Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:تهیه‌کننده ارشد خبرگزاری تصویری تیمای انگلستان درباره مشکل بزرگ رسانه‌های ایران، اظهار کرد: رسانه‌های ایران شبیه هم شده‌اند و هیچ ایده و نوآوری جدیدی ندارند.

به گزارش خرداد:سیدرضا قربانپور گنجی با اشاره به تحولات تکنولوژی بیان کرد: همه مشاغل در ۱۰۰ سال گذشته تهدید شده‌اند و به خاطر ورود تکنولوژی، نیروی انسانی خود را از دست داده‌اند؛ بنابراین می‌توان گفت که تکنولوژی بخش قابل توجهی از نیروهای انسانی ما در رسانه را تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع افراد توانمند می‌توانند در این حرفه باقی بمانند اما کارمندهای رسانه‌ای که فقط برای حقوق این حرفه را انجام می‌دهند باید جای خود را به فرد دیگری بدهند زیرا این حرفه کشش این حجم از نیروی انسانی را ندارد.

تهیه‌کننده ارشد خبرگزاری تصویری تیمای انگلستان با اشاره به شهروند خبرنگاران، اظهار کرد: زمانی که یک شهروند خبرنگار از یک حادثه فیلم می‌گیرد و متنی را منتشر می‌کند، در واقع کار رسانه را انجام داده است و حتی پولی هم در قبال آن دریافت نمی‌کند. روابط عمومی سازمان‌ها و نهادها هم این کار را انجام می‌دهند.

او ادامه داد: رسانه‌های ما باید مسلح شوند؛ به این معنی که اطلاعاتی که به مخاطب می‌دهند باید از اطلاعات شهروند خبرنگار و رسانه‌های اجتماعی بیشتر باشد.

گنجی با اشاره به مشکل رسانه‌های ایران، ادامه داد: بزرگترین مشکل رسانه‌های ایران این است که همه شبیه هم هستند. همه سایت‌های خبری، حوزه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و ... دارند و هیچ ایده و نوآوری جدیدی در آنها مشاهده نمی‌شود. رسانه‌های ایرانی به صنعت پولساز تبدیل نشده‌اند. ما هیچ رسانه بزرگ و منبع در ایران نداریم که هم از لحاظ قدمت و هم قدرت توانمند باشد.

تهیه‌کننده ارشد خبرگزاری تصویری تیمای انگلستان درباره اساتید حوزه رسانه، گفت: اغلب اساتید دانشگاه ما در قالب رسانه‌های نوشتاری کار می‌کنند و هنوز آشنایی کاملی از تکنولوژی‌های جدید روز دنیا که بتواند مخاطبان را جذب کند ندارند؛ بنابراین آنها نمی‌توانند حرکت‌دهنده خوبی برای نسل جدید رسانه‌ها باشند.

او با اشاره به بخش عکس و ویدئوی رسانه‌ها، اظهار کرد: ما در خبرگزاری‌ها بخش عکس و ویدئو داریم اما مردم دیگر هم می‌توانند با همان کیفیت عکس و ویدئو را بگیرند و در فضای مجازی منتشر کنند. رسانه باید ابتدا برای اینکه بتواند قوی باشد استمرار داشته باشد.

گنجی ادامه داد: زمانی که رسانه‌های ما قدمت پیدا کنند ما می‌توانیم از آنها انتظار جذب مخاطب و درآمد داشته باشیم.

او با بیان اینکه برای بهبود وضعیت رسانه می‌توان کارهای بسیاری انجام داد، گفت: رسانه‌های ما پر از کارمند شده است و به دلیل سوء مدیریت و مسائل مالی خبرنگاران آن بی‌انگیزه شده‌اند؛ بنابراین ما نمی‌توانیم از پتانسیل رسانه‌ها به طور درست استفاده کنیم.

برچسب ها: بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات ، تهیه‌کننده ارشد خبرگزاری تصویری تیمای انگلستان ، سیدرضا قربانپور گنجی

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۴۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی

گروهی از دانشمندان سیاره‌شناس از کالتک (مؤسسه فناوری کالیفرنیا)، دانشگاه کوت د-ازور و مؤسسه تحقیقات ساوت‌وست شواهد جدیدی را مبنی بر وجود سیاره نهم گزارش کرده‌اند. آن‌ها مقاله خود را روی سرور preprint arXiv منتشر کرده‌اند و این مقاله برای انتشار در «آستروفیزیکال ژورنال لترز» پذیرفته شده است.

به گزارش خبرآنلاین، سال ۲۰۱۵ (۱۳۹۴) بود که دو اخترشناس کلتک، چندین جرم کمربند کایپر (کویی‌پر) را در خارج از مدار نپتون، در نزدیکی لبه منظومه شمسی پیدا کردند که به نظر می‌رسید در جهت‌گیری تقریبا نزدیکی نسبت به خورشید واقع شده‌اند. دانشمندان دلیل این انباشتگی را کشش گرانشی سیاره‌ای ناشناخته پیشنهاد دادند؛ سیاره‌ای که بعداً سیاره نهم نام گرفت. این سیاره پیشنهادی حدود ۶ برابر زمین سنگینی دارد و فاصله‌اش از خورشید می‌تواند بین ۳۵۰ تا ۶۰۰ برابر دورتر از فاصله زمین تا خورشید باشد.

البته داستان سیاره نهم هم داستان جالبی است. از زمان کشف سیاره کوتوله پلوتو در اوایل قرن بیستم تا سال ۲۰۰۶ (۱۳۸۵) که پلوتو هنوز جزء سیارات منظومه شمسی دسته‌بندی می‌شد، اخترشناسان به دنبال سیاره دهم بودند و آن را سیاره X می‌نامیدند.

طی سه دهه اخیر و با یافتن تعداد بیشتری از اجرام کمربند کایپر و فرانپتونی‌ها (TNOها)، شواهد آماری ضدونقیضی از وجود سیاره نهم ارائه شده است. برخی تحلیل‌ها، توزیع اجرام یافت‌شده را به نفع وجود سیاره نهم تفسیر می‌کنند و برخی دیگر، کفه ترازو را به نفع نبود این سیاره تغییر می‌دهند. مقاله جدید به نفع وجود سیاره نهم است.

پژوهشگران در تحقیق خود به ردیابی حرکت‌های اجرام بلنددوره‌ای پرداختند که از مدار نپتون می‌گذرند و در طول سفر خود، حرکت‌های نامنظمی نشان می‌دهند. آن‌ها از این مشاهدات برای ایجاد چند شبیه‌سازی کامپیوتری استفاده کردند که هرکدام، سناریوهای متفاوتی را به تصویر می‌کشند.

دانشمندان علاوه بر تصحیح اثر کشش گرانشی سیارات بزرگ منظومه شمسی بخصوص نپتون، داده‌های جزرومد کهکشانی را نیز به شبیه‌سازی اضافه کردند. جزرومد کهکشانی عبارت است از ترکیب نیروهای گرانشی اجرام راه‌شیری که در ورای مرزهای منظومه شمسی واقع شده‌اند.

شبیه‌سازی‌ها نشان داد که قابل‌قبول‌ترین توضیح برای رفتار اجرام فرانپتونی، تداخل جاذبه گرانشی از سیاره بزرگ دوردست است. متأسفانه شبیه‌سازی‌ها از آن نوع نبود که به تیم تحقیقاتی اجازه دهد مکان سیاره را نیز تعیین کند.

شرح عکس: مقایسه توزیع‌های مداری از شبیه‌سازی‌های حرکت nجسم شامل سیاره نهم ( P۹، چپ) و بدون آن (راست). هر دو پنل، فاصله حضیض (کمترین فاصله تا خورشید) را در برابر نیم‌محور اصلی ردپای مداری فرانپتونی‌های شبیه‌سازی‌شده با زاویه تمایل مداری کمتر از ۴۰ درجه (i

دیگر خبرها

  • یک ترفند ساده و سریع: خرد کردن و تیکه کردن اصولی مرغ در ۲ دقیقه (فیلم)
  • تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی
  • وی‌ای‌آر چینی در لیگ برتر ایران!
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • پخش «در مرز غبار آلود» از سیما/ روایتی متفاوت از نادر طالب‌زاده
  • ویدئویی شگفت‌انگیز از صدای جوجه تیغی که شبیه گریه نوزاد است
  • طبیعت چشم نواز ایلام در قاب مستند ایرانگرد
  • یک ترفند ساده و سریع: آسانترین راه پیچیدن دلمه برگ مو (فیلم)
  • طعنه رسانه فرانسوی به بارسلونا؛ دمونتادا جواب ریمونتادا