Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بولتن نیوز، سیری، دستیار صوتی اپل در تمامی مدل‌های آیفون، عملکردی عالی دارد و به شما اجازه می‎دهد بدون نیاز به برداشتن گوشی خود مجموعه‎ای از وظایف مختلف را انجام دهید. برای کاربرانی که به سیری عادت نکرده‎اند یا آن را دوست ندارند، چندی پیش گوگل دستیار مجازی خود را برای پلت‎فرم iOS ارائه داد. Google Assistant در آیفون برای برخی از کاربران به اندازه سیری مفید بوده است؛ گرچه نظر برخی دیگر از کاربران ممکن است متفاوت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال در آیفون می‌توان اپل موزیک را با استفاده از Google Assistant به کار گرفت

گوگل قابلیت استفاده از سرویس اپل موزیک را در آیفون به اپلیکیشن Google Assistant افزوده است. کاربران از طریق بخش تنظیمات گوشی خود می‎توانند چنین قابلیتی را فعال کنند. ادغام این دو اپلیکیشن با یکدیگر به کاربر اجازه خواهد داد آهنگ‎‎های مورد نظر خود را در سرویس استریم موزیک اپل کنترل کنند. به دنبال فعال‎سازی این گزینه در بخش تنظیمات گوشی، کاربر می‎تواند از اپلیکیشن دستیار گوگل بخواهد آهنگ یا آلبوم خاصی را در اپل موزیک پخش کند. اگر بخواهیم منصفانه بنگریم، این فرآیند کاملاً بدون عیب است و آهنگ مورد نظر چه آن را خریده باشید یا با توجه به اشتراک خود استریم کنید، پخش خواهد شد.

در حال حاضر، ایستگاه‎های رادیویی قسمتی از این به‎روزرسانی نیستند و نمی‎توانند پخش شوند. اگر بخواهیم بگوییم که سیری با سرویس خود اپل عملکرد بهتری دارد، اشتباه است. به مرور زمان، دستیار مجازی گوگل در آیفون قدرت بیشتری کسب کرده است و کاملاً قدرت رقابت با سیری را دارد.

در مقابل اپلیکیشن Google Assistant در iOS، کاربران اندروید برای کنترل اپل موزیک امکان استفاده از فرمان «OK Google» را دارند. نکته جالب این است که این اپ در اندروید همچنین به کاربران اجازه خواهد داد تا ایستگاه‎های رادیو را در اپل موزیک کنترل کنند.

به‎روزرسانی جدید Google Assistant و ادغام دستیار مجازی گوگل با سرویس اپل موزیک واقعاً خبر خوبی است و اکنون کاربر می‌تواند تصمیم بگیرد که در آیفون خود از سیری یا Google Assistant استفاده کند.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۸۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود

به گزارش صدای ایران از دیجیاتو،به‌تازگی پستی در یک انجمن آنلاین منتشر شده که در آن به ساخت نام دامنه و گواهی امنیتی برای «search.chatgpt.com» اشاره شده است. البته در حال حاضر، این آدرس وجود خارجی ندارد و هیچ صفحه‌ای با آن باز نخواهد شد. علاوه بر این، «پیت هوانگ»، محقق هوش مصنوعی، در شبکه اجتماعی ایکس ضمن اشاره به این دامنه، به تاریخ ۹ می (۲۰ اردیبهشت) نیز اشاره کرده است.

در حال حاضر، اطلاعات بسیار کمی در مورد موتور جستجوی احتمالی ChatGPT وجود دارد که احتمالاً مانند Perplexity و Google Gemini، براساس سوالات پرسیده‌شده توسط کاربران کار خواهد کرد.

موتور جستجو ChatGPT رقیب جدی گوگل؟

انتشار این خبر، احتمالاً برای گوگل بسیار نگران‌کننده خواهد بود که در بیش از دو دهه گذشته، بر بازار موتور‌های جستجو تسلط داشته است و ۹۰ درصد از کل جستجو‌های جهانی را به خود اختصاص داده است. «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، ماه گذشته در طی مصاحبه‌ای با «لکس فردمن»، گفته بود که ChatGPT می‌تواند آینده جستجو باشد.

او در جریان مصاحبه خود گفته بود:
«اگر بتوانیم موتور جستجوی بهتری نسبت به گوگل بسازیم، فکر می‌کنم باید این کار را انجام دهیم. گوگل ۱۳ تبلیغ و ۱۰ لینک آبی به شما نمایش می‌دهد. اما چیزی که مرا بسیار هیجان‌زده می‌کند این است که شاید راه بسیار بهتری برای کمک به مردم در یافتن اطلاعات مدنظر خود وجود داشته باشد.»

موتورجستجو OpenAI می‌تواند رویکرد‌های متفاوتی را دنبال کند. به‌عنوان مثال، Perplexity از رویکرد چت‌بات استفاده می‌کند و کاربران می‌توانند از آن سؤال بپرسند و سپس نتایج جستجوی آنها توسط هوش مصنوعی نمایش داده می‌شود. گوگل جمینای نیز بیشتر از یک رویکرد چت‌محور بهره می‌برد و علاوه بر لینک جستجوی گوگل، تجزیه‌و‌تحلیلی را به کاربران ارائه می‌کند. طبق شایعات، به‌نظر می‌رسد که رویکرد OpenAI برای موتورجستجو ChatGPT به Gemini نزدیک‌تر خواهد بود.


دیگر خبرها

  • مداحی که منبعش گوگل است به درد مداحی نمی‌خورد
  • مرجع اطلاعات بسیاری از مداحان و حتی برخی از روحانیون سرچ گوگل شده است
  • وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند
  • پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است
  • پاسخ محسن چاوشی به انتقادات از جهان لاغر
  • اولین موزیک‌ ویدئوی رسمی با هوش مصنوعی ساخته شد
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد