Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- فرمانده انتظامي استان در افتتاحيه کارگاه آموزشي ارتقاء دانش رسانه اي فرماندهان و مديران ، گفت: با دانش رسانه اي مي توانيم پيشگيري كنيم از اتفاقات و اجتماعاتي كه تبديل به مباحث امنيتي نشود.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از پايگاه خبري پليس، سردار "علي آزادي" در مراسم افتتاحيه هشتمين کارگاه ارتقاء دانش رسانه اي فرماندهان و مديران ناجا که در استان زنجان در حال برگزاري است ، ضمن تقدير از اساتيد، معاونت اجتماعي ناجا و استان، گفت: با دانش رسانه اي مي توانيم از بسياري از آسيب ها پيشگيري كنيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرمانده انتظامي استان زنجان خاطرنشان کرد: برگزاري چنين کارگاه هايي قدرت و مهارت اجتماعي فرماندهان را افزايش داده و منجر به برقراري نظم و امنيت اجتماعي و کاهش جرايم خواهد شد.
وي با اشاره به اهميت دانش رسانه اي و فضاي مجازي در عصر كنوني بيان داشت : در تقسيم بندي دوران از عصر كشاورزي و صنعت به عصر فضاي مجازي و انفجار اطلاعات مي رسيم .
سردار آزادي بيان داشت : فضاي مجازي يك فضاي حقيقي است كه تاثير زيادي بر احساسات ، علايق و تفكرات انسان مي گذارد.
اين مقام مسئول با اشاره به اينكه اطلاعات امروز نسبت به گذشته از اهميت زيادي برخوردار است چرا كه تاثيرگذاري آن هم بيشتر است تصريح كرد : فضاي مجازي بر مباحث مختلف امنيتي ، سياسي و اجتماعي همچنين بر عقايد و رفتار مخاطبين نيز تاثير بسيار زيادي دارد.
وي در ادامه بيان داشت : امنيت فضاي مجازي آنقدر مهم است كه رهبر معظم انقلاب اسلامي فرمودند : اگر من رهبر انقلاب نبودم رئيس فضاي مجازي كشور مي شدم.
وي با اشاره به اينكه بدون داشتن اطلاعات حركت در تاريكي است بيان داشت : هر فرمانده اگر در تمامي حوزه ها اطلاعات نداشته باشد نمي تواند موفق باشد.
سردار آزادي به ديدگاه يكي از روانشناسان در خصوص تعامل با ديگران پرداخت و افزود : انسان به غير از خواب 95 درصد وقت خود را در تعامل با ديگران سپري مي كند اين به ما نشان مي دهد كه انسان نمي تواند به تنهايي زندگي كند و بايستي با ديگران مشاركت و تعامل داشته باشد.
سردار آزادي در ادامه با اشاره به روش هاي جمع آوري اطلاعات بيان داشت : جمع آوري اطلاعات به دو روش عمده آشكار و پنهان صورت مي گيرد كه در روش آشكار يكي از ابزارهايي كه مي تواند به ما كمك كند رسانه است .
گفتني است هشتمين کارگاه ارتقاء دانش رسانه اي فرماندهان و مديران با حضور هيئت رئيسه و 65 نفر از فرماندهان انتظامي ، معاونان و روساي پليس هاي تخصصي، يگان ويژه و روساي کلانتري استان و روساي راهور استان زنجان به مدت دو روز در زنجان برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۷۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیعه باید منطق و استدلال را فراگیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید هادی محمودی، شامگاه جمعه در مراسم عزاداری شب شهادت امام صادق (ع) در مسجد امام جعفر صادق (ع) اردستان، اظهار کرد: امام صادق (ع) مسئولیت تبلیغ دین را برعهده داشت در ابتدا برای این کار، شاگردان خود را زیاد می‌کرد و به یاران خود حکم می‌کرد در مناطق مختلف به تبلیغ دین بپردازند.

وی افزود: امام روش‌های مناظره و علم کلام را برای شاگردان خود آموزش می‌داد، برخی از افراد با صحنه‌ها و مطالب علمی، فلسفی و عقلانی ممکن است مسلمان و شیعه شوند.

شاگرد مرحوم آیت‌الله ناصری خاطرنشان کرد: در زمان امام صادق به موضوع عقلانی بودن دین نیاز بود چرا که فرقه‌های بسیاری وجود داشت، هرشخصی نسبت به ایجاد فرقه‌های مختلف اقدام می‌کرد و حرف‌های ناپسندی را به دین اسلام نسبت می‌دادند.

محمودی تصریح کرد: این دوران نیز همچون دوران امام صادق (ع)، عصر فرقه‌هاست‌، مهم‌ترین وظیفه شیعه این است که منطق و استدلال را فراگیرد و بتواند از دین خود دفاع کند استدلال کردن و دفاع درست و منطقی بسیار مهم است.

وی بیان کرد: در بین تمام امامان تنها امام صادق (ع) با زهد مخالف می‌کردند، شعار فرقه صوفیه در زمان امام، زهد بود و با این ابزار مردم را به سمت خود جذب می‌کردند.

کارشناس مسائل مذهبی اضافه کرد: باید امروز در زمینه فضای مجازی کار کرد و نمی‌توان آن را رها کرد، در اثر همین رسانه و فضای مجازی در کشور اغتشاشات ایجاد کردند چرا که رسانه قدرتمند است و رهبر انقلاب نیز بر توجه به رسانه تاکید دارد.

محمودی ادامه داد: امروزه توجه به فضای مجازی و رسانه اهمیت دارد، مسئولان کشورهای دیگر سخنرانی‌های رهبر انقلاب را با دقت گوش می‌دهند و به موضع‌گیری‌ها توجه می‌کنند

وی گفت: باید شبهات مختلفی را که در نسل جوان درخصوص امامان و دین وجود دارد را مورد توجه قرار گرفته و به آنان پاسخ داد.

شاگرد مرحوم آیت‌الله ناصری تصریح کرد: اسلام با کلام عزت خود را حفظ می‌کند امام صادق کلام را بین افراد رواج می‌داد و به یاران خود دفاع منطقی از دین را توصیه می‌کرد.

محمودی یادآور شد: امام از دو مسیر علمی شاگردان خود را تربیت می‌کرد یک مسیر علمی ظاهری همان یادگیری قرآن، اخلاق و احکام بود و دیگری مسیر علم نوری است.

کد خبر 6096033

دیگر خبرها

  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی
  • شیعه باید منطق و استدلال را فراگیرد
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • زبان طنز نیشدار است