Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، محمدحسین ماجدی اردکانی امروز در نشست تخصصی مسئولان واحدهای فرآورده‌های کنجدی استان یزد با اشاره به اینکه دو سال پیش همایش فرآورده‌های کنجدی در یزد برگزار شد، بر لزوم استمرار برگزاری چنین برنامه‌هایی به منظور ارتقاء کیفیت محصولات تاکید کرد.

وی عنوان کرد: قرار است دومین هم اندیشی دست اندرکاران فرآورده های کنجدی استان یزد به میزبانی دانشگاه اردکان تا پایان سال جاری برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجدی اردکانی با اشاره به اینکه تاکنون در استان یزد بیش از ۲۵۰ واحد صنفی تولید محصولات کنجدی از جمله روغن کنجد که با مجوزهای صنفی و بدون داشتن علامت استاندارد مشغول فعالیت هستند، شناسایی شده‌اند، افزود: این امر برای استان دارالعباده یزد زیبنده نیست و  اطمینان داریم با توجه به تعهد و تدینی که در کسبه استان وجود دارد، از دی ماه سال جاری به بعد این مشکل رفع خواهد شد.

فعالیت ۱۸۰ واحد تولید فرآورده‌های کنجدی در اردکان

وی بیان کرد: شهرستان اردکان مهد فرآورده های کنجدی استان و کشوراست به گونه ای که از مجموع ۲۵۰ واحد واحد در این عرصه، ۱۸۰ واحد در اردکان مستقر هستند.

مدیرکل استاندارد استان یزد تاکید کرد: برگزاری این هم اندیشی در اردکان با توجه به اینکه بخش خصوصی، حضور و مشارکت جدی و فعال در برگزاری خواهد داشت، سبب شناسایی مشکلات بیشتری شده و به طور قطع برای رفع این مشکلات اقدام خواهد شد.

روغن گیریهای خیابانی از کنجد قابل پذیرش نیست

مشاور رئیس سازمان ملی استاندارد ایران نیز در این نشست اظهار داشت: بر اساس گزارش های رسیده، برخی از واحدهای مجاز و غیرمجاز روغن گیری های خیابانی از کنجدهای کپک زده و از رده خارج برای روغن گیری استفاده می کنند که این موضوع به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست و در واقع روغن کنجد مسموم تحویل مشتری می شود.

غلامرضا قاسم پور ادامه داد: مشکل دیگری که هنگام روغن کنجد گیری مشاهده می شود آن است که روغن داغ شده و دمای آن بالا می رود و در واقع این معضل سبب می شود که روغن حاصله مشکل‌دار شود که در هم اندیشی پیش رو خوب است به صورت علمی این مشکلات به چالش کشیده شده و نسبت به رفع آنها اقدام شود.

فرآورده‌های کنجدی باید از آلاینده‌ها و فلزات سنگین عاری شود

نماینده پژوهشگاه استاندارد نیز در این نشست گفت: بسی مایه افتخار است که استان یزد مرکز فرآورده های کنجدی کشور است ولی نگرانی ها زمانی برطرف می شود که دیگر در این محصولات شاهد حضور آلایندگی ها و فلزات سنگین نباشیم.

زهرا پیراوی ونک افزود: فاکتورهای ماهیتی این هم اندیشی باید مشخص باشد، ضمن اینکه خروجی های مطالعاتی خوب آن، غنای هم اندیشی را نیز افزایش می دهد.

وی افزود: حضور و مشارکت بخش خصوصی در انجام این حرکت سبب می شود تا در خصوص مواد اولیه، چرخه تولید، آلایندگی ها و وجود فلزات سنگین چاره اندیشی شده و در نهایت محصولات با کیفیت و استاندارد به دست مصرف کننده برسد.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۰۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، واحد علوم و تحقیقات، برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی و با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی اداره کل طرح و برنامه، بودجه و تعالی سازمانی با رهنمود‌های  قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و  معاونت توسعه و مدیریت منابع این واحد، موفق به دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی به شرح زیر شده است:

ISO ۱۰۰۰۲:۲۰۱۸ (فرآیند رسیدگی به شکایات ذی‌نفعان).

ISO ۱۰۰۰۴:۲۰۱۸ (سنجش میزان رضایت‌مندی مشتری).  

ISO ۲۱۰۰۱:۲۰۱۸ (استانداردسازی مدیریت آموزشی مبتنی بر نیاز‌های فراگیران).  

ISO ۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ (مدیریت شایستگی و توسعه افراد).

گواهینامه ISO ۲۱۰۰۱ و گواهینامه ISO ۱۰۰۱۵؛ برای نخستین بار در سطح دانشگاه‌های کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کسب شده است.

اقدامات صورت گرفته در فرآیند کسب گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO پیرو تاکیدات دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و متمرکز بر محور‌های سند تحول و تعالی این دانشگاه، محقق شده است.

در مسیر دریافت این چهار گواهینامه، "محور راهبردی دانشگاه سرآمد و پاسخگو" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری مشتمل بر ارتقا پاسخگویی و قابلیت حل مسئله، توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی و ارتقاء جایگاه بین‌المللی و الهام‌بخشی، مدنظر قرار گرفته است.

همچنین محور راهبردی دانشگاه کارآمد و پایدار مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری شامل دستیابی به سازمان یادگیرنده، فعالیت‌های منسجم و هم‌افزایی شبکه‌ای و تحول در فرهنگ سازمانی، از دیگر ضرورت‌های تبیین شده جهت دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO در واحد علوم و تحقیقات، بوده است.

براساس این گزارش، گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ذیل توسط شرکت کیفیت و انطباق پویا (KQR) دریافت شده است که ISO۱۰۰۰۲ و ISO۱۰۰۰۴ تحت لیسانس Benchmark certificate انگلستان و گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ISO۲۱۰۰۱ و ISO۱۰۰۱۵ تحت لیسانس استرالیا، صادر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایان آخرین تعمیرات دوره‌ای واحد‌های بخاری نیروگاه شهید رجایی
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری
  • جمع آوری روغن زیتون با نام تجاری «سابرسو»
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • تحقق ۱۲۸ درصدی آزمون کمیت محصولات پیش بسته بندی
  • اجرای موفقیت‌آمیز آزمون نمونه‌های طرح پیش بسته‌بندی در خراسان جنوبی