Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-23@19:32:28 GMT

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب ابقا شد

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۹۳۰۵۳

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب ابقا شد

منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری چهارشنبه در حکمی مسعود شمس بخش را به سمت "مشاور وزیر و مدیر کل دفتر وزارتی" وزارت علوم منصوب کرد.

متن این حکم به شرح زیر است:

احتراماً و با عنایت به تجارب ارزشمند جناب عالی و شناخت از ماموریت های آموزش عالی، به موجب این ابلاغ به سمت مشاور وزیر و مدیرکل دفتر وزارتی منصوب می شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امید است با استعانت از خداوند متعال و اتخاذ رویکرد توام با عقلانیت و اعتدال به عنوان سیاست های محوری دولت تدبیر و امید و در راستای اجرای برنامه ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و با بهره گیری از تمام توان در این حوزه در انجام وظایف محوله، موفق باشید.

توفیق جنابعالی را در این راه و با رعایت منشور اخلاق دولت تدبیر و امید از خداوند مسئلت دارم.

بیوگرافی مدیر کل جدید دفتر وزارتی

مسعود شمس بخش، متولد سال ۱۳۴۰ در شهرستان بروجرد، دانشیار رشته ویروس شناسی ملکولی در دانشگاه تربیت مدرس است. راهنمایی و مشاوره بیش از ۸۵ رساله دکتری تخصصی و پایان نامه کارشناسی ارشد، چاپ بیش از ۱۴۰ مقاله علمی - پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و بین‌المللی، ‌ ارائه بیش از ۲۰۰ مقاله در همایش‌ها و کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی بخشی از سوابق علمی دکتر شمس بخش به شمار می رود. وی همچنین به مدت سه سال (از سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲) عضو هیات مدیره انجمن بیوتکنولوژی بوده و عضویت در هیات تحریریه چند مجله علمی- پژوهشی را نیز برعهده داشته است.

از جمله سوابق علمی – اجرایی شمس بخش می توان به مدیر گروه، معاون آموزشی دانشکده، معاون پژوهشی دانشکده، مدیر کل آموزش دانشگاه و رئیس دانشگاه ایلام اشاره کرد. مدیرکل جدید دفتر وزارتی وزارت علوم همچنین در دو دهه گذشته نیز در سطوح مختلف آموزش عالی کشور فعالیت داشته است که از آن جمله می توان انجام مسئولیت در سمت های مدیر کل دفتر بودجه و تشکیلات، مدیر کل دفتر بهره وری، مشاور معاون آموزشی، مشاور رئیس مرکز هیات‌های امنا و هیات‌های ممیزه وزارت علوم را نام برد.

افزون بر این، شمس بخش، عضو هیات ممیزه، هیات امنا و کمیسیون دائمی چند موسسه بوده و ریاست کمیسیون دائمی هیات‌های امنای دانشگاه‌های منطقه جنوب غرب و دانشگاه ایلام را برعهده داشتند.

پیش از این، عبدالحسین فریدون (پسرعموی رئیس‌جمهور) به مدت چهار سال به عنوان مشاور وزیر و مدیر کل دفتر وزارتی فعالیت می کرد.

غلامی، وزیر علوم همچنین در نامه جداگانه ای خطاب به فریدون، از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند وی در مدت تصدی این مسئولیت تقدیر و سپاسگزاری کرد.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب ابقا شد

منصورغلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در حکم دیگری حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب را برای مدت چهار سال دیگر در سمت رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب ابقا کرد.

در این حکم آمده است:

به استناد ماده "۱۳" اساسنامه دانشگاه ادیان و مذاهب مصوب جلسه ۲۱۷ مورخ ۲۸/‏۱۰/‏۸۹‬ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی و به پیشنهاد هیئت امنای مورخ ۱۳/‏۰۷/‏۹۶‬ دانشگاه مذکور، به موجب این حکم به مدت چهارسال دیگر به سمت ریاست آن دانشگاه ابقا می شوید.

