته به اندازه هسته) پیش از شارژ مجدد در یک ایستگاه اختصاصی با نصب یک هسته جدید، طی کند. به علاوه قرار بود مالک نوکلئون بتواند انتخاب‌های متعددی از انواع هسته داشته باشد؛ مانند یک مدل کم مصرف یا یک مدل با عملکرد بالا.

محفظه سرنشین دارای یک جلوپنجره یک تکه براق و شیشه عقب ترکیبی بود. در برخی از مدل‌های مفهومی، باله‌های دم دوتایی نیز وجود داشت که احتمالاً از داستان‌های علمی تخیلی دهه 1950 الهام گرفته شده بودند.

طبق بیانیه مطبوعاتی منتشر شده توسط فورد در آن زمان: «خودروهایی مانند نوکلئون میزان انجام تحقیقات آینده‌نگرانه در شرکت فورد موتور را نشان می‌دهند».

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۵ ارتش قدرتمند خاورمیانه بر اساس تجربه جنگی، تعداد پرسنل و تسلیحات نظامی (+عکس)
  • چه شد که سوئد در یک قدمی ساخت بمب اتمی، از سلاح هسته‌ای دست کشید؟
  • چرا ساخت تسلیحات نظامی از خرید آن مهم‌تر است؟ + فیلم
  • تابع قانون اقدام راهبردی لغو تحریم‌ها هستیم
  • تابع قانون اقدام راهبردی در لغو تحریم‌ها هستیم
  • بزرگ‌ترین نیروگاه برق اتمی جهان بیدار می‌شود
  • دیپلمات روس: بازرسان آژانس اتمی در ایران به کار خود بازگشتند
  • بازرسان آژانس اتمی در ایران به کار خود بازگشتند
  • اولیانوف: بازرسان آژانس اتمی در ایران به کار خود بازگشتند
  • خودرویی که قرار بود «رانندگی اتمی» را امکانپذیر کند