توفیق جنابعالی را در انجام وظایف از خداوند متعال خواستارم.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۳۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلفی گل: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم صبح امروز در اولین کنفرانس ملی مهارتی ایران که در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد، گفت: باید حواسمان باشد که شخصیت علمی فناوری و نوآوری کشورمان را هماهنگ ببینیم، شخصیت علمی کشورمان نباید کاریکاتوری رشد کند، اگر این‌گونه باشد اثربخشی در کشور نخواهد داشت.

وی ادامه داد: منظور از این‌که شخصیت علمی ما باید هماهنگ رشد کند این است که باید نقش هر یک از بازیگران عرصه علمی را مناسب ببینیم تا اثربخشی و جایگاه خود را داشته باشد مثل چرخ‌دنده ها، اگر قراراست کشور ما پیشرفت متوازن داشته باشد باید حتماً به بخش‌های مختلف علمی و فناوری و نوآوری کشور توجه شود.

وزیر علوم بیان کرد: توجه بیش‌ازحد به یک بخش و کم‌مهری به بخش دیگر باعث می‌شود جورچین کشور ما ناقص بوده و این هم‌افزایی رخ ندهد، باید تصمیم‌گیری عرصه‌های مختلف علمی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی درست باشد باید قانون را محترم بشماریم، جوامع بشری براساس قانون مدیریت می‌شوند در جوامعی که به قانون کم توجهی شود در حد طرفیت‌ها پیشرفت‌ها رخ نمی‌دهد.

به قوانین علم و فناوری توجه لازم نشده است

زلفی گل افزود: در مرور قوانین علم و فناوری گاهی متوجه می‌شویم که به قوانین علم و فناوری توجه لازم نشده است به‌عنوان مثال اصل ۳۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی بیان می‌کند قانون آموزش عالی رایگان تا سرحد خودکفایی، باید توجه کنیم آیا این تعداد دانشجو که با بودجه عمومی پدیرفته می‌شوند براساس نیاز کشور است؟ و همه براساس این قانون توسعه یافته اند؟ یقیناً متوجه می‌شویم نسب به قانون کم توجهی شده است.

وی ادامه داد: در برنامه ششم توسعه آمده‌است که آموزش مهارتی باید سی درصد باشد با نگاه خوش‌بینانه در حال حاضر ما توانسته ایم آن را به ۱۶ درصد برسانیم، بنابراین یا باید موقعی که قانون‌گذاری انجام می‌شود واقعیت‌ها را ببینیم و آن‌چه که هست را تصویب کنیم یا این‌که ظرفیت‌ها را برای تحقق قانون مذکور آماده کنیم بنابراین در علم و فناوری در خیلی جا‌ها نسبت‌به قانون کم مهری شده‌است.

وزیر علوم افزود: در برنامه هفتم توسعه آموزش‌های مهارتی ۴۰ درصد پیش‌بینی‌شده است ما به‌عنوان مسئولان علم و فناوری از هم‌اکنون باید برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهیم درحال‌حاضر دانشگاه‌های نظری ما آموزش‌های مهارت محوری دارند که در حد انتظار نیست و باید آسیب‌شناسی و آسیب‌های آنها برطرف کنیم.

تدوین دستورالعمل افزایش آموزش‌های مهارتی در دانشگاه‌ها

وی ادامه داد: خوشبختانه در برنامه توسعه هفتم حکمی را پیش‌بینی و مصوب کردیم و دستورالعمل آن را باید با همکاری وزارت بهداشت تدوین کرده و توسط هیأت وزیران تصویب کنیم. براساس آن میزان مهارت محور کردن آموزش‌های دانشگاهی افزایش می‌یابد. این موضوع در وزارت بهداشت تقریباً محقق شده‌است، چون بیمارستان‌ها در دست خود دانشگاه است در دانشگاه فرهنگیان نیز به‌همین صورت است، چون دبیرستان‌ها و آموزشگاه‌ها در اختیار آموزش‌وپرورش اند ولی در وزارت علوم این‌گونه نیست صنایع در دسترس ما نیستند در دستورالعملی که باید آن را تدوین کنیم باید به‌گونه‌ای عمل شود تا منافع پذیرش دانشجو با منافع صنعت همسو شود تا دانشجوی ما را پذیرش کنند و مهارت محور شدن شکل بگیرد.

ثبت بیش از ۱۵ هزار نیاز در سامانه نان

وزیر علوم با اشاره به این موضوع که باید نقص قوانین را برای مهارتی شدن آموزش رفع کنیم به سامانه نظام ایده‌ها و نیاز‌ها اشاره کرد و گفت: درحال‌حاضر وزارت نفت ۶۰۰ نیاز در این سامانه ثبت کرده و بیش‌از ۱۵ هزار نیاز نیز توسط صنایع کشور در این سامانه ثبت‌شده است، اگر استادان و دانشجویان ما براساس این نیاز‌ها طرحی تعریف کنند پژوهانه ویژه به آنها اختصاص داده می‌شود همچنین در آئین‌نامه ارتقا و ترفیع امتیاز می‌گیرند.

وزیر علوم افزود: آئین‌نامه ارتقا تدوین شده و به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شده‌است در این آئین‌نامه افرادی که علم را به فن و ثروت تبدیل می‌کنند، امتیازات ویژه‌ای دریافت کنند.

وی به مسائل فرهنگی دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: مسائل فرهنگی اصل هستند ما نمی‌توانیم به آموزش و پژوهش توجه کنیم ولی مسائل فرهنگی را نادیده بگیریم، بزرگ‌ترین سرمایه یک جامعه فرهنگ جامعه است یکی از کارکرد‌های دانشگاه‌ها بحث فرهنگی است نتایج همه این آموزش‌ها در خدمت جامعه قرار می‌گیرد از این بابت است که این همایش نقش کلیدی در آموزش عالی کشور دارد.

وزیر علوم در ادامه به کتاب‌های درسی اشاره کرد و گفت: آئین‌نامه‌ای به دانشگاه‌ها ارسال کردیم که براساس آن مشخص شده‌است که کتابی که تألیف می‌شود باید براساس چه شاخص‌هایی باشد و چه خروجی‌هایی داشته باشد برخی از شاخص‌های تدوین کتاب‌های دانشگاهی نیاز محوری، هویت‌ساز بودن، مهارت محوری است که باید به آن توجه شود.

وزیر علوم تأکید کرد: باید جایگاه دانشگاه فنی‌حرفه‌ای را توسعه دهیم بنابراین پیگیر این هستیم تا دانشگاه فنی حرفه‌ای را به دانشگاه مهارت ملی تبدیل کنیم. دانشگاه فنی و حرفه‌ای یک ویژگی منحصربه‌فرد دارد مبنی‌بر این‌که فارغ‌التحصیلان این دانشگاه شاغل هستند این درحالی است که ایجاد شغل برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی بسیار هزینه می‌برد برای همین است که مقام معظم رهبری به ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار تأکید می‌کنند.

وزیر علوم همچنین به ایجاد پارک علم و فناوری مهارتی و کنسرسیوم‌های اشتغال اشاره کرد که در این دانشگاه پیگیری می‌شود و افزود: در دو سال گذشته توجه و فعالیت زیادی در خصوص دانشگاه فنی و حرفه‌ای صورت گرفته است مبنی براینکه بودجه دانشگاه فنی‌حرفه‌ای هزار و دویست میلیارد تومان بود اکنون امیدواریم آن را به بالغ بر چهار هزار میلیارد تومان برسانیم و تقریباً چهار برابر شود.

وی افزود: بیش‌از هزار و پونصد میلیارد تومان نیز در سفر‌های ریاست‌جمهوری به استان‌های مختلف برای دانشگاه فنی حرفه‌ای پیش‌بینی‌شده است.

وی همچنین از رفع مشکل استخدامی اعضای هیئت علمی در دانشگاه فنی‌حرفه‌ای نیز خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود
  • واکنش وزیر علوم به انتقادات دانشجویان به عدم حضور در دانشگاه‌ها
  • زلفی گل: دانشگاه هیچ کسی را بیخود اخراج نمی‌کند
  • تبدیل دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی
  • دست‌یابی دو نشریه علمی دانشگاه یزد به جایگاه بین‌المللی و رتبه علمی
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • زلفی گل: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود
  • استقبال نخست وزیر پاکستان از وزرا و هیات همراه رئیس جمهور
  • ارائه عنوان بهترین مقاله در کنگره پزشکی هسته‌ای آمریکا به عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد